miércoles, 12 de febrero de 2014

Editorial : PRIMARIES O FER EL PRIMO ?

Si fa uns dies parlavem dels populars locals , huí ho farem dels socialistes de Tavernes i del procés de primaries en que està inmers el partit a tots els nivells per a triar caps de llista .

Llegim en la premsa que varies federacions més del PSOE van a imitar l'exemple del PSPV i fer primaries obertes, es a dir, en les que pot votar tot aquell que signe un document en el que afirme compartir els ideals socialistes i pagar dos eurets .

Com sabreu, a les valencianes s'han pressentat dos candidats, Ximo Puig , actual "mandamàs" i candidat "oficiós" del partit , i Toni Gaspar, un simple alcalde d'una població xicoteta i ex-diputat provincial .

Hi ha algú més
Doncs bé, jo tinc els meus dubtes de que açò no siga tot un paripé més dels socialistes en general i dels valencians en particular de cara al públic i per a mostra-se com algo nou dins de lo bells que estàn, i més quant observes que el etern candidat crític, Francesc Romeu, no s'ha pressentat, pareix ser perquè algo li han promés . I em ratifica esta impressió el que tot apunta a que Puig ho té tot lligat i ben lligat i va ser sense dubte el guanyador . 

I dic jo que vaja canvi i novetat si al final , com tot apunta, guanya un persona, Puig, que porta 23 anys en política profesional , i el mateix dic si a nivell nacional guanya algú dels que tots apunten , ja no el dic si fora Rubalcaba, roçariem ja el caxondeo . 

Però bé, centrant-nos en Tavernes, jo em pregunte :  

Estarà també tot  lligat i ben lligat i serà l'actual mandamás local, Víctor Borràs, el que serà nou candidat en el 2015 ? 

Si Canet li disputara la cadira , com en 2011, qui guanyaría en unes votacions lliures , es a dir,  si a més dels afiliats votara qui vullguera complint els requisits assenyalats per a les primaries autonòmiques socalistes ? 

Hi haurà algun candidat més que puga disputar el trono ? 

Serà Borràs capaç de remontar els mals ressultats del 2011 ó Canet obtindría millors ressultats ? 

No sé, no sé ... 

1 comentario:

  1. Borràs no és socialista.
    Està fent la campanya de Jordi per 2015 i gracies a ell el PSOE traurà els pitjors resultats de la seua historia a Tavernes.

    ResponderEliminar