jueves, 27 de febrero de 2014

Editorial : POR SUS HECHOS LOS CONOCEREIS

També tenía altres dos possibles titolars : Pepe Gotera y Otilio, o Manolo y Benito per als més jovens .

I és que qualsevols dels tres titolars reflexaríen pérfectament l'objecte d'esta editorial, perquè una cosa es dir i altra fer , i a vegades fer però xapussérament i també moltes vegades sòls per a "quedar bé de cara a la galería" : Podríem parlar de cassos concrets , però es podría aplicar a moltes i moltes ocasions , i a tos els nivells administratius .

Així, tots recordareu alguna que altra xapusa de les administracions que ens rigen dia dia, tant a nivell local, com de diputació, com de la Generalitat , este estiu em tingut alguna que altra mostra ... 

Però no som noslatres quí volem ser els qué assenyalem les "cagades" més gordes de les nostres administracions, i sobre tot del ajuntament i de la diputació , pel qué vos preguntem quines son per a vosaltres les "xapuses-cagades" més gordes que recordeu , i així entre tots fem un repàs crític del que hem viscut en estos darrers anys , tant en esta legislatura com en altres passades . 

Ahó vos ho deixeu, digueu, digueu ... 

33 comentarios:

  1. Bon dia Enrique, jo crec que la cagada mes forta es el "cortar y pegar" del projecte del senyor Llacer.

    Es dificil de superar, el que vullga superaro tindrà que lligarse bé le espardenyes.

    Pero, no pasa res.......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esta mes q superat, soles has de mirar 16 anys arrere... alta tensio, parking, piscina, mocio censura, carril bici de la nada, vivendes vergeret... I ninguna de eixes va guanyar cap premi eh

      Eliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. una bona cagada es prometer que es llevaria o se enterraria la linea de alta tensio y ara resulta que estan doblanla sense dir res a ningu el Ajuntament que diu al respecte

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que els permisos i tot l'expedient es de la passada legislatura i el senyor Manolo Vidal i el PP ni es van oposar ni dir res.

      Llig, enterat i calla

      http://www.docv.gva.es/datos/2011/01/31/pdf/2011_788.pdf

      Eliminar
    2. Ostres que fort! M'he llegit tot el paper i resulta que l'únic poble que no va al·legar va ser Tavernes i com tu dius era el govern de Manolet.
      I ara venen reclamant! Que fort!

      Eliminar
  4. La cagada més gorda de tota la democràcia en Tavernes ha sigut la moció de censura del PP.

    I sinó, ja em direu com es prendre una mesura com eixa, la més forta que està prevista en la llei, i cagar-la i no guanyar-la.

    ResponderEliminar
  5. de carabassa i de carabassots27 de febrero de 2014, 14:17

    El bunyol o nyap (deixem-nos de "xapusses") de Demòcrates Valencians amb el comunicat sobre l'aplicació del SALT, i el bunyol o nyap d'Enrique Estruch a l'hora d'aclarir (és un dir, açò d'aclarir) l'episodi. (Enrique: si publiques aquest comentari, que no ho faràs, promet regalar-te un telèfon Nokia; són menys problemàtics.)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quant me'l fas arrivar ? Enviame'l qué el meu samsung galaxy m'ha eixit molt roïnet, m'agraden més com a tú els Nokia , gràcies ...

      Eliminar
    2. P.D. Si pots ser, qué faça bones fotos, qué tinga zoom d'eixe, doncs d'això també vaig un poc curtet.

      Eliminar
  6. La no festa de cap d'any a la platja.
    Que ha costat? Per què el PP no ho ha denunciat?

    ResponderEliminar
  7. La cagada més gran els 23 milions del "no res" que segons Manolo Vidal anaven a traure's del Pla d'Ajust. Encara estan alguns esperant que apareguen a vore si aixina poden pagar el parquing, obrir la piscina i fer alguna cosa més pel poble.
    I com a segon part de la cagada que ells votaren en contra del Pla d'Ajust que anava a solucionar totes les cagades que ells, el PP, han fet amb els pressupostos municipals els darrers anys.

    ResponderEliminar
  8. L'estació de Borderia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quan el PP ens pague els 13.500 milions que ens deu als valencians.
      Si som 5 milions de valencians, vol dir que als 18.000 habitants de Tavernes ens toca 48 milions.
      ¿Quant el PP ( i el PSOE de rebot) ens pagaran eixos 48 milions que hauriem tingut més en el nostre poble i podrem portar l'estació a Borderia?,
      Ara igual estan esperant a que Rus porte la mar a Xativa i aixina ho fan tot d'una i ix mes barat.

      De tota manera, caldria el llegires el programa electoral perque si t'oblides el que venia despres com explicació i en quines condicions ES PODIA IMPULSAR I TREBALLAR PER DUR L'ESTACIO FINS A LA ZONA DE BORDERIA el que fas es enganyar al personal
      Val?

      Eliminar
    2. Els que enganyeu al personal sou els catalanistes del Bloc.
      Les terres estan hermes perque les taronjes no valen lo que valien i si el PAI es portara avant,seria la solució para un poble que no te cap eixida economica
      Per altra part la gent del govern local volen l'horta para anar de passeig i prou
      Mes valdria que no contareu mentires i trevallareu mes

      Eliminar
    3. Molt be tot el que dius, pero abans de presentar-se eleccions ja sabien que no anaven a tindre res dels diners del deute històric. Tampoc els tindrem ara quan manen a Valencia. La única solució sera anarse'n d'Espanya com Catalunya i per aixo encara queda. Així que eixe argument no es real igual que no era gens creïble ni realitzable la intenció del Bloc en lo de la estació. Tambe bon intent en lo de dir que un programa es nomes d'Intencions mes que de promeses,reptes o compromisos amb la ciutadania, nomes faltava eixes justificacions per que els programes siguen encara mes paper mullat, despres diuen de la creedibilitat dels politics. Crec ens vam quedar en el puedo prometer y prometo que deia el Suárez.

      Eliminar
    4. I si les taronges no valen lo que valen es culpa del Bloc? La PAC d'Europa on el pitjor que es paga es la taronja l'ha aprovat el Bloc? Qui determina que es paga als citrics en la PAC es el Bloc o es el govern del PP?
      Les competencies de l'agricultura en Valencià les té el Bloc o el govern del PP en Valencia i Madrid? Les politiques agraries les marca el Bloc o el PP?

      Perque no deixeu de dir bovaes i reconeixeu que esteu aixína perque a qui heu votat, el PP, vos ha oblidat i vos ha clavat en eixe forat?

      Lo que haurieu de fer alguns es no votar al PP que vos esta donant pel.....a salar! i intentar posar un poc d'ordre en les terres. I dir als vostres amics comerciants, eixos que sempre estan llepant el cul al PP i que s'estan embujacant ajudes de taronges, que no compren terrres en Marroc, Andalusia o Brasil i que es dediquen a comprar més taronja en Valencia.

      I deixa de vore enemics en l'unic partit on el podran salvar, els partits d'ací i que es preocupen per lo d'aci, i ahi tens a Baldovi ahir en el Congres.

      Eliminar
    5. Val, et farem cas, no votarem a la dreta PP ni a la dreta Bloc.

      Eliminar
  9. Anunciar un curs de monitors on s'apunten abans del periode d'inscripció i abans de que es publique oficialment. Dic oficialment, perque per grups tancats del Facebook si que s'anunciava a alguns joves de que ho podien fer. Kafkià!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anunciar un PAI en la Marina i no fer-lo i obligar a deixar les terres ermes.

      I per a mes gros: Adjudicar a una empresa els estudis i demés del PAI de Bancaja abans d'entrar per registre d'entrada de l'Ajuntament la sol·licitud de l'empresa per optar a l'adjudicació del projecte.

      Això es molt més gordo que dir mentires sobre el curs de monitors: els que es van apuntar de bestreta eren els organitzadors del curs. El curs l'organitzaven ells perquè els interessava a ells i donava suport l'Ajauntament a canvi d'omplir les places que quedaven lliures.

      Anunciar l'inici de la urbanització Marenys 2A per al 2003 i acabar el seu govern en el 2011 i no haver posat ni una rajola.

      Una altra cagada: Fer un llibre sobre el PAI Bancaixa i les meravelles que representava al turisme que s'havia de presentar en FITUR del 2011 i arribar el dia de FITUR i no estar el llibre editat i no es va poder repartir. Ara, al cap d'un temps i com que ja el tenien fet, tot era aprofitable i mig programa electoral el van copiar d'eixe llibre i de l'estudi del PAI Bancaja.
      I com no, foto de Manolo obrint el llibre, a pagina completa.

      I després parlen del copiar i pegar d'un programa d'emprenedurisme i ells es van copiar mig programa electoral de l'estudi del PAI i damunt pagat pels vallers.

      O siga que això de copiar i pegar no s'ha inventat ara, el PP ja ho va posar en pràctica la legislatura passada. Mig programa electoral copiat de l'estudi del PAI, l'altre mig programa eren les fotos dels candidats.

      Eliminar
    2. Jajajajajajajajjaja, ara resulta que els cursos els organitzen els alumnes!!
      Pues si l'escola d'adults fera alguna passada, tambe diries que això de la organització es cosa de les iaiaes que son qui ho organitzen tot, que l'Ajuntament nomes "colabora" i et quedes tan panxo. Que bo, tu, Llacer busca una empresa de fora per fer el curs, proveeix amb la casa de la cultura i publicita a traves de Joventut-Braç treballador (on es fa la inscripció) i tot es cosa de quatre xiquillos?
      Clar que l'Ajuntament ompli les places que queden lliures, les que van omplir els qui van considerar les joventuts del Bloc en grup tancat de Facebook.
      I si no tenia res a vore l'Ajuntament, per que li fan preu preferencial de la casa de la cultura per a les sessions de la empresa? Per que busca Llacer la empresa? Per demanda dels interessats? Per que no es publicita oficialment a l'hora que pel grup tancat?
      Per no callar quan toca ara caldrà que contestes tots aquests misteris. No ho faràs en cap ni un, perque saps que es tot mentida.
      Veus com no sou tant diferents del PP? Per que no calleu, us disculpeu amb qui calga i a l'altra millor? Perque sou igual de prepotents que el PP i vanidosos i orgullosos una mica massa.
      Transparència i participació. Això es el que demanem, no referencies als oblidats del PP, desviant l'atenció amb eixe allau de PAI's que no ve a compte del que pretens contestar. Típic de la roïna politica desviar el tema, pero a mi no em contes de PAI's que amb mi no val això del i tu mes. Ho sent, pero aixo contali-ho a altres.

      Eliminar
    3. No hi havia ningú de les joventuts del Bloc.
      Això es fals. I tu ho saps. Eres un mentider.
      El curs va naixer d'un grup de gent i com que necessitava algun respaldo oficial perque fora un curs oficial i amb titulacio ho va dir a l'Ajuntament que va col·laborar.
      El curs estava ja preparat i a punt abans. L'Ajuntament recolza i ompli les places fins el maxim que podia.
      I això s'ha fet sempre i es fa i es farà. O com creus que es fan totes les activitats i cursos i xerrades que organitzen entitats del poble?
      I no ho conte als altres que ho saben. T'ho conte a tu que a pesar de les explicacions que en eixe moment es van donar i que simplement eren com jo dic, tu no t'has enterat.
      Tu no t'enteres de res. Parles i parles i parles.

      Eliminar
    4. Quin resentit de tio que acusa a tots els del bloc de ser iguals que el PP... Pero tu que sabràs! El prepotent eres tu, que en tots els articles vas per damunt com el oli com si tingueres la veritat absoluta!

      Eliminar
    5. Si, ho reconec, soc un mentider.
      O millor dir, ho he somniat tot jo sol:
      L'Ajuntament nomes recolza, el regidor no va a buscar a l'empresa de Cullera Reed21, van els interessats.
      Tampoc la inscripció es fa des de unes oficines municipals.
      El grup de Facebook no es tancat, es publica en obert per a que s'entere tot el poble.
      La gent del grup TANCAT de Facebook (els interessats) no son de les "Joventuts" del Bloc, pero els qui conten que els han avisat i agregat al grup son joves propers al Bloc (aixo m'ho diuen a mi personalment mes d'un, i que no els sembla justa eixa manera de difusió, tambe), som es son coincidències, com podien haver estat gent de NN GG.
      Abans d'apuntar-se ningú es publicita correctament i amb temps. Sabent que ja es proposava fer el curs i parlat tot amb la empresa, els interessats van a inscriure's al Braç Treballador sabent-ho tot el poble (perque es va publicar la vesprada anterior en el diari de Tavernes, una cosa "oficial", vamos).
      Despres d'inscrits tots els "interessats" i despres de la notícia del "Diari" es publicita per la web de l'Ajuntament a corre-cuita, quedant mal o pitjor.
      Tot molt normal, i jo soc un resentit (segur? Jo no feia el curs ni tenia interes en que ningú el fera o el deixara de fer, simplement em repugnen estos nyaps) i bla, bla, bla, que m'agrada xarrar sense trellat. I vaig sempre com l'oli, no es problema de que altres van sempre com l'aigua. El Bloc ho fa sempre tot be, no son humans, i els demés anem sempre en contra. Amén.

      Eliminar
  10. Estar pagant l'alquiler del nou cuartel de la policia local pa no res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu això ho saps segur? Com saps que s'esta pagant? Informa, informa. A mi m'han dit que no

      Eliminar
    2. Desde el dia 16 de gener està formalitzat el contracte i per tant estem pagant un lloguer de 3.266 €/mes pa no res.
      Açi està la informació oficial de l'ajuntament.
      http://www.tavernes.es/images/stories/Documents/Contractacio/2014/13044%2028%20anunci%20perfil%20contractant.pdf

      Eliminar
    3. Jo t'informaré. El concurs d'adjudicació va ser donat a dit de forma encoberta, tal com es ca anunciar a diferents blocs locals, inclós este. Es va denunciar que abans de la convocatoria ja s'estaven fent olànols de famós local. I sense saber qui es presentava es va adivinar el guanyador. Molta coincidencia, no?

      Eliminar
  11. El brutal informe del festivern que va fer Llacer

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I el :

      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      - control c + control v
      ....
      ....
      Fi

      Josep Llàcer (Multiregidor)

      Eliminar
  12. Efectivament va ser brutal perque a partir d'ell el partit podrit ja no va dir res. Ara ojala que l'ajuntament en faça un sobre tot el que costen les falles i que paguem tots, tambe els que no son falleros.

    ResponderEliminar
  13. Enric, crec que amb esta proposta van a omplirte de negatius en les teues relacions amb el govern, sobretot a la gent del Bloc no li farà gens de gracia, no tenen massa sentit de l'humor i t'ho tindran en compte. Per no desvirtuar el tema, hauries de posar sub-comentaris per aglutinar les cagades de diferents partits i a diferents nivells, clar que com que açò es un blog mes que res local i mana qui mana, pues li'n ploguen mes als qui manen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Una altra cagada ja que hui parla Las Provincias:
      Fer un projecte de pistes de padel i tenis en el sector 12 amb tots els servicis (vestuaris, duxes...) i gastar-se els 200.000 euros i la mitat de les instalacions del projecte no estar fetes. On es duxen? On es visten?
      I ningú del govern de fa uns anys va donar explicacions de res.

      Eliminar