viernes, 14 de febrero de 2014

El Quadern denuncia : QUANT ENS GOVERNA LA FARINA

LEVANTE-EMV

Gandia coloca una reja para que las parejas muestren su amor colgando un candado

El Ayuntamiento de Gandia se ha «inventado» una «reja de los suspiros» y ha lanzado una invitación pública a todos los enamorados para que compren un candado, escriban su particularmensaje de amor, lo enganchen a esa reja y lancen la llave al interior de la pila de una fuente pública. Todo eso para pregonar su «amor eterno» usando el espacio público.

Pero el consistorio ha querido ir más allá y por eso la «reja de los suspiros» no se limitará solo a estefin de semana, sino que se queda de forma permanente alrededor de la fuente situada en el centro de la plaza de Loreto.



Gandia coloca una reja para que las parejas muestren su amor colgando un candado
Doncs no és broma, no, açi la teniu ...
Açò també es broma, no ? De veres, senyor Torrò, no hi han més problemes en Gandia i als voltants com per a fer estes xorrades i despeses inútils i ridícules ? 



Açí li hem deixem un ben amarc : 


LA SAFOR-las provincias

Los agricultores venden la naranja un 40% por debajo del precio de coste en la Safor


Los productores afirman que no cubren los gastos de mantenimiento de las parcelas y que cada año crece el valor del agua de riego y los plaguicidas 

Gandia és la capital de La Safor i perteneix a esta comarca, no ? A més, es on anem a comprar moltes coses els saforencs, i si no tenim, no gastarem , pel que més val qué és gaste els diners i es preocupe pel qué realment importa , qué és fomentar la economía i tractar de paliar els seus defectes amb ajudes , i per a això crec que li farà falta un muntó de diners, vist el vist de la desastrosa situació económica actual, així que no els malgaste .  

Ja ficats a malgastar, porten`s al seu amiguet
Julio i que ens cante balades de amor ...

2 comentarios:

  1. Jordi, ja estàs anant correguents a comprar encara siga una corda maroma i ficar-la junt a la "bienpagà" per a poder tirar les claus dins després de ficar el candaet . Aixó sí, que siga obligat entregar un altra copia en l'ajuntament per a reaprofitar després els candadets , hi ha que reciclar ...

    ResponderEliminar