viernes, 4 de octubre de 2013

DEMÀ TEATRE I SOLIDARITAT

OCTUBRE CULTURAL
El  pròxim  dissabte 5 d’octubre a les 20 hores, tindrà lloc a la casa de la cultura la representació teatral  de l’obra de la dramaturga francesa Yasmina Reza “ Un Dios salvaje”. Aquesta peça teatral ha estat traduïda a 40 idiomes  i adaptada en 30 països a més de ser adaptada al cinema i premiada amb importants guardons.

L’argument teatral gira al voltant dels conflictes socials i familiars, de com a partir de l’enfrontament de dos xiquets jugant en un parc, els pares es reuneixen per a buscar solució al conflicte i el que comença cordialment amb bromes  i bons models acaba tornant-se amb una trobada violenta  a mesura que els pares s’endinsen en el problema  i revelen les seues contradiccions i prejudicis socials. El ritme de la peça i uns diàlegs carregats tant d’humor com de dramatisme han fet d’aquesta obra un referent en el teatre actual.

La recaptació completa d’aquesta recaptació anirà destinada a CÀRITAS INTERPARROQUIAL  i des d’ací volem manifestar el nostre agraïment als actors i a la companyia teatral així com a la Casa de la cultura per concedir-nos els locals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario