viernes, 14 de febrero de 2014

Editorial : EL COMPROMÍS DE COMPROMÍS

Seguint amb el repàs de les forçes polítiques locals cara a les properes municipals de 2015, si en altres partits mostravem dubtes sobre qui encapsalarà la llista , en el cas de Compromís i salvo circunstàncies alienes , pensem no hi ha cap de dubte de qui serà el seu candidat , es a més, pensem que siquiera i si fan primaries a nivell local, es pressente ningú més que Jordi Juan .

Però per contra sí vegem dubtes en qui li seguirà en dita llista, doncs d'acord amb lo pactat amb Iniciativa li tenen que deixar seients a este partit en un nombre determintat, qué segur serà entre els cinq primers, i per tant desplazarà a uns dels actuals cinq regidors nacionalistes del Bloc a un lloc més enrere : Quí serà ? Salvo que alguns dels actuals estiga cansat i decidisca no pressentar-se de nou, tot un compromís, pensem .    

I a tot açò dir que el recient incorporat i afiliat dirèctament a la coalició, que no a Iniciativa com cabía pensar, senyor Jimenez i en paraules d'ell, torna a la política activa per a açò, per a treballar el més actívament possible, així almenys ho entenem els que del tema hem parlat amb ell, pel que hi haurà també que tindre'l en conte, ells sabràn el que han pactat entre ells en els esmorzars previs a la seua incorporació .

Però bé, en poc més d'un anyet sabrem la resposta a este compromís de Compromís .

38 comentarios:

  1. Potser qualsevol dels quatre, ja que a tots desgasta el poder, menys l'últim que ha entrat, pes pesat al partit que estarà fins i tot que per la seua rellevància ja era criticat abans de tindre cartera. Del qui està de baixa, ni està ni s'el tira de menys, de Llàcer tot i ser bon xic i treballador ja n'ha fet o s'ha deixat fer un parell de grosses i la més veterana algo diu (que no ix a cap foto) que no conten amb ella, sembla la Carme Canet del Bloc, tot i ser la portaveu. Així que poden renovar llista en qualsevol nombre i possició i no extranyaria gens a dins ni fora del partit.
    Però bò, més incògnita seran els demés partits, jo crec es voran moltes cares noves.

    ResponderEliminar
  2. Qui te fam somnia rotllos, eh karlitos? Sense enterar-te de la pelí. Ho dius tu: "mes incognita seran els demés". o siga el Bloc es una incognita per a tu. Per tant, parlar per parlar, sense base ni fonament. Que'n sabrás tú del Bloc i que es cou dins? Aplica't el refrany: del que sentes, no el cregues res i del que veges, la mitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això ho he sentit dir a algun mestre d'escola

      Eliminar
  3. De fam res, de politics mediocres ja n'estem prou fartets.
    I qui es pica, per algo sera. Al menys t'has dignat a passar-te per aci a "contestar" cosa que no fas a ta casa, clar que allí no pots contestar-me quant hi ha poreta fins i tot per a publicar-me.
    I no es precís estar a dins del Bloc per conèixer el percal, sou càrrecs publics i vulgueu o no heu de fer, deixar de fer o copiar i pegar, amb el que es prou per vore per on fluixeja cadascú.
    Tranqui, que m'aplique el conte (refrany): del que sent dels politics no em crec res, del que veig fer-los, la meitat, per això lo de la incògnita, sinó ja ho havera proclamat al 100%.
    Cuando el rio suena...

    ResponderEliminar
  4. El confondixes, amic, com sempre, i pegues palos a l'aire a vore si l'acertes i no saps ni per on vas. Tu veus l'enemic Bloc i em sembla que cotorres també per tots els costats i això ja és paranoia. Festeu vore que acabaràs amb ulcera.
    I això si que es veritat, lo que senc dir dels polítics no em crec res, per això ni cas de les simpleries que tu dius del govern.
    Tu eres del poble o passaves per ací perquè pareix vius en un altre mon, els dels resentits. Menut resentiment portes damunt que no veus ni lo que tens davant dels nassos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Digues el teu nom i retire la suposició de la teua relació amb el Bloc i l'altre blog.

      Eliminar
  5. El que mestranya a mi es que Gekko no estiga en la pomá de les llistes del Bloc.

    ResponderEliminar
  6. Home, el nivell ja es prou alt. Ara afegeix-li a Gekko i ja els administradors dels blogs podrien viure be de la publicitat insertada.

    ResponderEliminar
  7. Quan tu digues el teu. Demanes el meu nom, comença amb l'exemple.

    ResponderEliminar
  8. Gekko està molt bé on està.

    ResponderEliminar
  9. Anonim cotorrenc, el meu nom no interesa en les relacions politic-blogueres, el teu si, per lo de opinar als interessos partidistes. Qui jo siga no canvia res en estes discussions, ni soc politic ni em va ni em ve ningun partit ni els seus resultats. Amb tu si que canvia i tant, com que ni amb pseudònim, des de l'anonimat una vegada pots dir una cosa i la següent la contrària. Bueno, això ja ho fan tambe quasi tots els politics sense anonimats i sense donar-los vergonya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No pense que Jordi Juan diga hui una cosa i demà la contraria. És la gent que el rodeja, que no s'aclarix.

      Eliminar
  10. Tot paraules i pegarli la volta a lo que dius a vore si enredres més i la gent no s'entera. Ja sabia jo que no tu no arribaries a tant ni a dir aci el teu nom com vols facen els demes. Predica amb el eixemle. Mol de parlar però al hora de la veritat, amagat dins de la corfa de caragol amb nom fals de Karl Marx i així que ningu el veja. Igual simplement que fa qualsevol que es diu anonim, tu fas igual per molt que vullgues predicar des del pulpit: amagar-te.
    Menuda contradicció la teua. Tu desprecies a la gent que usa l'anonimat segons tu per interessos partidistes. ¿ i tu perquè uses l'anonimat d'un nom fals? També per interessos personals per a poder tirar tota la merda que vols a un partit i dir les mentires que vols baix la forma de supossisions sense demostrar res mai, a un partit concret. I amagarte desspres de tirar la merda i que ningú teu tire en cara.
    Lo teu ja es de psiquiatria amb la tirrria que li tens al Bloc i tindries que explicar per que i per això cada dia que passa amb la gent que llegim el quadern perds mes i mes cridibilitat. No el creguem res de lo que dius perquè ja hem vist que en el fondo no pretens més que parlar malament del Bloc.
    I teu torne a dir que de cotorrenc jo tinc lo que tu tens de monja de la caritat. Eixa mania persecutoria el fa vore fantasmes, tot ple de cotorres volant per ací i per allà i tots els llocs.
    I de nou teu dic: tu dius qui eres i dic jo qui soc. Tu has començat demanant noms, pero tu no heu faràs perquè aixina estaras tranquil i podras continuar diguent animalaes que ningu se les creu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixa tirria es generalitzada a Tavernes. S'està vegent que el Bloc sols viu de la propaganda.

      Eliminar
    2. Li sa apegat de karina, la que va pactar amb el PP per a llevar de l'alcaldia a Jordi Juan, de Compromis!

      Eliminar
    3. No no t'he demanat cap nom, nome vaig dir que si no volies que et relacionara amb la Cotorra i el teu partit que digueres qui eres per eixir de dubtes. I has començat a desbarrar i personalitzar. I de conspiracions peres utopies res de res, nomes la veritat, la meua, per suposat, a mi el Bloc ni fu ni fa, no m'ha de donar de menjar, a tu lo millor si, pel que es veu.

      Eliminar
    4. No se quina mania teniu amb Karina, clar que li volia llevar l'alcaldia a Jordi, ella entén que Jordi li va llevar les competències que tenia com a regidora. Bueno, entendre no, li les va llevar clar i rasament. Deurieu afegir tambe que gràcies a Karina, a pesar de fer coalició amb pressions li va donar el govern amb majoria i per tant l'alcaldia gràcies a ELLA. I d'ella es veu que nomes interesa això, un ximple numero, el que feia o fa ara es circumstancial per als demés politics, mira el sofoco que te el PP de sentar-se i compartir reunions amb ella, el mateix que suposava per a estos i Miquel-Nyau fer el mateix, pero manant. Denunciava en aquells temps el Bloc tota la politica pseudo-mafiosa del PP? Perque tots sabem que l'estil ha estat sempre el mateix. Por el interes te quiero, Andres?

      Eliminar
    5. Karlos, ens podries aclarir com es feien els contractes la legislatura passà en el tema del control d'ccesos del pàrking? Téns informació al respecte? Ens pots il.luminar?

      Eliminar
    6. Això de contractes del pàrking ho sabran els passats regidors de contractació i m'imagine que també els de la opossició, alguns encara estan en actiu en política i d'això t'ho podran contestar millor ells. Jo no he estat mai afiliat a cap partit, ni he anat mai en la vida a un pleno.
      Això no lleva que em preocupe i m'informe sobre la política local, en un poble no massa gran no és tan difícil, i que tinga formada una opinió de cadascú. Si com sembles insinuar vols que em mulle amb els passats dirigents tal com ho faig amb els d'ara, per anant resumint et diré que com el meu psudònim clarifica mai he votat ni votaré una opció de dretes. Amb això crec que et deixe clar el que pense de la majoria de les malifetes del PP en tot tipus de governs i potser t'estalvie altres preguntes sobre bons i roins. Dit això, d'ara endavant podeu continuar dient-me amic de transfugues, que faig el joc al PP i fals progressiste, a mi tant s'en val, ho comprenc com alguns han de sobreviure gràcies a la mala premsa d'altres, però com és obvi, a mí això no em cal.
      Il·luminats quedeu!

      Eliminar
  11. COMPROMÍS amb la propaganda!

    ResponderEliminar
  12. Uns amb la propaganda i altres amb la corrupció, el despilfarro i els sobres en B, de Barcenas, o en G de gurtel, o en N de noos!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Exacte! uns son roïns i els altres son menys roïns. Però al cap i a la fí, ningú dona la talla! I com que els altres (per sort, ja no están) critique als de ara, que viuen de la propaganda!

      Eliminar
    2. Uiii, amic anonim, ja estan en no res fen-te peperet com diuen ells i paranoic anticotorra!

      Eliminar
    3. Que va home! Ferse propaganda quan les coses estan fentse be, quan sesta posant sentit, trellat i bona gestio al despilfarro i la ruina a la que va deixar el PP NO es roin, es lo normal. Aci la unica que ha menjat de valent es karina la transfuga, ha menjat i pactat amb la pitjor dreta q te este poble per a tirar a JJ, de Compromis, de l'alcaldia. Per algo serà! Com es que ja no ve pel poble ni va a reunions?

      Lo dit, quan no hi ha temes importants que parlar esq les coses van be, pese a qui li pese i encara que alguns no vulguen eh karl?

      Eliminar
    4. Una gestió que et cagues! Ens sablen a impostos mentre Tavernes està mes bruta que el pal d'un galliner. I la platja avandonada!

      Eliminar
    5. Eres poc mentiros 20.16 abandonat estas tu de la ma del teu pp! Eixos si que pugen impostos i mos sablen tots els dies! Quadrilla de corruptes!

      Eliminar
    6. Per ara, i des del 2007-8, anys de moure la crisi no cap govern ha baixat cap impost, els preus s'han disparat i les ajudes i subvencions retallat. Al PP al PSOE i al Bloc. En Madrid, València i Tavernes.
      Que les coses s'estan fent be a Tavernes és el que alguns volen fer creure, i és poc més que temerari. En serveis i inversions estem en quadro. En estalvi estem fent-ho millor, encara que més per estar lligats de mans i peus que per voluntat (mira el que ha costat pelear la baixada de coeficient IBI de 0'48 a 0'45) i en transparència i participació estem taco parejo que amb el PP. Del culpable econòmic tots ho tenim clar, però si un llanterner m'empitjora una fuita d'aigua i un segon tampoc m'ho soluciona totalment, normal que en busque un de tercer, no em console només maleint al primer, no serveix de res.
      Anònim de les 9:00, fer-se propaganda sempre és de poca categoria, no és lo normal, és ser orgullós, pretenciós i pedant. Propaganda només en fa qui necessita traure'n algun profit personal. Mentres això no ho tinguem clar no anem a canviar res de cap sistema polític. Això també és corrupció i abús de poder.
      Com bé dius, quan no hi ha coses importants de que parlar és que va tot bé. O que la gent ja passa de quasi tot, sobretot del que ens pretenen fer creure els polítics dels dos costats. Molts (massa) dels que escriuen per ací també. Per això alguns (sempre els mateixos) ja avorriu amb les vostres batalletes.

      Eliminar
  13. Anem a parlar de propaganda:

    Objectiu principal de la legislatura: salvar l'Ajuntament de la ruina economica en que es va deixar el PP? Si o no? No era això l'objectiu màxim?

    Partíem l'any 2011 de la situació:

    16 milions deute banc
    4'5 milions impagats a proveïdors
    21 milions de pressupost i 4'5 remanent negatiu de tresoreria
    2'4 previstos a pagar del parking (finalment 1'7 milions).

    Situacio a 31 de desembre del 2013

    15 milions deute bancs
    Pagats els 4'5 milions de proveïdors
    Pressupost de 15 milions i 2'3 superavit
    Remanent tresoreria 0
    Baixada de l'IBI

    AJUNTAMENT PRACTICAMENT SANEJAT, ARA QUAN VINGA LA PISCINA JA PARLAREM I REBAIXA D'IMPOSTOS COSA QUE EL PP NI NINGU MAI HAVIA FET

    VISCA LA PROPOAGANDA DEL GOVERN ACTUAL COMPROMIS-PSPV. Explicar la gestió, dir les coses la transparencia que hi ha ara en tot allò que fa l'Ajuntament, que mai n'hi havia abans, això diuen propaganda. Doncs, visca la propaganda!!

    Això son fets i no les bovades del PP i els seus acolits com Karl Marx

    I com diuen els de M.M : "la gent no es tonta" i cada dia a Tavernes ho tenen més clar que està fent esta govern per salvar allò que es de tots: l'Ajuntament.


    Com diuen els del PP en el seu diari i parodiant una frase celebre:
    No és la propaganda, són els fets!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Borràs fa la feina i JJ es posa les medalles. A eixa propaganda em referisc!

      Eliminar
  14. No Karl Marx no eres paranoic anticotorra perquè sí, ho eres des del moment que la Cotorra és pro Bloc i Compromís. A tu la informació que es puga donar allí te la sua: sempre li pegues la volta per acabar parlant negativament i buscant cinc peus al gat sobre allò que es diu en eixa pàgina.
    Si ara Quaderns es decantara en alguna cosa proBloc, series antiquadern. De fet sempre que ací s'ha dit alguna cosa positiva del que fa el govern, automàticament tu has eixit en el comentari negatiu del mateix fet.
    Cada volta que fas un comentaris deixes rastre del que penses i vols, per això quan comentes, valores, analitzes, sospeses o debats qualsevol cosa sobre el Bloc i la política dels seus dirigents estàs deslegitimat perquè ho fas des del rancor, la malicia, el despreci, l'odi al Bloc, a Compromis i als seus dirigents i més si és l'alcalde.
    Els que no tenim la ment tan obtusa i retorçuda intentem vore les coses més enlla i valorar i posant en els platets de la balança que forma la situació actual les coses. Tu no. Tu canya.
    I per tant, aquells que llegim ací i allí, ja passem olimpicament dels teus comentaris i les teues opinions cada dia més intransigents i intolerants envers un determinat partit.
    A un comentarista que com tu sempre es declara imparcial i que diu no fa politica de partit com fem els demés com a mínim li podem exigir equanimitat i visió neutra de les coses. I tu no la tens: sempre fas política, la teua política contraBloc, per molt que ho intentes disfressar amb altres paraules:
    -més incògnita seran els demés partits, jo crec es voran moltes cares noves
    -ni soc politic ni em va ni em ve ningun partit ni els seus resultats.
    - De fam res, de politics mediocres ja n'estem prou fartets.
    - la meua policia, per suposat, a mi el Bloc ni fu ni fa, no m'ha de donar de menjar, a tu lo millor si, pel que es veu.
    (Igual tot l'odi es perquè no t'ha donat de menjar. A mi per ara i fa anys que em costa diners. I les garrofes me les guanye per un altre costat, ben lluny de la politica)

    Mai una critica al PP ni a altre partit.

    La credibilitat que tenies a principi amb comentaris que semblaven assenyats l'has anat perdent perquè la carasseta te l'has tret poc a poc, goteta a goteta com el reg a degoteig. no enganyes a ningú i per això les teues anàlisis nomes se les creu la gent del PP que ací pul·lula i tu.
    I damunt sols fer judicis de valors, com el primer comentaris, sense cap fonament i basats només en el teus prejudicis i el que tu vols que siga la realitat. Eixe comentari primer, la gent que som del Bloc i que anem a les reunions del Bloc, sabem que no té ni un gra d'arena de veritat ni res a vore amb la realitat actual de Compromís-Bloc.
    Ja t'ho han dit: fes-t'ho vore que acabaràs amb úlcera.

    Encara que no t'ho cregues, amb afecte, tot i recordant quan a principi deies coses amb trellat i seny, potser la tàctica per crear-te una credibilitat que has perdut totalment. Almenys entre aquells que no bevem ni mengem els postulats des del centre (PSOE) fins a la dreta i extrema dreta (PP i altres que venen ara)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per al·lusions I.

      ANÒNIM 10:10 DIU: …des del moment que la Cotorra és pro Bloc i Compromís...la informació que es puga donar allí te la sua: sempre li pegues la volta per acabar parlant negativament i buscant cinc peus al gat...
      KARL DIU: I es veu que en molt estic encertat, quan pica i cou, pues dieun que només ofen qui pot, es veu que puc i molt. Per algo serà. Quan ja són clares les raons i la cosa és grossa, directamente es censura. De lo de allí no deveu patir massa amb això.Els polítics no s’acostumen que gent de a peu els faça la contrària, si tenen raó encara els dol més.

      ANÒNIM 10:10 DIU: Si ara Quaderns es decantara en alguna cosa proBloc, series antiquadern.
      KARL DIU: Que ho digues tú em té sense cura, només ho diu sempre el mateix, i per ací en som alguns quants més, quan he tingut que dir o refer algo a Enric o algun altre ho he fet, i no he tingut mai problema amb ningú, ni amb el vostre amic Gekko.

      ANÒNIM 10:10 DIU: De fet sempre que ací s'ha dit alguna cosa positiva del que fa el govern, automàticament tu has eixit en el comentari negatiu del mateix fet.
      KARL DIU: O la part amagada o la antitransparent que moltes vegades no es vol dir. Si foreu tan transparents no necessitarieu un blog censurador o un gabinet de premsa públic i amb diners de tots que només parla de lo possitiu, jo o qualseol particular pot parlar de la part que vullga (que no és sempre, com dius, perque no sempre hi ha part dolenta), un gabinet públic professional no ho deuria fer.

      ANÒNIM 10:10 DIU: …quan comentes, valores… estàs deslegitimat perquè ho fas des del rancor, la malicia, el despreci, l'odi al Bloc, a Compromis i als seus dirigents i més si és l'alcalde.
      KARL DIU: Si, si, si, em sonen ja molt tots eixos adjectius, estic pensant en penedir-me i anar a confesar-me, em conegueu a fons i sabeu molt dels meus sentiments i obscurs interesos,je,je.

      ANÒNIM 10:10 DIU: Els que no tenim la ment tan obtusa i retorçuda intentem vore les coses més enlla i valorar i posant en els platets de la balança que forma la situació actual les coses.
      KARL DIU: La vostra balança està trucada, ni tot el dia a totes hores traent brutícia compense tot el rendez-vous que s’auto-oferiu sistemáticamente.

      ANÒNIM 10:10 DIU: Tu no. Tu canya.
      KARL DIU: Sí, com el tio Canya.Us sona?

      ANÒNIM 10:10 DIU: I per tant, aquells que llegim ací i allí, ja passem olimpicament dels teus comentaris i les teues opinions …
      KARL DIU: Pues per a passar tant ja portes un ratet desbarrant i teclejant, no?

      ANÒNIM 10:10 DIU: …Igual tot l'odi es perquè no t'ha donat de menjar (el partit que mana).
      KARL DIU: Ah, però que el Bloc dona de menjar algú? No ho sabia, on hi ha que apuntar-se, aFCC, de cap de municipals o al gabinet de premsa?

      ANÒNIM 10:10 DIU: A mi per ara i fa anys que em costa diners. I les garrofes me les guanye per un altre costat, ben lluny de la politica)
      KARL DIU: Ningú t’obliga a pagar cap quota, vas perque vols. Tú no sé, jo si que no m’he guanyat mai cap garrofa en política. I em diferència altra cosa de tú: que tampoc em sembla bé que ho facen altres.

      Eliminar
    2. Per al·lusions II.

      ANÒNIM 10:10 DIU: Mai una critica al PP ni a altre partit.
      KARL DIU: Torna a manar el PP? No has llegit cap crítica meua als demés partits? PSOE-cavalcada, EU Candido-Eduardo-sindicats. Enrique, trau-li la hemeroteca. De DV són nous i no sabem res, així i tot he dit que seran “nacionalistes” de centre-dreta, si algú s’ho agarra com una crítica o insult ja no ho sé…

      ANÒNIM 10:10 DIU: La credibilitat que tenies a principi amb comentaris que semblaven assenyats l'has anat perdent perquè la carasseta te l'has tret
      KARL DIU: No sé, Dr. Jekyll-Mr. Hyde? Eres el primer que m’ho diu. Aniré al psicoanaliste. A un altre, perque com que ja no soc el mateix…

      ANÒNIM 10:10 DIU: …i per això les teues anàlisis nomes se les creu la gent del PP que ací pul•lula i tu.
      KARL DIU: El PP se les creurà o no, li dona igual la veracitat, li interesaran fer-les més grosses i prou, els polítics i la veritat sou incompatibles.
      Molt aclaridor l’adjectivació amb que ens afalagues als demés comentaristes que no som el PP ni els teus: pul•luladors.

      ANÒNIM 10:10 DIU: I damunt sols fer judicis de valors, com el primer comentaris, sense cap fonament...
      KARL DIU: Fonaments com els que uses tú sobre la meua persona (personatge millor dit). Dels que jo parle, d’ós i carn i amb dades i fets, per tant et guanye per golejada.

      ANÒNIM 10:10 DIU: Eixe comentari primer, la gent que som del Bloc i que anem a les reunions del Bloc, sabem que no té ni un gra d'arena de veritat ni res a vore amb la realitat actual de Compromís-Bloc.
      KARL DIU: Sí, en eixes reunions tot és de color rosa i tots són fantàstics i la política és sincera i honrada… i por el monte corren sardinas tralarà.

      Ja t'ho han dit: fes-t'ho vore que acabaràs amb úlcera.
      KARL DIU: No, m’ho han dit no, només m’ho has dit tú i si com a metge i polític eres igual, ni caso.

      ANÒNIM 10:10 DIU: Encara que no t'ho cregues, amb afecte, tot i recordant quan a principi deies coses amb trellat i seny, potser la tàctica per crear-te una credibilitat que has perdut totalment.
      KARL DIU: Jo també amb afecte et recomane que no faces aquests excesos literaris. O sí, fes-ne’n més i almenys recolça, referència o linkeja aquelles meravelles que us contava al principi i les dolentes actuals, per poder comprovar-ho, no us passe com cert regidor al que se li oblida fer-ho amb el copy&paste.

      ANÒNIM 10:10 DIU: Almenys entre aquells que no bevem ni mengem els postulats des del centre (PSOE)
      fins a la dreta i extrema dreta (PP i altres que venen ara)
      KARL DIU: Uui, lo que li haveu dit a Borràs i Pilar, de centre! Que lleig entre socis!
      Si el PP és l’extrema-dreta, la dreta qui és,DV? O Enric és dels que venen ara? Que li digueu, d’extrema dreta? Mare meua, quina habilitat per fer-se enemics.

      Eliminar
    3. Res del fonament del que et deia ho has debatut.
      Simplement balons fora. Et deu d'agradar molt el futbol pel que dius de les golejades i fins ara mai he vist que digues dades i fets, nomes apreciacions personals de regidors i para de comptar.
      Molt fluixa la resposta com calia esperar de persona que només es mou per la tirria i per animadversió. Debatre amb tu és perdre el temps. No calia tan gran testament per a tant poc gra.
      I efectivament tu que el bases tant en les polítiques hauries de coincidir amb mi que si hem de qualificar segons els fets el PSOE com a partit (jo no he dit res de persones com tu) de centre, però de centre dreta. Nomes cal recordar les primeres mesures que el PP ha augmentat qui les va fer i qui va propiciar amb un pacte amb el PP modificar la constitució. Nomes per això de dreta.
      Veus com no eres seriós. I damunt eres mentider en el copi&paste del regidor perquè es un projecte fet pels tecnics i no redactat pel regidor com ell va dir en el ple, encara que - cosa que l'honora- va dir que assumia tota la responsabilitat. Es nota que no estaves en el darrer ple. Massa lluny les terres del nord?

      Eliminar
    4. Tu no has fonamentat res, sols dius que tot el que dic jo es fals. I prou, tampoc argumentes res. Jo tinc ulls,orelles i les meues fonts diverses (no cap del PP, ahi no tinc cap amic i pocs coneguts com tu pretens) i m'arrisque en les afirmacions. Tu sols tens l'interes en que siga el contrari. Així que tot queda en una paraula contra l'altra. La teua credibilitat no se com vols que siga avalada quan nomes parles en possitiu del govern (proper cap del gabinet de premsa, o actual?) i no trobes res lleig, no eres creïble. Jo de lo bo no parle perque ja n'hi ha sobresaturacio, pero no dic que no es faça ni que siga fals. Tu, al contrari, si li pegues la volta,justifiques i negues les evidents cagades del govern local.
      Quan ratifiques el PSOE de centre dreta, tan allunyat de les vostres propostes, no se que feu compartint equip de govern. Bueno, si ho se, com aquella vegada que vàreu manar amb el PP, de progres no us queda res. Tambe Bloc s'ha capgirat prou a la dreta quan s'ha regionalitzat fent-se ara religiosos i fallers, abans tan sols ho era de centre-dreta per amistat amb CIU.
      I de mentider amb el copy&paste res, saps qui va signar el projecte? No sap un regidor com fan la feina els seus funcionaris? Voleu quedar com Rafaelin Blasco que ara nega sabera res de les ONG's a qui els fotia els diners, encara que signara els papers? Molt honorable el regidor valler, podria haver signat i dir que no sabia res.Medalla a Llacer i mantenir-li la productivitat al funcionari? Com veus, se mes que els que es deixen vore pels plens.
      Lluny, el nord? Si, per aci el nord no apleguen notícies valleres, inclòs els vostres amics catalans no em conten res, tal com us ignoren per la vostra incapacitat de fer Pais. No n'encerteu una ni posant-vo-les com a Fernando VII. Poc a poc, encara sou joves manant.

      Eliminar
    5. El problema és que no saps res.

      Eliminar
    6. El problema es que tu que ho saps tot tampoc dius res.

      Eliminar
    7. Va de iluminatis...

      Eliminar
  15. Quan a Valencia i Espanya mana el PP aci ho fem els progressistes, quan sembla que allà canviaran, al poble no esta clar qui manarà la propera legislatura. Fer càbales en politica local es ara mateix un Compromís. Li ho preguntarem a PP.

    ResponderEliminar