viernes, 4 de octubre de 2013

EL DILLUNS PLENO ORDINARI D'OCTUBRE



Serà com sempre el dilluns a les 8 de la vesprada en el salò d'actes del ajuntament . L'ordre del dia el podeu vore en el seguent enllaç :

Ajuntament->Corporació i govern->El Ple Municipal->Orde del dia, extracte d'acords i Actes del Ple

10 comentarios:

  1. Enrique, ja ens contaràs la reacció dels cotorros i palmeros del bloc i psoe quan et vegen. Després dels ultims fets ocorreguts estarán calentets (et feres eco de la polèmica de les paelles, demostrares que l'actitut del gabinet de premsa era una vendetta contra tu i els mostrares que possiblement per a tornar a manar haurien de negociar amb tu) .
    Mantindràs les teus distancies amb la cotorra o et sentaràs al seu costat?

    ResponderEliminar
  2. No se si podre anar per temes de salut pero si ho faig jo m, asentare com sempre he fet en la primera fila i ells que vullguen .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Primer és la salut. Tampoc li veig massa sustancia a eixe plenari.

      Eliminar
  3. Aceptara el Blos les propostes que li puga fer el PP ja ja aixo es pensar en la lluna perque ells son els mes guapos els mes guais y el mes democratics

    ResponderEliminar
  4. Que vagen els del bar de la plaça a preguntar-li al sr. Juan a vore perquè s'han emportat el concert al vergeret, després de no accedir a l'extorsió de que o pagueu o m'ho enduc al vergeret.

    ResponderEliminar
  5. Tavernes de la Valldigna sube 102 parados más en septiembre y tiene 2.187 demandantes de empleo y aqui gastando el dinero en innecesarios alquileres en lugar hacer inversiones que generen empleo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Trista noticia: En agost 85 i ara 102.
      Ja ho vaig advertir fa dos mesos, (segur que Enrique recorda el meu comentari) i m'enganyat de poc. Vaig pronosticar 200 parats.
      La provincia de Valencia a registrat un descens de 2238 parats, per tant la noticia és mes trista encara.
      Esperem que espabilen els nostres governants, que semblen estar més pendent de la festa i la propaganda que de l'atur alarmant de Tavernes, un dels més alts de la safor.

      Eliminar
    2. Al sr. Juan le va más la fiesta que los parados. Para Jordi no hay problema mientras el se lo lleve calentito a casa, ya que el llega sobradamente a final de mes.

      Eliminar
  6. Espere que Manolo i karina estiguen units per Tavernes i li paren els peus al totalitari nasionaliste jorge juan! Nomes pugau, moció de censura!

    ResponderEliminar