jueves, 20 de febrero de 2014

Ahir, XARRADA SOBRE ECONOMÍA I TERRITORI

Interessantíssima xarrada la de anit dins del I Cicle d'Economía I Territori a Tavernes , del que vos hem anat informant estos dies.

I ho va ser perquè tant per part de Josep Roselló, gerent de la empresa vallera Don Hierro que va parlar de la seua experiència personal com a empresari , com per part de Pepe Pastor, que va parlar sobre els mitjans que el campus gandienc de l'  Politécnica de València fica al abast dels emprenedors e innovadors, com per part de l'Alcalde el qual va expossar el punt de vista de l'administració com a impulsora del foment local, es va donar una vissió pràctica i real del tema de la innovació i la implicació de la industria, la universitat i la administració en esta .

Esperem que la resta de sessions que resten d'este cicle siguen igual de pràctiques i que donen un fruit pràctic en l'economía local vallera , servint de llavor d'innovadors i emprenedors   . 

5 comentarios:

  1. Efectivament, de gran alçada totes les intervencions i deixant les coses ben clares. Com sempre la part negativa la falta de resposta precisament dels sectors que més haurien d'haver acudit, perquè presents només hi havia alguns regidors dels partits municipals, simpatitzants dels partits i poc empresaris.

    ResponderEliminar
  2. Enric, i el representant del comitè d'empresa de l'Ajuntament no l'anomenes?
    Per que? Perque no pintava res allí? Volien els politics tindre'l content o es la nova politica de participació? Si eixe representant havera sigut dels "canyeros" l'haveren convidat?
    Despres es queixa el Bloc de que a l'Ajuntament el funcionariat estava Peperitzat. Sempre hi han que durant una legislatura estan Peperitzats, abans Comunitzats i ara Bloqueritzats, i moltes vegades els politics els busquen i els donen aixopluc (i productivitats). El que es una llàstima es que els ho deixen fer tambe els propis treballadors.

    ResponderEliminar
  3. No intervingué ningú més que els dits, ni estava ningú més en la taula dels confereciants que Rosselló, Pator i l'Alcalde .

    ResponderEliminar
  4. Jo vaig estar ahir i el col.loqui va estar, al meu parèixer, molt bé. Em va sorprendre agradablement comprovar els serveis que la Poitècnica té per a les empreses en el que I+D es referix. També va estar molt bé la intervenció del gerent de don Hierro especialment en el que es va referir a l'esperit emprenedor i el concepte anglosaxó de saber conviure amb el fracàs.

    Va estar molt bé.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. D'Euram no s'en recoredeu, Gekko? Que no va aportar res? Només per fer de moderador no crec calga dur algú de fora poble. No tinc res contra eixe xic, no el conec, però algú que és capaç de dur un gabinet de premsa i sent de confiança crec que podria fer-ho, i ja el tenim pagat. No us sembla?

      Eliminar