jueves, 27 de febrero de 2014

NOTA I ACLARIMENT SOBRE L'ARTICLE SOBRE EL SALT

Este matí hi havía publicat un article sobre el traductor SALT qué ha segut contradit per un comentariste, pel qué com no entenem del tema i per tant rés podíem dir ni desdir, l'hem deixat en suspens a l'espera de recabar més informació sobre el tema :

Em diu l'autor del article el seguent : 

Acabe de provar-ho una altra vegada fa 5 minuts i explique:

-No hi ha aplicació per a mòbil i tablet que usa Windows Phone (en el meu cas 8.0) i l'acabe de buscar en Google Play, com diu ... 

-L'aplicació que existix per a Android (en el meu cas 4.2.2 i 4.2.1) és del periòdic Las Provincias (com ja vaig comunicar quan vaig passar l'escrit).

No és de la Generalitat Valenciana i tampoc apareix ni en el seu web, ni res.

Esta aplicació que sí que ix en Google Play, és un verdader desastre, perquè (en el meu cas) no deixa ni copiar el text traduït, ni seleccionar-lo, ni fer res perquè es tanca a l'instant toc el que toc, o intente fer el que siga.

-He passat avisos més de 40 vegades, quan es donen les fallades, ja que al tancar-se per errors et pregunten si vols manar nota al creador.

Sempre he posat que sí i damunt moltes altres vegades he posat comentaris sobre els errors.

Per a variar, mai de la vida he rebut cap resposta i tampoc ho he vist publicat en el lloc que toca i és en les respostes i comentaris dins de l'aplicació i en la web de Google Play.

Així que en el meu cas:

-No puc usar l'aplicació en Windows Phone, PERQUÈ NO EXISTIX, no perquè no vullga usar-la o no sàpia descarregar-la.

Potser este home sap on està i té el detall de posar-ho, per als que no ho trobem.

-L'aplicació que es descarrega de Google Play, Play Store o com vullguen buscar-ho, té moltíssimes fallades, és un desastre el seu ús i es tanca o posa pantalla negra a la primera de cant.

Té també la solució, de dir d'on ha descarregat la seua, que tan bona és, que tan bé treballa i corregix i que damunt està feta per la Generalitat Valenciana, perquè si fóra així amb la mal que funciona caldria començar a plantejar-se el canviar de programadors i dissenyadors que sàpien fer millor les coses.

Comprovar-ho si voleu vosaltres mateixos, en les vostres tablets, etc.

Igual només em passa a mi amb els meus 2 telèfons i mos tablets.

Una salutació.

I afig el partit :

 Des de Demòcrates Valencians agraïm el seu interés en la nostra publicació sobre les deficiències d'una aplicació SALT per a dispositius com els smartphones o les tabletes. Seguint les seues indicacions, hem pres bona nota de tot el que indicava i hem refet l'article per expresar d'una manera més clarificadora tot allò que en un principi volíem dir i sembla que no vam ser capaços de fer-ho. 


Des de Demòcrates Valencians reiterem el nostre agraïment, i ens alegraria seguir comptant amb la seua col·laboració en un futur.

Atentament, 
Joanma Miralles
Secretari de Comunicació
Demòcrates Valencians

NOTA : Esperem quede tot aclarit . L'article el tronarem a traure demà, doncs huí ja tenim massa articles publicats . 

1 comentario:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar