martes, 29 de octubre de 2013

Editorial : MÉS PREGUNTES EN L'AIRE

Com vos informarem ahir, huí afegim el cartell que ens han enviat , demà dimecres hi haurà a les 7 de la vesprada una xarrada sobre la taxa de residus en la Casa de la Cultura . 

A nosaltres ens ha remés l'informació la regidora popular Raquel Escrivá, repressentant del nostre Ajuntament en el Consorci de Gestió de Residus segons recent acord del pleno municipal, però amb els vots en contra del bi-partit que consideraba que tenía que seguir repressentant al consistori un membre del govern com fins a eixe moment  : Es a dir, es va impossar la majoría del PP i Karina que consideraven que la nova majoría tenía que tindre reflexe en tots eixos organismes en que està repressentat el nostre consistori . Pel tant, amb la llei amb la mà es la nostra representant municipal en ell la senyora Escrivà . 

I ara venen les preguntes : 

Vist el vist i denunciat en l'editorial de divendres passat, acudirà al acte algún membre del govern municipal ? Perquè al cap i a la fí es un acte institucional d'un ens administratiu superior en matèria de residus i al que perteneixem . I del PP ? Prevaleixera el politiqueo o l'interés de tots ? .  

S'admetixen apostes . 

3 comentarios:

  1. Seguiran tots com fins ara.
    I despres volen dir que no tots son iguals i que no cal menysprear als polítics com a casta.
    Que comencen a demostrar-ho demà.

    ResponderEliminar
  2. T' assegure que sí, amic Robinjut, jo mateix com Administrador de Finques en conec a varis i aun d'ells l'he contractat inclús per a retirar una palmera amb picut amb totes les de la llei , i ara mateix vaig a contractar-lo de nou per a retirar-ne un altra danyada pel temps .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Com pot ser, que un particular haja de contractar un servei per a fer estes feines, mentre l'Ajuntament utilitza una parcel.la que no te cap autorització per a cremar el que li apetix.
      Som tots iguals o no?

      Eliminar