miércoles, 30 de octubre de 2013

XARRADA-COLOQUI DEL CONSORCI DE RESIDUS

Tal i com vos hem anat informant, esta vesprada en la Casa de La Cultura, s'ha celetbrat una xarrada informativa amb posterior coloqui , a càrrec de Javier Ruíz, periodista de professió i treballador de l'empressa d'educació ambiental amb una experiéncia de més de 15 anys en este camp que porta la comunicació del Consorci de Residus Ribera-Valldigna al que perteneixem .

Amb l'ajuda de audivisuals, ha explicat d'una forma pràctica i coloquial el funcionament de la planta de residus de Guadassuar que és on van els nostres residus . Així ha destacat la gran tasca que estes plantes de tractament fan front als antics abocadors moltes vegades il.legals i per tan t incontrolats i nocius .

7 comentarios:

  1. Enrique me han dicho que el acto fue un fracaso de asistentes pues habia una decena de personas y todas del PP ¿ Es verdad ?

    ResponderEliminar
  2. Cuando yo me fuí, media hora después de comenzar el acto , había una docena de personas contando a cuatro regidores populares incluída Raquel , y de ellos salvo yo y otra persona que no lo sé, todos eran del PP o familiares . La verdad es que no me esperaba tanta poca asistencia aunque la hora era un poco temprana : Soplan malos aires en el PP local .

    ResponderEliminar
  3. Enriquet , que te se veu el plomer , perque no ho has ressenyat en l'article ? Si arriva a ser un acte del govern , excepte de la teua amiga Carmen , haveres fet llaga del tema .

    ResponderEliminar
  4. No tinc costum per educació i ética, criticar aquells actes als que soc invitat personalment, i mòlt ben rebut a més , em llimite a informar sobre el que interessa que es el fons del mateix . A més, me'n vaig anar al poc de començar i no sería just dir el que no sé, perquè no sé si mers tard va anar més gent .
    Així, no em voràs criticar una nota de premsa rebuda d'un partit o del Gabinet de Premsa en el seu moment en eixe mateix article, altra cosa es el que puga opinar en altre com a editor o articuliste sobre el tema de la nota .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Boníssim, as usual, Estruch. Per educació i per ètica no sols criticar els actes als quals et conviden, però per educació (i per ètica) sí que tens costum de pegar a fugir una vegada començats. El que es diu vaig, em deixe caure, somriure i hasta luego, Lucas. Ja he figurat. Com tots els polítics, vaja.

      Eliminar
    2. Per eixa mateixa educacio amb qui el convida a un acte i encara en tenia un altre a les huit en Caracaixent, vaig anar i em vaig quedar tot el que vaig poder i no com altres que cobrant per a aixo entre altres coses ni es van assomar aixi fora per respete al ens promotor del acte el qual sufraguem entre tots . I al mateix temps haveu tingut informacio objectiva del que vaig arrivar a sentir , cosa que sols altre blog i per motius evidents ha pogut fer .

      Eliminar
  5. Parlant d'ecologia, en quant al cas dels fums i olors de la fabrica de Chova, a la Cotorra deixa caure un comentariste que si li fem la vida impossible a l'empresa potser que esta plegue trastos i ens quedem sense molts llocs de feina, afegint que no s'ha trobat cap ilegalitat i que amb la olor no hi ha per a tant.
    Ja anem altra vegada fent por amb lo de la feina!!
    Per a que volem feina si això suposa vendre el nostre benestar i salut?
    Si s'en va la empresa s'acaba el problema de la polució, o sols es trasllada?

    Sobre la tèbia resposta de l'Ajuntament en quant a la seua responsabilitat, molt simptomàtic que el gabinet oficiós (La Cotorra) no haja contestat res a este comentariste pro-fumerola, quan sol botar ràpidament quan li interessa refer.

    ResponderEliminar