martes, 8 de octubre de 2013

Article d'opinió : VA UN ALTRA DE REFRANS

" Quién ríe el último ríe mejor " 


Em referisc a mòlts que es riuen d'este blog, del seu administrador, dels seus articles .... i més si cap des de que este s'ha definit políticament . Doncs bé, dir-los que tinguen en compte que d' açì a ben poc, menys de dos anys. es pot donar el cas de que eixa risa que ara tenen es torne en eixa risa nervioseta d'aquell al que no li ixen els comptes i té que passar a riure-li les gràcies a eixe que tanta risa li feia , a vore si s'oblida de tot el que d'ell s'ha rist ... però resulta que el ara tan graciosset té memòria d'elefant .

" Arrieros somos y en el camino nos encontraremos "   

L'altre dia li vaig dir a dos dels que es supossa encapselaràn les llistes de dos partits en un e-mail privat, que les relacions entre el meu partit i els seus seràn les que ells vullguen que siguen. De moment no han començat però gens bé, perquè huí es el dìa, i ja en fan huit, que estic esperant resposta , un simple correu de reposta en tant poc que costa ( li recorde a ú d'ells que jo si li el vaig enviar apoiant-lo en un moment fotut per a ell ) . I amb el seu silenci han ratificat un acte d'agressió a la llibertat . 

Doncs bé, dir-los abdòs que si algo té de bò Demòcrates es que a nivell local dona total lliberat per a pactar en qui en cada poble es crega més convenient , igual dona a dretes que a esquerres , no hi han dogmes de partit. Així que arribat el moment i com sempre he dit, per a mi primer estan les persones i després les idées i més a nivell local, on poca política a nivell ideológic es pot fer . I que les persones demostren com son pels seus fets , per insignificants que puguen parexier, tot compta . I que , torne a dir, tinc memòria d'elefant .

" Quién avisa no es traidor " I avisaets queden .

" A buén entenderor pocas palabras bastan " Així que rés més cal afegir . 


Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local de Demòcrates Valencians 

5 comentarios:

  1. Dime de lo que presumes y te diré de lo que careces.

    ResponderEliminar
  2. Són polítics: riu-te!8 de octubre de 2013, 0:32

    "I amb el seu silenci han ratificat un acte d'agressió a la llibertat". Lo dicho: pa baquejar-se! Thank you, Estruch, con todos vosotros vamos los siudadanos a pasárnoslo de miedo.

    ResponderEliminar
  3. No seran Jordi Juan i Victor Borràs els que no t'han contestat?
    Això demostraria que tenen un tarannà molt totalitari i que son uns maleducats.

    ResponderEliminar
  4. Me dan que pensar, creo que están todos muy nerviosos, me parece que han empezado muy pronto con sus intentos de bloqueo, y sus intentos de descalificación.
    Enrique, date cuenta que has logrado que ser en unos meses tu blog sea el que ha recogido mas opinión que ninguno de los actuales, eso seguro que a algunos no les está sentando muy bien.
    Date prisa en ponerte bien, yo tengo pensado asistir al pleno de final de año, creo que será interesante ver cómo nos alegran las fiestas navideñas.
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yo me voy a reir cuando venga el "CATASTRAZO". Haber como le explica el sr. Jordi Juan a los vecinos que van a pagar lo mismo de contribución, pero que el valor catastral de su vivienda ha bajado en picado.
      Y todo por no querer bajar el gravamen para 2.014.

      Eliminar