lunes, 24 de febrero de 2014

El Quadern denuncia : TARONGES A PREUS DE VERGONYA

Hem rebut el seguent e-mail de denuncia, amb foto incluída : 


A quant se l'hauràn pagat al llaurador ? 
"Bajada de precio de 1,59€ a 0.20€"

Malla de 3 kg de taronges per fer suc.

Una baixada del 87%.



Un comerç de la Valldigna les suministra a M.... 

La foto és de dissabte a les 14h en M..... del carrer L. D....

Indignant el que estàn fent les empreses valencianes amb les nostres taronges.

Nota : Llevem el nom del supermercat, per precaució: A bon entenedor ...


7 comentarios:

  1. Eixe supermercat és propietat del senyor a qui tu tant lloes com a empresari modèlic valencià?

    http://quaderndereflexions.blogspot.com.es/2011/12/mercadona-abrira-en-navarra-20.html

    Si és que els que valen, valen.

    ResponderEliminar
  2. Per precaució hauries d'haver donat el nom dels upermercat, Enric, per no entrar ningú a comprar.

    ResponderEliminar
  3. Per a la vostra informació, vos diré que moltes vegades els supermercats fan este tipus d'ofertes venent "a perdues" lo qual vol dir que, per eixemple aci a Tavernes es venen quatre taronjes a Mer.....a, perque la majoría les tenim a la má a la nostra terra, pero aconsegueixen el que preteníen, ser objecte d'atracció, i en este cas a surtit efecte, s'ha publicat la foto, i ademés, cert que la persona que la ha feta ha comprat altres productes a eixe Supermercat.
    Está tot molt medit en eixe món.

    ResponderEliminar
  4. Eixa oferta, ja l'he vist a eixe supermercat fa dos o tres setmanes. Eren salustianes, i tambe era una oferta ja d'ultima hora.

    ResponderEliminar
  5. Pues si van a fer- se roïns que les regalen a Carites, que en 24 hores se les lleven de damunt. I tant que esta tot mesurat, pero tontos tampoc son, quan se sap que tambe es politica seua de tirar menjar al fem abans de baixar massa el preu. Tambe als dos súpers del poble fins no fa massa baixaven el preu del peix a ultima hora de la vesprada, fins que es va enterar tota la gent i molts s'esperaven a eixes hores.
    Llàstima no m'en donen cap. Per molt valencians que siguen. De fet, els valencians son el amo i els treballadors, pero part dels beneficis van a cofinançar el partit espanyoliste i dels productors valencians no s'en recorden gens mes que altres.

    ResponderEliminar
  6. Xe, quines bovades això de precaució, inicials, punts suspensius... Mercadona! Mercadona! MER-CA-DO-NA. Quin problema hi ha, en dir la veritat (que estaven venent-les a 20 cèntims 3 quilos, un preu, efectivament, vergonyós)? El problema està en la vergonya que hauria de tindre qui posa l'empresari Juan Roig com a model d'èxit. I a bon entenedor...

    ResponderEliminar
  7. o sols passa en les taronges. La llet, la tonyina, els snacks, el pa......I es que el consumidor desgraciadament i atenent als temps que corren és molt sensible al preu. En els darrers anys la marca blanca ha conquerit el mercat i plenat les estanteries. El preu de les taronges i de les tomaques, per exemple, són sols un reflexe del que demanda el consumidor: preu, preu, preu. No es mira la qualitat i en temps de crisi menys. Empreses abans liders com Panrico estan en la corda fluixa per tot açò. A les taronges els passa el mateix que a tota la indústria alimentaria: no es damanda qualitat, es demanda preu. La culpa, en certa mesura, també la tenim tots un poc.És la llei de l'oferta i la demanda.

    ResponderEliminar