viernes, 28 de febrero de 2014

Nota de Premsa de Karina Vercher : PRESSUPOST MUNICIPAL 2014

La regidora progressista ha desvetlat que Tavernes és un dels municipis valencians de més de 10.000 habitants que més ocupació ha destruït des de l'inici de la present legislatura.

VERCHER URGEIX A JORDI JUAN A PRESENTAR JA EL PRESSUPOST DAVANT LA CATASTRÒFICA SITUACIÓ ECONÒMICA DE TAVERNE

A pocs dies del plenari municipal de març, la regidora progressista Karina Vercher ha reiterat la necessitat d'aprovar el pressupost municipal de Tavernes de la Valldigna. Vercher exigeix al govern format per PSOE i Compromís que complisquen amb el treball pel qual cobren generosament i presenten ja un pressupost que permeta invertir urgentment en polítiques socials i de foment de l'ocupació. La regidora progressista ha desvetlat que Tavernes és un dels municipis valencians de més de 10.000 habitants que més ocupació ha destruït des de l'inici de la present legislatura.

Vercher, que ja va indicar el passat mes de gener que s'haurien d'incrementar els recursos destinats a polítiques actives de creació d'ocupació, ha presentat dades segons els quals Tavernes va perdre 817 cotitzadores a la seguretat social entre desembre de 2011 i desembre de 2013. Així, segons la regidor progressista, aquest descens va ser un dels majors de la Comunitat Valenciana pel que fa a cotitzadores en règim general, el nombre dels quals es va reduir en un 22 % en dos anys.

Per a Vercher, “és indignant veure que el nacionalista Jordi Juan vulga mantenir en 2014 sous de polítics i assessors propis de l'època de la bambolla immobiliària, mentre congela el pressupost de polítiques actives d'ocupació”. La regidora no adscrita ha informat que només en 2013 el nombre de cotitzadors en règim general es va reduir en 6 vegades més en percentatge que la mitjana de la província de València. Les dades són encara pitjors si es comparen amb les ciutats pròximes com Gandia o Oliva.

Vercher considera que PSOE i Compromís no volen presentar el pressupost per a evitar que es rebaixe el sou dels polítics, especialment el dels dirigents de Compromís i PSOE de Tavernes les retribucions del qual costen més de 50.000 euros cadascun als valleros.

La regidor ha afirmat no entendre com “mentre que ciutats veïnes com Gandia fa mesos que han presentat els seus pressupostos, Tavernes arribarà a les falles de 2014 amb el pressupost de 2012 i enmig de la pitjor crisi econòmica de la recent història democràtica”.

Finalment, la regidora progressista ha reiterat la seua disposició a aprovar un pressupost més social, amb menys impostos i més polítiques actives de creació d'ocupació, per la qual cosa ha demanat a la coalició de nacionalistes, socialistes i comunistes que donen el seu suport al govern de Jordi Juan, a deixar de costat els interessos partidistes i guanyar-se el sou oferint solucions als ciutadans.

33 comentarios:

  1. Els números sobre el paro no ixen:
    Parats en juny del 2011...... 1853
    Parats en desembre del 2013: 1.718

    Que m'explique com hi ha a Tavernes 817 cotitzacions menys quan a finals d'any hi havia menys parats que quan va entrar a governar este govern. Damunt i per afegir la població de Tavernes a final del 2013 es menor que en el 2011.


    I la regidora continua, com a mínim, faltant a la veritat quan diu algo dels sueldos:
    Perquè la regidora compare ací li posem els sueldos bruts dels dos alcaldes amb dedicacio completa:

    Manolo Vidal l'any 2009, el d'inici de la bombolla
    Sueldo: 50.832
    SS: 12.120
    Total: 62.952

    Jordi Juan en 2013:
    Sueldo: 43.943
    SS: 12.969
    Total: 56.913

    Com pot vore, senyora regidora, Manolo Vidal cobrava més que Jordi Juan per arruïnar l'Ajuntament. Jordi Juan ens ix molt barat si pensem en resultats econòmics. En la privada ja li haurien doblat el sou.

    I ara parlem de vosté i de la seu mitja dedicacio a l'Ajuntament. La mitja dedicació té els seguents valors:

    Sueldo: 19.774
    SS: 6.238
    Total: 26.013

    Conclusió: 26.013 euros ens costa la mitja dedicació. Que cara era vosté, quan ho ha fet res per este poble, nomes que fer perdre al govern el temps i el treball en els dos mesos del lio de la moció.


    ResponderEliminar
  2. Manolo va ser un mal alcalde que va deixar un gran empastre i aixina li van les coses. Cada dia amb menys credibilitat.
    Falten els 600 €/mes que Jordi cobra de la Manconunitat
    56.913 + 7.200 = 64.113 €
    Jordi és carisim perquè la seua gestió és pujar impostos, baixar serveis i no traure cap inversió ni subvenció d'altres administracions llevat de les que es fonen tots els anys.
    La gestió de Jordi és nefasta i costa més que cap altre alcalde.
    I de Karina ni parlar. Sempre la seua faena és resumix en una nota de prensa abans de cada plenari i prou. Pa fer això millor que calle la boca.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que, en l'aspecte econòmic, l'equip de Jordi ha sigut infinitament millor que els darrers governs municipals. Qualsevol economista seriós t'ho pot dir. Si s'hagueren baixat els impostos abans en la mateixa proporció i simplement s'hagueren contingut les despeses hui els ciutadans de Tavernes tindriem 10 punts més de diners en la butxaca i un 20% menys de dèficit.

      Eliminar
    2. Mèrit de "l'equip de Jordi" (per que no equip de Jordi i Victor?) o mèrit del Pla d'Ajust que obliga el govern central als Ajuntaments?

      Eliminar
  3. Parlar per parlar, amic.
    O siga un alcalde que flota una empresa (l'Ajuntament) que estava en la ruina en fallida diriem abans i que pasa de 4'5 milions negatius de tresoreria a positiu i de ser negatius tots els pressupostos des de feia 10 anys a 2'3 milions i de 16 milions a bancs a 15 milions.... Va home, desperta. Si això es mala gestio....
    I la baixada de l'IBI pujat pel PP en el 2006 fins el 2016. igual ni t'has enterat que ha baixat perque el paga el teu papa i mama.
    On està la pujada d'impostos? No saps ni el que parles.

    Subvencions? Però hi ha subvencions de l'Estat i de la Generalitat fora les engrunes de la Dipu, i que es donen a tots?
    Va un repte: Dis-nos quines altres subvencions hi ha que es poden demanar i que no s'hagen demanat. ¿A que no en dius cap?
    I baixada de serveis? Jo no veig que s'haja baixat res. Continua la llum encesa, el fem arreplegant-se i netejant-se el carrer. I hi ha policia, i tot no com sempre, sino millor perquè es fa igual i costa menys.

    Tu també vius en el teu mon particular de l'abella Maya, com Rajoy.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El PP ja va dir que en lo que anaen a cobrar de mes en la contribució el superavit seria inmediat o siga que de fabulosa gestió na de na
      El fem i la neteja ara asoles val para enchufar a els acolits del Bloc perque el poble esta mes brut que una porquera i el encarregat-comissari no sap mes,pobret
      Si parlem de obres,el resum es curt,NINGUNA
      Perdó, si la plaça del sr Llacer obra emblematica de este govern Socio-nacionaliste i axina els papis ja no tenen els contenedors i una terrassa para les cairetes del bar
      No han sigut capaços de obrir una piscina que ja tenien acabada
      Per no fer no han sabut ni comprar la casa de les Indalecies en els diners en el banc

      Eliminar
    2. No tens idea del que parles.
      Encara estem esperant eixos 26 milions d'euros de demes de l'IBI.
      Ara diguent-ho una persona com Manolo Vidal que va acabar
      t tots els anys el pressupost amb negatiu i remanet negatiu de tresoreria, que va deixar vora 4'5 milions de factures en el calaix de proveidors, no teniu ninguna credibilitat.

      Eliminar
    3. Per aixo tornen a guanyar les eleccións ,per lo mal que sa fet

      Eliminar
    4. I com han guanyat les eleccions tenen l'alcaldia ja ja ja ja
      Mocio de censura inclosa.
      O siga, han fet el ridicul polític més gran de la Comunitat Valenciana juntament amb la moció d'Oriola.

      Eliminar
  4. A mi tampoc m'ixen els números. Caldria que explicara com s'ha dit dalt com es menja això d'haver a finals d'any menys aturats que al juny del 2011 i menys afiliats a la SS.
    I el poble ha perdut habitants.
    A mi em dona la impressió que són numeros que s'ha tret de la mànega.
    A 31 de gener del 2014 hi havia a Tavernes 3.653 afiliats a la Seguretat Social i no sé si ahi entren els funcionaris, com puga ser els professors d'escola i instituts, que estan afiliats a MUFACE.
    A mi em sembla un destarifo el que diu la regidora. Que ho demostre en numeros.
    Com es un destarifo i una burla a la intel·ligencia de tots els vallers que siga capaç de dir com a titular:
    DAVANT LA CATASTRÒFICA SITUACIÓ ECONÒMICA DE TAVERNES

    Nomes dient eixe titular ja no ens podem creure res del que diga.
    Per cert com van els treballs de l'ordenança? Estic segur que no ho vorem això.

    ResponderEliminar
  5. Karina veu com el regidor LLacer ha demostrat a tot el món que es podia fer coses que ella quan era regidora no feia ni farà mai, com no farà l'ordenança que va proposar: orientar a la gent, fer politiques d'emprenedurisme, informar a tots els sectors socials de les possibilitats existents.
    Es la unica cosa que pot fer l'Ajuntament QUE NO TE COMPETENCIES en treball, sino el partit del seu soci Manolo Vidal, i vol desviar l'atenció culpant a l'Ajauntament i a l'alcalde dels mals que han dut a Espanya les politiques del PP.
    Ai Karina, regidora progressista, tu? Per molt discursos que digues sempre tindràs damunt la taca d'haver trait EU, de pactar amb el PP una moció de censura i de no tindre gents de dignitat agarran-te a l'acta de regidora contra la voluntat del partit només perque cada plenari tinguem la ració de merda, rencor i odi no contra el govern municipal sino contra l'alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El regidor LLàcer, l'unic que ha fet son dos coses:

      1. Vendre fum.
      2. Copiar, copiar i copiar.

      Eliminar
    2. EU s'ha tarït ella sola. A les pròximes 0 regidors

      Eliminar
  6. Quanta demagogia i cara dura te esta xiqueta.

    ResponderEliminar
  7. Menuda demagogia fas Karina!
    No pega ni amb loctite això de voler rebaixar impostos i dedicar mes diners a politiques socials, fer empleo, millor serveis i tutti quanti. I això, totes eixes millores que vols, amb que es farà? ¿amb la rebaixa de sou de l'alcalde i de Victor Borras? Demagogia, tot demagogia!

    I ens parla de Gandia! Trindrà c.... la cosa! Un ajuntament que no obeix les sentencies sobre les treballadores de l'escoleta; que no facilita res a l'oposicio, que ha pujat fins l'infinit el sou dels regidors i alliberats dels politics del PP mentre ha obligat a l'oposicio a no tindre ningu amb dedicació, que té 240 milions de deute, que l'altre dia li van embargar bens municipals per a pagar 6 milions de deute.... A mi me la replantifa que presenten el pressupost ara o fa tres mesos. Eixe pressupost no aprofita per a res. I esta recorregut als tribunals per no complir el que ha de complir un Ajuntament: les obligacions.
    No has llegit que te el pressupost amb recurs per no contemplar cap pagament del deute que te? No has llegit res sobre el que li ha dit el Ministre Montoro a l'alcalde Torro?
    Gandia com exemple!! mare meua! Tu també vius en un mon de Maya.
    Menuda demagogia que gastes en el teu escrit! Si la tenim a 15 kilometres i els diaris comarcals nomes es dediquen a parlar-nos de Gandia.

    ResponderEliminar
  8. He comprovat en la web de la SS que Karina té raó... de fet et pot baixar les dades dafiliacio a la SS en excel... clar que el cotorro del primer comentari deu pensar que Excel és una marca de paper de fumar.
    o
    Pel que fa al segon comentari... això de calla la boca es propi de feixistes i franquistes...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això que has comprovat en la web es més fals que l'aigua de l'Alcudiola que diu la meua iaia.

      Eliminar
  9. Com porta Karina la ordenança que tenia que preparar?
    Ja la acaba o va pa rato?

    ResponderEliminar
  10. Jo també ho he comprovat i d'això no he trobar res en la web de la seguretat social.

    Si algu vol buscar i dir-nos l'enllaç exacte

    http://www.seg-social.es/Internet_1/index.htm

    De tota manera qui millor ho pot explicar es la regidora cosa que no farà.
    Tot el que diu sembla mentira.

    ResponderEliminar
  11. Karina, la trànsfuga populista de Tavernes, com sempre parla molt, treballa poc i diu coses que ni ella mateixa es creu. Partint de la base que la regidora populista té menys credibilitat que la xarito és important recalcar que demana més polítiques socials i una baixada de sous dels polítics. Perfecte! Ale Karina predicant amb l'exemple i ara el mes que ve dones el 50% de la teva assignació de l'Ajuntament a Càrites. Molta gent necessitada t'ho agrairà. Matem dos pardals d'un tir: baixada de sous i polítiques socials. Quan fages això, sols quan t'ho apliques tu, en eixe moment planteja als demés el que cregues convenient. No ho faràs. No ho faràs perquè en el passat, en el present i en el futur sols t'ha importat una cosa: TU. Com tots els populistes de saló.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero la Karina ara cobra sense dedicació?
      Notícia del 8/maig/2013 al ventilador: Karina renuncia al seu salari...
      Jordi i Victor l'han augmentat del que inicialment cobraven...
      Documentat abans de parlar, Gekko...

      Eliminar
    2. Karina no va renunciar al seu salari. Va deixar de cobrar-lo des del moment que no era govern i no tenia dedicació.
      Per cert Karina va dir que tots eixos mesos que havia cobrat des de l'expulsio d'EU fins a la mocio de censura els donaria a Caritas i Creu Roja.

      Algu pot confirmar que ho ha fet? Hi ha algu de Caritas i Creu Roja que ho confirme? Ho pot confirmar la regidora presentant els justificant de l'entrega a les dos entitats benefiques?
      Parla Karina parla.

      Eliminar
    3. Que parle Caritas o Creu Roja i quede clar. En aixo ha de descobrir-se qui es el mentider Karina o els seus antics socis.

      Eliminar
  12. Lo que te que fer Karina es totes estes coses dir-les on toca que es en el ple del dilluns i deixar-se de monsergues i notes de premsa.
    Si ho diu en el ple te el perill que li responguen i li diguen cuatre coses ben dites per això no parlara mai en el ple com ha fet sempre.
    A vore si d'un volta tens valor i tot això ho dius en el ple.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veu que ha sentat mal que Karina votara a favor del bipartit a l'ultim plenari extraordinari: mal si ando, mal si no ando. A la Cotorra prohibit parlar-ne'n del tema. Ahi no interesa la transparència.

      Eliminar
  13. Al Sr. Karl Marx, defensor imperterrit de Karina Vercher faça el que faça i clave la pata sempre que la clava. Que es continuament. ¿per que serà que la defenses i perque clava tant la pata? Qui mal l'assessora

    Si ara no cobra, si que ha cobrat. I prou mal que li sap ara no cobrar.
    I per això tot el que diu ara - i que no va dir res durant dos anys- ¿ho diu només perquè sí? Ho diu perquè ella, por su mala cabecita i la del conseller, ho ha perdut tot.
    Ara que estem en falles i s'estila el truc, fent un simil, va fer una falta envide i truque de fals, sense lligat i sense truc, i com que els altres no es van acoquinar -son mes llestos que ella i van saber buscar en les lleis- va perdre la cama, el coto i la partida i s'ha quedat sense res.
    I ara venen les malicies i les envejes. PERQUE NO COBRA

    Cal recordar que els sous que cobra l'alcalde i demés regidors amb dedicació - inclús el que ella cobrava- ELS VA VOTAR A FAVOR Karina Vercher.
    No es compren per tant d'on ve ara la seua mania en retraure totes les notes de premsa el sou dels polítics I MES ENCARA QUAN ESTAN COBRAN PER DAVALL DE LES QUANTITATS FIXADES per la FVMP. I menys que les que cobraven els seus amics del PP.

    CAL SABER: ella cobrava la mitja dedicacio anara o no anara a comissions i plenaris, estava inclos això en la mitja dedicació, i ara no cobra res si no va. I com que a les comissions no en va cap, no cobra res. I el dia que falte al plenari no el cobrara. h
    I eixe es el problema de la regidora que critica els demes que cobren per treballar. Si treballen i es nota que treballen sino mira els resultats economics de l'Ajuntament han de cobrar.
    Karina Vercher no va fer res en dos anys. A vore si algu pot dir que ha fet.

    I jo m'apunte a això de que tota la merda que escampa en escrits que sap el govern municipal no li va a contestar que tinga dignitat i fent ús de la seua condicio de regidora, encara que transfuga, regidora ho diga en el ple. Que els ho tire en cara al govern en el ple.
    No ho farà perquè sap que allí sentira el que no vol escoltar.

    i tot el que s'ha dit de la seua ineficacia es demostrara amb el temps, quan passen els messos i siga incapaç de tirar endavant la seua "ordenança" a pesar que hi ha ordees i dites per escrit de l'alcaldia a tots els funcionaris que es posen a la seua disposició.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si no cobra res de l'Ajuntament com be dius, em dones la raó quant li conteste a Gekko, que demana done el 50% del que cobra del consistori a Creu Roja. Si ja no cobra no pot aportar res. Sobre cobraments altres cremaets amb Karina no paren de dir que s'ajuntà amb el PP per interes crematístic. Li passa algo Manolo a Karina? No ho fa perque va fracassar la moció? Verihueu-ho. Crec que aixo tot era malicsia per la passada que els va fer i parlar per voler fer-la quedar malament.
      No tenim prou problemes per a que ens afegisquen el dels cobraments de politics. Propose fer un referèndum sobre el tema a vore que ens sembla el tema als ciutadans. El 99% dels politics abandonava fixe!

      Eliminar
  14. Si que están calentets que de seguida han votat tots a criticar.
    Te tota la pinta de que el que diu siga cert i vos pique.

    ResponderEliminar
  15. Pues esta ben demostrat que tot el que diu Karina és fals. Per això pica, perquè se les done de progressista i actua i fa com els fatxes, i damunt que diga mentires tirant falsetats a altres persones que mai no s'han clavat amb ella.
    El problema que té es que com a persona no li arriba ni a la sola de la sabata a les dos persones que sempre es clava.
    Els que la coneixem de sempre i hem jugat amb ella perquè vivem al seu barri, sabem com es Karina no cal que ens ho explique ningú.

    Per cert, on esta l'explicació de les dades de la seguretat social?

    Algú les ha vistes en
    http://www.seg-social.es/Internet_1/index.htm

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Als plenari si que s'ha demostrat qui és un autèntic feixista. Fins Carmen Canet ha dit que ella no te el micro.
      I em pregunte, qui te el micro?

      Eliminar
    2. Per ara el que s'ha demostrat és que el local de la polícia ha sigut un concurs amanyat! Abans de coneixer qui es presentava, ja sabiem tots qui anava a guanyar. Es va denunciar que era un concurs fet a mida i els temps els ha donat la raó.

      Eliminar
  16. Cotorros que vergonya... no sou capaços de trobar les dades de tavernes en la web de la SS? I vosaltes maneu? Normal que no vos vinguen subvencions.

    PD La SS us dona les dades en Excel 2007 sota una bandera espanyola... per aixo no sabeu entrar... sou pitjors que el Putin.

    ResponderEliminar
  17. Si, si això de la bandera española esta molt bé.
    A mi dis-me l'enllaç i no em vingues en cuentos que això que tu dius no es veritat ni hi ha cap excel.

    Si punxes la banderetita tu eres roja banderita tu eres gualda nomes ens porta ací

    http://www.seg-social.es/Internet_1/index.htm

    i jo vull Tavernes no totes les coses d'eixa pàgina.

    A vore, dis-me l'enllaç, i no faces patir al personal.
    Jo crec que realment no hi ha enllaç ni dades. Tot es fruit de la calentura de la regidora.

    ResponderEliminar