martes, 18 de febrero de 2014

Editorial : DE ON NO HI HA ...

... no es pot traure, o almenys parlar per parlar i escriure per escriure és tontería , pensem . 

I és qué dissabte rebíem una crítica, no publicada però no per ella si no per un desqualificatiu, en la que ens dien que la passada setmana no havíem tractat temes d'actualitat local i per això havía baixat el número d' entrades i comentaris . 

Per contra, pensem que comentar, com hem fet varis dies, sobre les forçes polítiques locals i les seues expectatives de cara a les properes eleccions locals sí es tractar de temes locals, i si no hi han noticies que donen com per a fer una editorial, la política local està tranquileta i qué dure , doncs no la anem a inventar i comentem sobre temes qué pensem també ho mereixen , siguen o no d'ámbit local . 

Així, i si pegem un repàs als altres blogs i  mitjans de comunicació locals ahir mateix, llevant del tema de la inundabilitat reflexada en el PATRICOVA , poc més : Que sí banquets, que si falles, que si els clubs esportius , que si joves de la Safor ... i en dies passats altres temes locals per nosaltres també tractats altres dies , però també pocs ( plagis i poc més ) . 

Per tot això vos propossem qué , com va fer fa uns dies GEKKO, assenyaleu els temes que considereu dignes de debatre si vegeu que no els estem tractant , i així segur que millorarem Quadern : Com sempre vos dic, Quadern el fem tots , gràcies de bestreta .  

22 comentarios:

  1. Podries enterarte desde quant estem pagant l'alquiler del nou cuartel i que van a costar les obres per adecuarlo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sé per fons directíssimes del propi govern qué s'estàn fent messures i ratlles per a vore com distribuïr el local, que ja està clar qué és el de Modus Vivendi, però de moment el que no conec és si ja hi ha un projecte i un pressupost per a adecuar el local, dins d'ell no me consta s'estiga treballant ja ,i en el pleno no s'ha tractat el tema, pel que deduïsc qué tot es de moment encara un projecte .

      Si algú sap algo més ara és l'hora de parlar , gràcies de bestreta .

      Eliminar
  2. Es veritat que un policia va denunciar a una persona proxima al bipartit i, com no va voler llevar la denuncia, està castigat a fer guardia a l'entrada del parking?

    ResponderEliminar
  3. He vist furgones de l'ajuntament descarregant trastos alli. Ja estarem pagant lloguer?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho desconec, però si estàn descarregant algo signat ja hi haurà, no ?

      Eliminar
  4. sabes algo de un padre de un/a concejal/a trabaja de noche conduciendo un camion de la limpieza publica

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no ho insinue, jo ho dic perque ho vaig vore, eixe que te una funerària, el dia del ball de disfresses de les passades festes conduïa el camió del fem per la zona on havien desfilat les comparses. I anava de uniforme. Si ha entrat a FCC i com ho ha fet no ho se. Diran que com es una empresa privada, no te res a vore. Son pures coincidències que qui mana sempre proveeix dels millors treballadors.
      "Pa algo hemos ganado" igual que deien els franquistes despres de la guerra civil.

      Eliminar
    2. Karl, serà tot lo legal que vullgues, pero quan de la nit al mati (en eixe cas, mai millor dit) veus certes persones en llocs de responsabilitat al dia següent d'haver entrat un nou govern, pues fa mal als ulls i fa córrer la veu de que el sistema no canvia: sigues fidel (i familiar) i jo ja et trobaré lloc. En això, el Bloc no ha millorat res pero res als anteriors. Entre els demés treballadors publics o privats depenent de l'Ajuntament directa o indirectament tampoc es "selecciona" la confiança de manera empresarial, sino partidista. Usen la por dels expedients i el premi de les productivitats per tindre-los on volen, inclòs nomes entrar van usar la por de fer fora a la gent. Això no es massa d'esquerres, com alegrar-se de "guanyar" en les negociacions contra els funcionaris. Era un caramel massa dolçet no aprofitar la mala premsa del funcionariat entre els votants, pero a la fi, treballen els mateixos, en mateix numero i mes o menys fan la mateixa feina. No han canviat res del model PP.

      Eliminar
    3. Algo sí ha canviat. Abans l'Ajuntament tenia uns dèficits continuats de més de 2 milions d'euros negatius i ara en tenen 2 de superàvit. Algo sí que ha canviat. Abans es pujaven els impostos PERMANENTMENT i ara es baixen. Vaja si han canviat coses!. Només amb això ja ha valgut la pena el canvi de govern.

      Eliminar
    4. Gekko, no desvirtuen el fil del que altres argumenten. Karl i jo parlàvem del clientelisme en els càrrecs de confiança i aen l'Ús i manipulació dels treballadors de l'administracio per part dels partits. I es mes de lo mateix, mira sino el 99 % dels treballadors de RTVV o els de FFGV o els d'EMARSA o els de la Conselleria de Blasco com callaren la boqueta per por de fer-los fora o altres pressions o represàlies. I això es el que diguem que no ha canviat al nostre ajuntament, qui es meneja no ix a la foto. Crec que era clar que em referia a eixe model de subordinació proposat pel PP i suportat pels treballadors.
      Si parlem d'economia no em contestes sobre l'oratge, per favor. No et feia jo tan politic com per a contestar tan interessadament. Deixem això per als ja coneguts.

      Eliminar
  5. Vegeu com entre tots anem fent Quadern ? Ale, a seguir i a propossar temes i compartitr informació .

    ResponderEliminar
  6. Si ja està signat vol dir que ja estem pagant l'alquiler i la oolicia encara no està alli.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vol dir això i que JJ va permetre que es fera un concurs a mida

      Eliminar
  7. El projecte ja està fet i el pressupost també. Este va ser un dels motius del vot en contra de Karina al pressuoost de 2013.

    ResponderEliminar
  8. Tu creus? Va votar en contra perquè volia anar-se'n amb el PP i manar més.
    A saber el que li haurien promés.
    Això en cap moment ho va dir quan va parlar en eixe ple dels pressupostos. No inventem, plis.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De moment lo unic que s'ha demostrat es que el concurs estava fet a mida i que Jordi Juan ho va permetre.

      Eliminar
    2. Recorde algú que va comentar quan es va fer públic el concurs, que era una farsa i que hi havien plànols fets del famós local

      Eliminar
  9. Entonces Enrique, com es pot menjar que es fera un concurs a mida?
    En este blog ja es va denunciar que el concurs es va fer a mida, mentre els palmeros del Bloc ho negaven. El temps dona i lleva la raó, i al Bloc li l'ha llevat.

    ResponderEliminar
  10. Quant hem pagat ja del lloguer de Modus Vivendi sense haver-ho utilitzat?

    ResponderEliminar