martes, 11 de febrero de 2014

Editorial : LA INFANTA .... ESTÁ TRISTE ?

Vegent l'imatge de la Infanta Cristina, em venen al cap varies preguntes sobre perquè estava tant sonrient , i més si comparem amb l'imatge del seu marit en les mateixes circunstàncies .

Es riu perquè sap qué és inocent i per tant rés té que temir ?

Es riu perquè és sap culpable però que no es podrà provar ? 

Es riu perquè encara sap és culpable sap també que no li va a passar rés per ser quí és , i qué per això mateix conta amb la defensa a més del seu avocat del Fiscal i de la Agència Tributaria ?

Es riu perquè encara siga condemnada sap que no xafarà pressò per ser quí és , i que en tot cas tot s'arreglarà, com ja hem conegut li demana el fiscal, amb diners i per a ella aixì no es problema perquè papà, o el qué és el mateix els espanyolets perquè entre tots els mantenim, si fa falta tirarà una maneta per afrontat el pagament, a més del que puga tindre amagaet de tot el que el marit a furtat ?  
O, ja pensant malament, es riu perquè símplement està burlant-se de tots nosaltres ?

De qué es riu ? Siga pel que siga, pense que eixa imatge no li va a favoreixer rés ni miqueta, deuría d'haver segut més discreta en l'expressió, i no dic que anara plorant però pense inadecuada la seua imatge sonrient, almenys a mi no m'ha agradat gens ni miqueta . I com a mi, he pogut llegir i sentir que és opinió molt estesa. 

En tot cas, els juancarlistes per conveniència, que no per convenciment, a cada vegada ens estem plantejant més i més si eixa conveniència de mantindre una monarquía parlamentaria per la estabilitat que li dona al país seguix seguent tal, o per contra tot açò està creant inestabilitat i per tant caldrà palntejar-se o bé un relevo urgent de pare a fill, també sempre per conveniència, o inclus donar pas a la tercera república , la forma més democràtica de governament . 

En tot cas, jo d'ells aniría prenent nota perquè jo sòls soc un senzill ciutadà de a peu però crec que com jo pensen cada dia que passa més i més espanyolets de a peu, que sumats tots som un bon grapat... o no ? .  

No hay comentarios:

Publicar un comentario