viernes, 18 de octubre de 2013

Editorial : PERÒ EN EL FONS HI HA INTERÉS O ES TOT DE CARA A LA GALERÍA ?

Ahir per la vesprada i com estaba anunciat, es va celetbrar una xarrada per a explicar a empressaris , comerciants i professionals el Plà d'ocupació conjunt i com adherir-se al mateix .

Fins açí tot bé . El problema es que per a crear ocupació les empresses necessiten tindre faena i no se si en la pràctica es fomenta per part del Ajuntament a les empresses locals quant es pot . 
I ho vinc a dir perquè es conguda la denuncia reiterada feta en este mateix blog i amb noms i cognoms per part d'un empresari local , de que quasi no treballa en el poble per a l'administració local quant sí ho està fent i de calent en altres . I eixe empresari emplea a nombroses persones i del poble quasi totes, per no dir totes, tant quant fà com quant no fà les activitats açí . 
I es la queixa també d'altre que em dia no fa poc que tenía a 60 persones treballant per a ell i en nombrosos pobles i per a moltes institucions públiques, i que no era el cas d'este el seu poble . I que pel mateix fet de treballar per a altres institucions públiques forànees i que estes li exigeren el emplear a gent del seus pobles , no podía crear llocs de faena en este el seu . A més, acaba de montar una nova empresa i la ha radicada per les ajudes rebudes en un poble veí i tampoc en el nostre .
Qué passa , que eixes empreses son competitives quant es pressenten fora del poble i no per a treballar en este ? M'extranyaría molt . 
Així que molt bé la teoría, però si l'administració es la primera de fet que quant pot no contracta a les empreses locals i amb això fomenta l'ocupació dels nostres veïns , molta teoría però rés o ben poc en la pràctica . 

68 comentarios:

  1. La promoció de Jordi Juan a nivell autonòmic te eixe preu. Ha de fer que certes empreses facen caixa a Tavernes. Cavalcades, festiverns, ...

    ResponderEliminar
  2. Dis-me obres fetes en el poble des de juny del 2011 que no l'haja feta gent del poble, si s'han presentat, perque en el cas de l'escoleta del Carrer Desamparats no se'n va presentar cap.
    El pla E en epoca del PP la mitad empreses eren de fora el poble. Ho pot consultar en el blog del pardal. Que allí estan totes les contratades per Manolo.

    I deixem-nos de bovaes i voler fer que comulguem amb rodes de moli: als empresaris els la bufa el poble i van on tinguen més a guanyar perque resulte mes barat el terreny o el qu siga. Això es aixina des de Grau a Fabara o algunes empreses del poble que han tancat i no donen jornals aci i compren el producte a la Xina, o fan magatzems de taronges en Carcaixent, o fabriques de marbre fora del poble o altres en Benifairo..

    Menuda falta de rigor l'escrit: Una flor (un empresari) no fa primavera i eixe mirlo blanc que no parle i actue.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt agosarat dir que els empresaris els la bufa el poble. No més que dir que als treballadors,funcionaris,polítics,etc, els la bufa el poble. Una cosa és que no interese presentar-se a un contracte i altra és que els polítics vajen a buscar empreses de fora no per ser bones ni millors, sino per qui són. I si les condicions del terme o poligons són millor a altres pobles, algo tindrà que vore la política amb les empreses que es faja des de l'Ajuntament. I ahí sí demostren que a ells els la bufa el poble fora de les urnes, perque això ho fan per controlar-ho tot, no és ilegal com tampoc ho és un càrrec de confiança o una productivitat per a alguns funcionaris. De totes maneres, tampoc solen tindre massa reparos en travesar la linea i facilitar apart de recomanar.
      Per molt que vullgues llevar-li ferro a la cosa, de qui parles no és la única flor del jardí ni ha deixat mai d'actuar, i per suposat, primer que res el seu poble.

      Eliminar
    2. Festivern, cavalcades, activitats per als xiquets.... No ens vingues en obres i altres històries, que en 2 anys obres poques. L'escoleta del poble era una contrata que es va començar l'anterior govern.
      Si vols parlem dels níxols del cementeri, o de columpiets i miniplaces....

      Eliminar
    3. Parlem parlem parlem...
      L'escoleta del poble s'ha adjudicat en esta legislatura i els ninxols els van adjuticar a una empresa especialista que damunt era la del millor preu. Potser per ser especialista no passe com l'ultim tram del PP, que fet fa nomes uns anys, s'esta caent a trossos. ¿en que es van gastar els diners del porlant i formigo?

      Eliminar
    4. Dos coses:
      L'adjudicació dels nitxols va fregar la baixa temerària. Es va unflar el preu d'adjudicació.
      Els nitxols que estan caient a troços son de finals dels 70 principis dels 80. Li hauràs de demanar explicacions al teu soci de govern, Eduardo Bononad.

      Eliminar
    5. He dit que les gestions per a la contrata de l'escoleta van començar en la passada legislatura, no que fora adjudicada aleshores. Els terrenys foren comprats a la passada legislatura, no ho oblides.

      Eliminar
  3. Crec que per alusions dec dir la meua:
    En este poble, com en molts altres, la majoria de feina que dona l'administracio no mira en primer lloc la conveniència ni els mèrits de les empreses o professionals, sinó moltes vegades altres motius polítics, tant d'afavorir com de dificultar. I això ho han fet tots i ho seguiran fent, es trist pero popularment s'en parla d'aixo amb normalitat. Ja no entre a discutir el tema de donar feina als locals en detriment dels forasters, sols demanaria igualtat d'oportunitats, el local sempre tindrà avantatge en conèixer el poble, els clients, l'Ajuntament, els treballadors locals, i no desplaçar-se pel treball o tramits. D'altra banda, no es prou ser d'un poble, s'ha de oferir uns minims, no es prou tindré padrins polítics per que et bategen, s'ha de demostrar ser el millor. Si no sols treballarien els d'un partit i en el seu poble, i això no seria bo per a ningú. Per aixo tinc com a costum quan tinc una feina a una administracio no preguntar ni investigar mai de qui son el govern.
    Sobre el localisme, hui mateix sentia a un bar un home d'edat criticant treballadors immigrants com que ens llevaven el pa, jo pensava en que de segur el pobre home tenia algun net o nebot treballant a Londres o Alemanya. Jo només demane el que dic quan parle de contractar algú: a igualtat de valia, primer el de casa, quan no, el millor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Així és Juanjo. Si volem qualitat i professionalitat ens hem d'oblidar del politiqueo. La veritat és què tu eres un profesional i fas la teua feina amb gust. I això és nota en els resultats.

      Eliminar
    2. No!! Soc el de les v i les b

      Eliminar
    3. Siii? Quanta gent entra al quadern, no?

      Eliminar
    4. Magnific, som 9 i ja mos coneguem tots! Q be!

      Eliminar
    5. 9, 7 o 3, sereu a la cotorra. allí pots contabilitzar els qui comenten. Ací Estruch és qui pot dir el número màgic. Tú parles d'oïda solament.

      Eliminar
  4. A part del que dius hi ha una cosa molt clara en aquest assumpte. No hi ha interès per part de l'ajuntament en què aquest pla tinga èxit. No s'ha fet la suficient publicitat del mateix. No n'hi ha prou amb enviar una carta a empreses. Cal fer una bona promoció i explicació del pla per tots els mitjans possibles, però per a açò cal tenir interès i ganes que la informació arribe a qui corresponga. El senyor Llàcer i el senyor Juan no han demostrat interès en açò. Ja en el mes de juliol quan el PP va fer una xarrada explicant el pla es van encarregar, a través de la cotorra, de desprestigiar al pla i al PP. Ara que volien que després de tirar-ho per terra la gent s'entusiasmara amb ell? No, les coses no es fan així, quan hi ha una actuació de Botifarra, quan s'acosta el Festivern, i altres actes en els quals sí tenen interès si que ho promocionen amb temps i per tots els mitjans i no ho critiquen amb anterioritat. Ahi tenen elfruit de la seua actuació, 40 o 50 persones al acte de presentació. Ara veurem quants contractes es fan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan parles de promoció, parlaràs pel viver d'empreses.
      Promoció 0. I s'inagura en ple mes d'agost quan están tots a la platja. No es va fer cap promoció ni cap curs per a emprenedors en paral.lel.
      Un desastre de gestió. Això sí, li han donat un despatx a.....

      Eliminar
  5. Jordi no cap interés en donar faena als del poble Ell ha fet esta reunió presionat pel PP.

    ResponderEliminar
  6. El Bloc no en tenia altra que adherir-se al plà d'ocupació, en este cas del PP. No podia quedar com que en deixa passar altra després de les beques menjador de la Dipu. Sense agradar-li el plà, voldrà aprofitar els diners de València. Ara, els 30.000 € del poble els havera pogut repartir entre totes les empreses no sols en les que li interesa al PP amb les condicions que ha posat: grans empreses que treballen tot l'any i parats de mitjana-llarga durada. Em sembla bé que primer s'ajude als joves o majors de 45 anys perque en principi són qui més pateixen l'atur, però no es pot excloure a tots aquells que hajen treballat un sol dia de fa menys de huit mesos. L'Ajuntament deuria haver complementat eixa ajuda per a eixos sectors com deuria haver completat les beques menjador de tots o no haver-les demanat si no eren precises.

    ResponderEliminar
  7. Em ric per no plorar? Menuda demagogia: "Ell ha fet esta reunió presionat pel PP."
    Com quedem? és un dictador i un prepotent i no fa cas a ningú o es deixa pressionar pel PP? Sou com les veletes. I com no, comenceu amb les mentires i manipulació?

    Per començar: Cap regidor del PP en la presentació. I no presentava el Sr. Juan o el Sr. Llacer, sino era una presentació de l'Ajuntament i la xerrada informativa era i va ser feta pels tècnics no pels polítics. Cap regidor de l'oposició en la sala. No els interessava.Simplement vergonyós.
    El PP no té cap interés, començant per Rus que l'ha critica i no s'ha acollit, es pura propaganda peperil. Això en altres paraules ho van dir alguns empresaris que prengueren la paraula. I si penseu no es això, li ho pregunteu al Sr. de l'executiva local del PP que com a empresari va anar.

    Després el desgavell ja arriba a extrems tan kafkians com dir: "No s'ha fet la suficient publicitat del mateix. No n'hi ha prou amb enviar una carta a empreses".

    No estic defensant a ningú però que s'aprove en plenari i isca la crònica en els diaris especialment en Las Provincias, que es penge tota la informació en la web, que es parle personament amb les empreses, que s'envie cartes a les empreses, si això no es informar del pla, que baixe Déu i ens ho explique.
    El pla és per a empreses, no per a la tia Maria ni al tio Juan, no cal més informació que a les empreses i la informació i ben directa s'ha fet anant a les emrpeses i despres enviar-les un carta. ¿Què volieu el cotxe i l'altaveu passant? ¿Això interessa realment a tots els veïns? Segur que havereu dit: Com es gasten els diners en una informació que ja l'han feta per carta i no es per a tota la gent. .
    Tenim clar que s'entera qui vol i va anar qui va voler, i entre els que no van anar tampoc estava l'Administrador d'este bloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens raó en tot el que dius, però com dius tú, Rus, i la majoria dels que allí estàven, el Plà no és del tot bò, és excloent, i el poble, apart de posar els 30.000 € deuria haver completat el plà amb ajudes complementàries. Crec que diners consignats per a ocupació n'hi han, i una empresa que comence d'ací un mes a moure, no mereix cap ajuda. Així no promocionen gens cap emprendendurisme.

      Eliminar
    2. Va nquil.litzat i no et sofoques. Ara tens altres problemes, ves pensant com li expliques a Victor Borràs el sabotatge que esteu fent-li al lloguer del retén de la policía per intentar plantejar un cap d'any diferent al festibloc d'hivern.

      Eliminar
  8. Un altre que tal:

    Ja en el mes de juliol quan el PP va fer una xarrada explicant el pla es van encarregar, a través de la cotorra, de desprestigiar al pla i al PP.

    Ara resulta que els empresaris faran el que diga la Cotorra, i una merda de blog valler que ningú llig es capaç de tindre més força que tot el poder mediatic del PP. Seguim amb els destarifos.

    ResponderEliminar
  9. Robinjut, una pregunta:
    L'Ajuntament vols que done diners als empresaris o empreses (privats), i altres volen que dona ajuda de menjadors, de transports, cal ocupar-se tambe de Caritas i augmentar fins l'infinit la partida dedicada a serveis socials per ajudes a lloguers, aigua i llum, etc, i després pagar nomines treballadors, al bancs, i ciritquem si el manteniment i serveis publics abaixen i ara damunt volen que s'abaixe l'IBi i es deixa de recaptar ¿vora 1 milio d'euros?.
    I tot això com vols ho faça amb 7 milions de pressuposts menys (ingressos) que l'any 2010 i les despeses les mateixes del 2010?. A vore allò de Mota de les gallines que entren i les que ixen...
    Confie una explicació de com ho de fer, i no demagogica això ho deixem per al PP com tirar fora a Bufante (22.000 euros a l'sny i per cert un lloc de treball) o abaixar-se mes el sou els politics (25.000 euros anys), o si vol arrerdonint 50.000 euros any, o siga el xocolate del loro davant eixos vora un milio que es deixarà de recaptar.
    Seriositat en la resposta. Perquè això serà la mare del corder si finalment RAjoy diu que estem en el cupo de pobles que voran abaixat el valor cadastral. Gràcies de bestreta per la serietat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja se com esta el tema, si els Ajuntaments estan apretats imagina't com estem els de a peu. No es tracta de traure'n d'un no n'hi ha sinó de gestionar be, prioritzar, i saber repartir.
      Crec que hi ha consignació municipal per a creació d'ocupacio i ajuda a xicotetes empreses, pero no sembla que hi apleguen. Crec que van a gastar 30.000 € vallers en el triplan (poble,Dipu,Generalitat) i no crec que aplegue a xicotetes empreses i comerços, així que per a mi no es problema de mes diners sinó de millor repartits. Em consta que el govern local així com els tècnics de foment local tampoc estan gens d'acord en les condicions imposades des de València.
      Només disentisc en que el sou dels polítics no es cap minucia, ni tampoc les subvencions a partits, ja no per les quantitats sinó pel fet de passar de servidors del poble a gent que s'en serveix del poble.

      Eliminar
  10. Anireu a l'infern de tant de dir mentires. Sort que tindreu que no existix!
    El boicot al reten l'esta fent el PP i totes les filtracions venen de gent del PP interessats en que continue la mateix empresa que han tingut ells amb convenis prorrogats des del 2000.
    Això es tan clar com l'aigua.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per acabar amb un xanxullo no cal muntar-ne un altre. Cal prescindir del magatzem de vehicles d'MGM?
      Si.
      Cal buscar altre lloc dins el poble i mes barat?
      Si.
      Es pot prescindir del servei de grua?
      No, si no es municipalitza.
      Cal el reté?
      Si, pero com tantes altres coses, no corre tanta presa com sembla es te.
      Amb 2700€ + IVA no crec que isca reté+parking+servei grua+obres adequació.

      Eliminar
    2. Totalment d'acord. Els cotxes al parking.

      Eliminar
  11. No em crec que el PP haja "tret a la llum" els comentaris de que el concurs a mida i que ja hi han plànols fets del local. No em tragué que si els paperots tenien eixa informació, no l'amollaren quan el tema estava calentet i que se la guardara una setmana. El que no dubte, es que als peperos esta informació els ha fet paper per comentar o traure algun que altre article al ventilador.
    Em sembla que algú els a tirat carnassa als peperos i s'ha amagat, ha empapat de gasolina el tema i li ha donat el misto als peperos.
    I em sembla més curiós encara, que estes "novetats" al tema del retén apareguin després de que Borràs i Canet plantejen amb ACEPLAT, un cap d'any alternatiu al festivern.
    Respecte a la empresa del massalari, per mi que s'anule el contracte i el dipòsit de cotxes al parking.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El bloc ho fa tot de forma que pareix un accident. Paelles, retens,...

      Eliminar
  12. Senyor robinjut, sembla mentida que vosté, amb tots els coneixements que té, demane coses que sap que l'ajuntament no pot fer donat que no té competències per a fer-les.
    Demana que els "30.000 € del poble els havera pogut repartir entre totes les empreses no sols en les que li interesa al PP" Quan sap que l'ajuntament de Gandia, per exemple, va intentar fer una cosa semblant i un jutge ha anulat aquesta acció. Els ajuntaments no tenen competència en esta matèria i només poden donar ajudes quan s'adherixen a una normativa o convocatòria feta per, Diputació, Generalitat, Servef, etc...

    Pel que fa a l'editor d'este blog, em sembla vergonyós que ni tan sols es digne a acudir a una assemblea informativa que fa l'ajuntament per a ajudar als empresaris i comerciants, entre els quals ell forma part, a sol·licitar i beneficiar-se d'una ajuda/subvenció i l'única cosa que se li ocurrisca és criticar, en base a quina informació redacta vosté les notícies/opinions?
    Parla d'oides? Quina credibilitat espera tindre?

    Alguns anònims parlen de falta d'interés per part de l'Alcalde i del regidor Llàcer de portar endavant aquest pla, això és molt qüestionable i fàcil de rebatir, segurament estos comentaris es fan només per criticar i desprestigiar. El comentari de les 9:47 crec que és prou aclaridor i encertat, per cert, jo que vaig estar al plenari d'octubre i en l'aprovació del reglament de les bases es va canviar el termini d'aplicació per tal d'afavorir que les empreses pugueren adherir-se. Més bé la falta d'interés és de la Diputació que no va aprovar les bases ni va tindre en compte els terminis d'aplicació. Si no s'havera aprovat esta modificació del procediment la subvenció s'havera perdut per culpa dels terminis legals.

    D'altra banda, remarcar que si els empresaris estan en contra d'aquest pla perque en comptes d'ajudar a la contractació el que fa és excloure algunes empreses i complicar els tràmits, si el PP està en contra per qüestions internes de guerres de poder entre Rus i Fabra, si el BLOC i el PSOE creuen que s'hauria pogut fer millor i més efectiu per a les empreses, que aquest pla és només per fer propaganda i que no serà efectiu, alguna cosa està fallant, dic jo, perque ningú està content amb este pla.

    Realment es té interés des de la Generalitat, que no oblidem és ella la que trau la convocatòria allà pel mes de març, en fomentar l'ocupació i subvencionar a les empreses?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dis-ho tot, es prou encertat el comentari de les 9:47 perquè és meu.

      Eliminar
    2. L'editor d'este blog es molt lliure d'anar o deixar d'anar a actes que a més era més polític que rés . Si vullc coneixer la llei la consulte i prou, o pregunte a qui corresponga. I com jo les decenes d'empressaris i comerciants que tampoc varen anar .

      En quant a la credibilitat me la donen cada dia els centenars de lectors i comentaristes que seguixen este blog .

      En quant a la crítica en este article es reflexe d' una realitat , i m'he quedat curt perquè no he volgut afegir el perquè de la discriminació almenys a una de les empresses anomenades .

      Per últim, les "oídes" son les que reflexen el sentir real i no el que escriuen alguns o volen fer creure .

      Eliminar
    3. Ja tornen els Cotorrets al quadern per a voler dirigir-lo.
      He vist la foto de l'acte a la Cotorra i estan tots els bloquers que van a fer costat en els actes que organitza el seu idol i pocs empresaris.
      Està clar que les 19:30h no és bona hora per a convocar este acte. A les 20h o les 20:30h segur que haguera anat molts més empresaris però a les 19:30h encara estàn, com Enrique Estruch, treballant.

      Eliminar
    4. Sóc l'autor del comentari de les 9'47 i no tinc res a vore amb l'autor de les 12.
      De totes les maneres li agraisc el detall i dir que suscric també tot lo que ell diu.
      I afig: aci mentre parle el fetge i el cor, i no funcione el cap i el cervell, poc trellat anem a traure dels comentaris.
      Començant pel posicionament mateix de l'administrador, cada dia més visceral, menys reflexiu i cada volta fent menys això que se li espera: administrar i ser neutral.
      Massa prompte has pres sentit politic i encara falta any i mig. Ara això ve bé, millor saber cadascu en quin costat de la dreta esta, si en l'extrem o en el moderat, perquè de mig, ni de conya!

      Eliminar
    5. Neutral és la cotorra. Però tu ací a comentar i a opinar. Mira que eres masoca!

      Eliminar
    6. Borràs no estava. Era un acte clarament polititzat. A més, Borràs encara esta esperant a què algú li explique com s'ha sabut de l'existència d'uns plànols del famós local.
      Enrique, no et vas fixar en el creuament de mirades Borras vs Juan en l'acte de la associació ACUDE?

      Eliminar
    7. Enrique Estruch i Ferrando, un d'enmig18 de octubre de 2013, 13:54

      Per a mòlts tot el que no està al vostre costat està en la dreta, aixì que no em sorpren el teu comentari gens ni miqueta , no es el primer ni serà el darrer .

      I este article sòls fa que constatar una realitat , i si això es estar a la dreta perquè li trau els colors a un govern en teoría d'esquerres ...

      El que passa es que a mòlts no vos entra en el cap que alguns no comulguem amb rodes de molí amb vosaltres ni amb els altres i que estigam promoguent una alternativa que vos pot fer mal, perquè ja el va fer en les darreres eleccions .

      Eliminar
    8. Sobre l, encreuament de mirades : No .

      Eliminar
    9. Sr. Anònim de les 12:00. Sap que no estic demanant el de Gandia, allí es donava a qualsevol empresa que llogara algú de Gandia, fora o no gandienca, la qual cosa trenca la igualtat competitiva entre empreses pel fet de rebre treballadors d'una localitat concreta. Ací el cas es ajudar empreses locals siga d'on siga el treballador. I les condicions diuen que si el treballador ha treballat en els darrers 8 mesos o si la feina ve despres de novembre no el contractaran. Així sols s'en beneficiaran empreses consolidades, prou grans per tindre feina tota la temporada i amb mà d'obra no qualificada. Ara, pot donar-se el cas de que lloguen a prou gent de fora la Vall i que les úniques empreses que poden acollir-se no els fera falta tanta ajuda.
      No se massa de lleis, com la majoria de gent de a peu, pero entre les PYMES i autònoms locals no crec en tinguen massa eufòria amb este pla.
      Que es millor que no res? Si.
      Que l'Ajuntament no pot fer res mes?
      Si i no, si no pot donar per llei, també pot llevar. Les empreses també paguen impostos municipals, i en compte de baixar crec que pugen, quan mes xicotet, mes paguen a proporció. Només es lliuren els grans, com una coneguda residència que no pagà ni els permisos d'obres. I moltes vegades ja ni es qüestió de diners, sinó de facilitar la seua feina a les xicotetes empreses i comerços de Tavernes.
      Eixa es feina dels polítics, si la seua feina no aplega a l'escalafó mes baix, no ens serveix un departament d'ocupacio. En tot això crec que estarà d'acord i que cal fer-ne mes, no he parlat en cap moment de partits ni de relació entre administracions, sembla que si no es polititza el tema ja no interessa, i pel camí se n'oblidem de les persones.

      Eliminar
    10. Suscric tot el que has dir robin

      Eliminar
  13. Senyor administrador, que se li veu el plumero!!!
    Com sap que l'acte dahir era polític?
    És vident?
    Com ha arribat a la conclusió que l'acte era polític més que res?
    O és que qualsevol acte que convoque l'alcalde o algun regidor ha de ser polític?
    Excuses de mal pagador per justificar allò injustificable

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sòls tens que vore l'èxit que va tindre entre els en teoría interessats , sabíen a què els havíen cridat .

      Eliminar
    2. Va ser patètic. Perquè creus que fan la foto del públic d'esquenes? Per poder insinuar que tots eren empresaris i sense cap lligam al bloc.
      Publiqueu la foto de cara que de segur que en teniu varies. Així vorem si teniu raó o no.

      Eliminar
  14. Enrique, ¿realment el creus el que acabes de dir a les 12:21?
    Deixa't de pataletes perquè no t'envien notes de premsa i treballa com cal per dignificar este bloc que cada dia esta més a la dreta i mes llun "del mig".
    I discrepe: es veritat que eres lliure d'anar on vulgues, però fora els plenos i el tema de l'accessibilitat, del demes que es fa en el poble res de res.
    I les oïdes son oïdes i en el meu poble, que es este, hi ha una dita que diu:
    Si vols anar bé del que sentes no el cregues res i del que veges la mitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixe dit li agrada molt al cotorro.

      Eliminar
    2. A treballar els que fins ara sols han venut fum!

      Eliminar
    3. Torne a dir que jo treballe i no tinc tant de temps com altres per anar açí o allà. I per tant vaig on puc i quant puc , i el que m'interessa , i en el cas del acte d'ahir i com jo la majoría d'empressaris i comerciants com es va poder vore, ens interessaba ben poc .

      Eliminar
  15. Anonim mentirós que dius:

    He vist la foto de l'acte a la Cotorra i estan tots els bloquers que van a fer costat en els actes que organitza el seu idol i pocs empresaris.

    Es pilla mes prompte a un mentiros que a un coixo. ¿Com pots dir eixa burrada si l'unica foto que es veu gent estan d'esquena i no es pot saber qui es excepte el Sr. Jaume Talens, que el pilla de costat?

    Jo estava allí i d'eixos que tu dius, nomes hi havia a banda del Sr. Jaume Talens, tres persones més, i un podem dir que estava més com a futur empresari o almenys ara comença a muntar l'empresa.

    PP= Mentir, manipular, difamar...
    El creixerà el nas com a Pinotxo

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixe que dius tu que comença a muntar l'empresa no serà el que està al viver d'empreses?

      Eliminar
    2. Quants en governa la farina18 de octubre de 2013, 15:43

      Siga qui siga, tinga el color que tinga, també està mal que use el viver d'empreses, veritat? I com "eixe" usa el viver, ja no pot usar-lo ningú més, recontraveritat? Molt sovint pense que la civilització passà de llarg per aquestes terres.

      Eliminar
  16. El PP segueix manipulant.

    Ara dius: Borràs no estava. Era un acte clarament polititzat.

    Que pronte te les pillen les mentires. Borras estava sentat en primer fila i en la foto de la Cotorra es pot distingir el cap a la dreta de Llacer, d'esquena i vestit de tratge oscur.

    MES MENTIRES I MANIPULACIÓ: Enrique, no et vas fixar en el creuament de mirades Borras vs Juan en l'acte de la associació ACUDE?

    Això es fals. pero si haguera existit nomes el podia vore'l algu que estava en la taula perquè Juan estava en primer fila. Estaves tu en la taula presidencial? Això aclariria moltes coses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. O siga, que tu distinguixes els caps que t'interessen. Jo no el veig. Podríeu penjar una foto de cara, per poder vore realment quans empresaris hi havien.

      Eliminar
    2. Borràs és molt bo portant i fent tratges. Fa pocs dies va fer un tratge a medida. No se si era oscur però a medida si que era.

      Eliminar
    3. Borràs és molt bo portant i fent tratges. Fa pocs dies va fer un tratge a medida. No se si era oscur però a medida si que era.

      Tens tota la raó. Borràs es molt bo arreglant tot el fanguero economic que heu fet els del PP en l'Ajuntament. I gràcies això potser que Tavernes alce pronte el cap cosa que no vorem en Gandia amb 200 milions de deute i subiendo!!!!. En acabar la legislatura vorem si en Gandia ja esteu en la Lluna, perque ara encara no heu passat d'estar en Bavia aplaudint-les brofegades al Torro que fara mes mal que una pedrega. Per lo pronte, un milio a pagar per la gent de les escoletes i damunt obligat a readmetreles.

      Jo estic convençut que lo que vos sap mal als del PP no es altra cosa qeu se li desmonte la paraeta a l'empresa arreplega cotxes que vosaltres vau triar.¿ I per que la vau triar? ¿Es va fer amb publicitat i van poder presentar ofertes altres empreses o va ser a dit? Segurament seria a dit com tot el que feieu.

      Eliminar
    4. Te molta rao este comentari de les 15.37. No tenen vergonya

      Eliminar
  17. Anant al fons de la qüestió per a mi sempre és important que es done suport a les empreses i emprenedors. L'ajut a la contractació és bona per a tots. Jo sols espere que esta mesura servisca d'experiència per vore com resulta i poder millorar les pròximes que es presenten en aquest sentit.
    Lo important és que les empreses funcionen, la gent treballe i així que es reactive el consum. Queda molt per fer però és un inici que em sembla possitiu.

    Lo de un brindis al sol Enrique crec, amb tots els respectes, crec que sobrava. Les coses segurament es podran fer millor però crec que l'espirit de l'iniciativa, a l'igual que a Gandia, repercutirà favorablement en el poble.

    Almenys jo ho veig així.

    ResponderEliminar
  18. S'ha adjudicat l'obra del PPOS 2013: la replaceta del Tio Julio-Calvari

    Les obres de la reurbanització de la replaceta del Tio Julio, que formen part del Pla Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de València, corresponent a 2013. Com saben, aquesta obra serà subvencionada en la seua totalitat per la Diputació de València i el pressupost previst per a la mateixa és de 88.690'91€ (IVA no inclòs). Dins del temini assenyalat, es van presentar tres empreses de Tavernes per tal d'executar estes obres. Finalment ha estat Construcciones Felfrell SL l'empresa adjudicatària, per un import de 87.213'20€ (IVA no inclòs).
    Ens alegrem que l'empresa adjudicatària siga vallera i que la inversió de la Diputació repercutisca en empreses del poble. Esperem que així resulte en moltes més ocasions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una bona noticia si senyor. Faena per als de poble.
      El Diari de Tavernes l'ha publicat esta abans que La Cotorra!!!
      Està canviant algo en la comunicació de l'ajuntament??

      Eliminar
    2. Es veu que com la Diputació ha subvencionat el 100% de l'obra... I damunt de la campanyeta que li van fer a la Dipu este estiu amb les beques de menjador, diguent que si Manolo no defensa al seu poble i que si patatin i que si patatan.
      Però en resum, el que dius tu. FAENA per al poble i una doble alegria, feina i millores. La veritat per als temps que corren, hi ha que fer-se ressó d'estes bones noticies i que tot no és roïn.

      Eliminar
    3. Que mala que és la Diputació! Veritat sr. Jordi Juan?

      Eliminar
  19. Malissima. Encara estic esperant vore que cobrix tots les beques de menjador d'este estiu. I Manolo callant o va dir alguna cosa al seu "jefe" de Diputació?.

    I no es per res pero Manolo no ha tingut res a vore amb esta obra. Es el PPOS i es dona a tots els pobles independent del dolor del govern.
    Per cert qui ha filtrat al Diari de TAvernes del PP eixa adjudicació? El mateix que va filtrar el tema del reten de la policia? Ai mare, com esta el pati per l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veritat, el merit és de jordi que no ha posat ni un p. €. Ell sols te diners per a cavalcades majestuoses, alquilar de retens, gabinets de premsa, botifarrades varies i 100 coses més que son gens productives.

      Eliminar
    2. El mateix que ha filtrat els concursants del retén o el mateix que va filtrar lo dels planos, per venjança aquells que proposen alternatives al festivern o festibloc.

      Eliminar
  20. A la cotorra no diuen ni mu de l'adjudicació de la replaceta del Tio Julio-Calvari Esperem que no li sàpiga mal que l'empresa siga del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al sr. Xordi Xuan li rebenta que la diputació faça mes que ell.
      Diputació 39 - Xordi Xuan 11
      Diputació 100% - Xordi Xuan 0%

      Eliminar