martes, 25 de febrero de 2014

Editorial : SER O NO SER

Com vos hem informat , ahi va hi haure un pleno extraordinari per a tractar aprovar o no pleitetjar contra la legislació estatal que vol retallar les competències municiplas d'aquells pobles de menys de 20.000 habitants.

Sabeu també quina ha segut la postura d'este blog, i també d'alguns dels partits tant amb repressentació municipal com d'alguns que no : Compromís , PSPV, EU i Demòcrates Valencians a favor de qué es pleitetje doncs considerena la llei molt negativa per al nostre poble . I es de supossar qué Karina votarà a favor de la proposta , es a dir, en contra de la llei .

A favor de la llei és supossa qué està el PP a tots els nivells  , doncs es el govern suportat per este partit el qué ha tret endavant i en solitari esta llei estatal , però també es veritat qué a nivell local i en altres pobles son ja molts els regidors populars que, o s'han abstés, o han votat en contra de lo dictaminat a nivells més alts pel seu partit, demostrant la llealtat a qui li la deuen  .

Però no, no és este el cas de Tavernes, açí els populars han votat en contra, és a dir, a favor de qué la llei entre en vigor amb el perjuí qué això comportarà per al nostre poble, i amb això han fet un flac favor a éste però també segur a ells mateixos, perquè esperem que els vallers no ens deixem la memòria en casa quant anem a les urnes , si no que tingam bona memòria, d'elefant , i decidim quí ha treballat pel seu poble i quí pels interesos dels de més amunt . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario