miércoles, 12 de febrero de 2014

HUÍ 14ª SESSIÓ DE LA TAULA DE MOBILITAT

Huí Dimecres , a les set de la vesprada i en el Braç Treballador,  la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit es tornarà a reunir, amb el fi de procedir a la supervissió del Plà de Mobilitat , estudiar assumptes referents a aparcaments , l'estat del col.lector i del tràfic viari en conjunt en la platja,  la Casa de la Natura, el BIM i altres d'ordre intern .  

Com sempre, vos diguem que la Taula seguix oberta a tot aquell que vullga participar en ella, pel que com sempre també vos animem a fer-ho: Deixeu de ser mers espectadors de la vostra vida i del que altres decidixen sobre ella, i animeu-se a participar actívament en el vostre futur i el dels vostres descendents .

5 comentarios:

  1. Menys tauletes de xarrades i bones paraules i intencions i mes pragmatisme, perque crec que de forment ni un gra. No ho dic per la falta de voluntat dels components no polítics de la pròpia taula, però sembla que, com sempre, las cosas de palacio van despacio.
    No entendré mai les burocràcies com a excuses per no fer res o allargar-ho fins l'oblit (o que passen a manar altres).

    ResponderEliminar
  2. Enrique Estruch i Ferrando , membre de la Taula12 de febrero de 2014, 11:30

    I tú com saps el que s'està fent ? Perquè no vens a la Taula i ho comproves ? T'esperem esta vesprada, sense cap compromís, sòls com a observador si vols, a les 7 en el Braç Treballador i així podràs comprovar en directe que s'està fent i llavors parlar amb coneiximent de causa, i alabar-ho o criticar-ho . Saluts .

    ResponderEliminar
  3. En la taula no es pot vore el que es fa, es vorà el que es diu que es fa o que es vol fer, el que es fa es veu al carrer, i això està a la vista de tots.

    ResponderEliminar
  4. Enric Estruch, membre de la Taula de Mobilitat12 de febrero de 2014, 13:34

    Com a membre que sabeu soc de dita Taula, vullc fer vore qué s'ha elaborat per part d'unes técniques alienes a la administració municipal, un pla DECENAL o més, ja vorem donades les circunstàncies económiques, pel que l'ajuntament es comprometrà a fer una serie d'inversions any darrere any en basse a este pla, el qual ha segut revissat punt per punt i coma per coma pels membres de la Taula , els quals han aportat tot allò que han cregut convenient, pla que una vegada revissat pel técnic muncipal d' urbanisme corresponent es sometrà a partir de huí a la Taula per a la seua ratificació abans de pressentar-se a plenari .

    Pel tant, no son símplement un grapat de fullets amb idées, si no tot un projecte-pla complexe amb actuacions concretes i valorades económicament i que seràn si cap més i més matizades dia a dia per mig de les propostes concretes que la Taula començarà a fer a partir de ja , una vegada el pleno done el vist i plau al projecte propossat .

    Donat el gran volumen geogràfic de nostra ciutat , que a més conta amb dos cascos urbans a més llunyans un del altre varis quilòmetres amb el que això comporta, estudiar les seues necessitats i si ho vols fer seriosament no es cosa ni de dies ni de setmanes , si no de mesos i un bon grapat d'ells .

    Els membres de la Taula també teníem ganes de començar a concretar coses, el qué ja estem començant a fer, però com estem ahí sabem que tot el que s'ha fet previament era necessari i ineludible si volem fer quelcom com he dit seriòs i rigurós, i no sòls dir per dir i deixar caures idées sense fonamentar-les .

    I per això mateix que encara estem començant a concretar propostes convidem a tot aquell que tinga algo que aportar a que s'anime a participar en la Taula, el rebrem amb els braços oberts perquè quant més sigam, més gran vissió tindrem dels problemes reals de la nostra ciutat i més valuoses propostes de ressolució podrem estudiar .

    Pel tant , ànim, Tavernes es cosa de tots .

    ResponderEliminar
  5. Enrique, publica totes les opinions, no tenen per que agradar a tots.

    ResponderEliminar