miércoles, 19 de febrero de 2014

Editorial : SEGUIM XARRANT DELS PARTITS LOCALS

I és qué encara a alguns no es puga pareixer d'interés parlar sobre les diferents opcions polítiques en La Vall, a nosaltres sí ens pareix ho és, i pel tant i per a no discriminar anem a acabar esta ronda parlant d' aquells que no estàn , però ho podríen en un futur, repressentats huí per huí en el consistori .

Així, de Esquerra Unida la veritat poc podem parlar, doncs poc conexem dels seus interiors, fora de que el vegem en l'exterior, i qué és que son menys qué més doncs cada dia pareix ser en son menys , les cares que vegem en actes públics . Pensem que la espantada de Karina i amb ella la eixida d'un grup d'eterns militants unionistes , alguns molt significatius , i la integració en la pràctica de Inicaitva a Compromís a nivell local també més l'incorporació de Cándido a esta coalició algo de vot de Esquerra Unida aportaràn a aquella i algo de vot li llevaràn a esta , pel que falta saber si així i tot seràn capaços d'arrreplegar els cinq-cents i pico de vots que fan falta per a obtindre regidor : Pensem que de qui siga el cap de llista i de qui forme esta dependrà moltíssim , doncs l'ombra de Compromís es cada dia més i més llarga. 

De ERC sí que no vos puc dir més que sòls tenim clar que huí per huí no passaràn del centenar i poc de vots , doncs ni tenen base electoral huí per huí en esta comunitat ni en este poble per a més, ni candidats estrela que donen per a arrastrar més vot del que tenen . A més , mentres Compromís estiga fort pensem que el vot del nacionalisme d'esquerres s'agruparà al voltant de esta coalició .

I en el mig , qué hi haurà pel mig ?  

Pensem que Gent de Tavernes i després la eixida de Vicen i demés ha quedat ja buida del tot i sense o amb ben poc futur  ( sóls queden en ella dels vint que és pressentaren dos persones ) , de Alternativa sabem que no està de fet activa però pensem que no és va a ser difícil en un moment donat pressentar llista doncs ens consta el gran grau de frustració dels comerciants i empresaris de la platja, base d'esta iniciativa política com tots sabem i coneguem, amb la política turística d'este govern , i la ferramenta, el partit en sí, ja el tenen . I per acabar també podem afirmar de ciéncia certa i per raons obvies, qué Demòcrates Valencians va a estar ahí, a soles o en companyía , i podem avançar que huí per huí anirem junts amb Vicen i demés doncs compartim idées , projectes i la idea de que junts podem fer algo i per separat sòls dividir el vot centriste i qué pase com en el 2011 i no aconseguim representació ningú , i probablement amb la gent de Alternativa per la mateixa raò :  Com ? Això no ho sabem encara però " en ello " se està .

4 comentarios:

  1. Per favor, aplica't en ortografia i gramàtica, que llegir els teus textos fa mal als ulls.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pero dis-li en que falla, perque sino no dependrà res. Sembla que ho vols aixína i continuar podent queixar-te, per a vore si fas mal. Ell no diu que estiga be ni que no vullga dependre'n.
      No li ensenyes la canya tan bonica que tens, ensenya-li a peixcar.

      Eliminar
  2. Però ho entens, no ? Poc a poc anem millorant , som autodidactes i anem aprenent llegint i escrivint la llengua , no tenim temps , per desgràcia, per a més, paciència ...

    ResponderEliminar
  3. Endavant, Enrique, preferisc un text així que en castellà i més si està fet per una persona amb tota la bona voluntat i que millore cada dia amb la pràctica - la pràctica fa mestres, es diu- que el "valencianisme" de Rita Barberà i del PP.

    ResponderEliminar