jueves, 24 de octubre de 2013

Editorial : MEDALLISTES

I no, no em referisc a ningún esportiste si no als polítics en general, i als nostres polítics locals en concret . 

I es que si pegues una miradeta pels blogs locals , depèn del que llisgues els mèrits son d'uns ( dels de dalt , siga diputació, costes, conselleríes ... )  ó dels de baix , príncipalment del senyor Alcalde . 

Així ho podem observar estos díes mateix sobre el tema de les obres de la replaçeta del Tío Juliet , per exemple, que depèn del blog que llisgues el mèrit es d'uns o d'altres .

Però bé, sabeu el que vos tinc que dir ? Que així vajen geperuts siguen uns siguen altres pel pes de les medalles, perquè això voldrà dir que arriben inversions al poble .

I nosaltres li les ficarem , com sempre , a qui pertoque, perquè no estem lligats com ben bé sabeu,  ni amb uns ni amb altres . 

16 comentarios:

  1. No és el mateix dir qui paga les coses (Ajuntament, Diputació, Generalitat, Costes,....) que dir que tot aixó ho faig jo ignorant als teus socis que son els que estàn donant el callo tots els dies.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Donant el callo i donant-li l'alcaldia i 3.000 € de sou tots els mesos.

      Eliminar
    2. 2125 euros al mes
      Manolo Vidal 3.200 euros, no ho oblides

      Eliminar
    3. 1.100€ cobra de més el arruïnador del poble? Eixe és el premi a la seua nefasta gestió?? Mareeeeee...

      Eliminar
    4. El gran gestor, si de cas serà Borràs. Jordi sols està per a figurar i penjar-se les medalles.

      Eliminar
    5. L'organigrama municipal que esta en la web no diu això: Economia i Hisenda depen directament de l'alcalde.
      La llei de funcionament dels Ajuntaments ho diu ben clar: la m'axima responsabilitat de la Hisena Municipal es l'alcalde: proposa i presenta els pressupostos, fa la liquidacio, incoa els expedients de tota classe, etc.
      Eixa cançó es hora de canviar-la. Ja no cola.

      Eliminar
    6. I Borràs que fa?

      Eliminar
  2. Una cosa està clara: La Diputació posa el diners via PPOS (bueno, els diners els posem nosaltres amb els nostres impostos. Ja esta bé d'eixa falacia de que els diners es posen ells. Diputació no posa res. Ix de les nostres butxaques).

    Cal saber que el PPOS es dona a tots els pobles, a tots sense excepció.
    I cada poble tria, escull, decideix en que se'ls gastarà.
    Per tant, i a partir d'aci que cadascu es pose la medalla que vulga.
    Ara donar el merit a Diputació.... ¿per uns diners que son d'ells sino nostres? ¿Per una obra que ells no han decidit? Per millorar eixa placeta que Diputació no sap ni on esta?
    EStos del PP també lliguen els gossos amb llonganisses.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si però ha tingut que ser amb diners de tots els ajuntaments, Benifairó, Simat, Barx, ... i altres de la comunitat valenciana, ja que Jordi no fa inversión en Tavernes que no siguen festiverns, cavalcades, botifarrades, ... i un gavbinet de prensa per a fer-se autobombo. Si fora Victor Borràs li parava els peus a Jordi ja.

      Eliminar
    2. Ostres tu, menuda animalada: Si però ha tingut que ser amb diners de tots els ajuntaments, Benifairó, Simat, Barx,

      O siga que els ajuntaments li paguen a Diputació, i despres Diputació ho torna a enviar als Ajuntaments. Menuda burrada!!! Nomes digueu que destarifos!

      O vols dir que les obres de la placeta les fem amb els diners de Benifairo, Simat i Barx? Mes burrada encara. En Betera n'hi ha de millors!

      Es repetiu mes que l'allioli amb tant de Festivern i cavalcades. Que això no ven. Canvieu el xip i parlarem de coses mes entretingudes! Mira d'aci quatre dies mes Festivern, ves fent acopio com diu Estruch de tila i bicarbonato.

      Eliminar
  3. L'Administrador també es posa la medalla: els temes es trauen en altres blogs i ell escriu en base al que diuen els demes blogs. La faena la fan els altres i ell nomes a pontificar des de la trona.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. AMÈN .

      Mira huí i ahir qui a estat i qui ha informat DEL QUE M'INTERESSA i crec que interessa als demès . I si no el pareix bè, ja ho saps , hi han altres blogs més treballadors, que fas en este?.
      A més, a este "medalliste" i ahí estàn les xifres dia a dia no li va gens mal, imaginat si tinguera eixe temps que tenen eixos altres per anar a tot ...

      Eliminar
  4. Per cert, Estruch, sabem ja alguna cosa sobre el cronista (candidatures, rumors, etcètera)? Tu que acostumes a tindre bons pardalets (i no cotorres) i informació contrastada...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De moment no sè rés de rés, i no es que no ho sàpiga jo, em consta que almenys alguns regidors del govern tampoc , tal volta altres regidors o altres no regidors sàpiguen més del tema ...

      Eliminar
  5. Per cert, Estruch, sabem ja alguna cosa sobre el cronista (candidatures, rumors, etcètera)? Tu que acostumes a tindre bons pardalets (i no cotorres) i informació contrastada...

    Ja ja ja ja informació contrastada.... lo que llig en altres blogs i ho diu ell mateixa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El dic el mateix que al de dalt, si no és que eres, segúrament sí, el mateix : No ens va gens mal, imaginat si tinguerem el temps que tenen altres ...

      Eliminar