miércoles, 5 de febrero de 2014

Nota de Premsa de GENT DE TAVERNES

Hem rebut esta nota de Vicenta Cortés, cap de llista qué fou de Gent de Tavernes : 

BENVOLGUTS VEINS DE TAVERNES:

COM SABEU, ELS QUI SIGNEM ESTE ESCRIT ENS PRESENTAREM BAIX LES SIGLES DE GENT DE TAVERNES EN LES ULTIMES ELECCIONS LOCALS, INCLUS EN ELS PRIMERS LLOCS DE LA LLISTA. PERO COM PODEU VORE EN EL DOCUMENT QUE ADJUNTEM, VAM DECIDIR ACABAR EIXA ETAPA I COMENÇAR-NE UNA NOVA.

ELS MOTIUS D'ESTA DECICIO SON LES INCOMPATIBILITATS EXISTENTS EN CERTES FORMES D'ACTUAR QUE HAN CREAT DESAVENENCIES CADA VOLTA MAJORS ENTRE ELS IMPULSORS D'AQUELL PROJECTE.

PERO LES PERSONES QUE ENS VAM INVOLUCRAR PER A TREBALLAR EN PRO DEL BENESTAR DEL POBLE, SABEM QUE CAL UNA ALTERNATIVA MODERADA, DIALOGANT I DEMOCRATICA.

PER AIXO, ENCETEN UNA ETAPA NOVA. FORA DE GENT DE TAVERNES I BUSQUANT UNIR ESFORÇOS AMB ALTRES PERSONES I AGRUPACIONS QUE COMPARTISQUEN LES MATEIXES INQUIETUTS I IDEES. PERQUE VOLEM OFERIR ALS VEINS DE TAVERNES UNA OPCIO NOVA QUE PUGA REENCAMINAR LA SITUACIO EN QUE ENS TROBEM.

GRACIES A TOTS ELS QUE ENS HEU FET COSTAT FINS ARA.



                                                                         CARTA DE DIMISSIO

PER LA PRESENT, ELS QUI SIGNEM MES AVALL, VOLEM DEIXAR CONSTANCIA DE LA NOSTRA DIMISSIO IRREVOCABLE COM A MEMBRES DE L'EXECUTIVA DE GENT DE TAVERNES.

QUAN UN GRUP DE PERSONES ENS VAM UNIR PER A FORMAR UN PARTIT LOCAL DE CARA A LES ELECCIONS DE L'ANY 2011, HO VAREM FER AMB EL CONVENCIMENT QUE CALIA CONSTRUIR UNA ALTERNATIVA SOLIDA, MODERADA I DEMOCRATICA QUE SERVIRA ELS INTERESSOS DELS VEINS DE TAVERNES. AMB EIXE COMPROMIS, ENS VAM PRESENTAR, PERO HO VAM FER AMB POC DE TEMPS PER A PODER EXPLICAR CON TOCAVA EL NOSTRE PROJECTE AL POBLE.

I A DIA DE HUI, ANY 2014, ENCARA TROBEM EIXA ALTERNATIVA MES NECESSARIA I URGENT QUE MAI. OBSERVEM AMB PREOCUPACIO COM ELS VALLERS, I EL VALENCIANS EN CONJUNT, CADA VOLTA ESTAN MES FARTS DELS SEUS POLITICS, QUE PAREIX QUE NOMES ESTIGUEN PREOCUPATS EN COBRAR EL JORNAL TOTS ELS MESOS I PER NO MOURE UN DIT EN SOLUCIONAR ELS PROBLEMES QUE PATIX LA SOCIETAT.

PERO TAMBE SOM CONSCIENTS QUE NECESSITEM L'AJUDA DE MOLTA GENT QUE HUI, DE MOMENT, NO ESTAN AL NOSTRE COSTAT. NECESSITEM QUE S'IMPLIQUEN MES VEINS QUE VULLGUEN AJUDAR-NOS A FER-HO POSSIBLE I SABEM QUE GENT NO ES LA SEUA ALTERNATIVA, IGUAL QUE PER A NOSALTRES

PER AIXO, PRESENTEM LA NOSTRA DIMISSIO IRREVOCABLE COM A EXECUTIVA I LA BAIXA COM A MILITANTS DE GENT DE TAVERNES. A PARTIR D'ARA, COMENÇAREM ELS CONTACTES QUE ENS PERMETRAN ARTICULAR L'ESPAI QUE EL NOSTRE POBLE NECESSITA. PERQUE ESTEM CONVENÇUTS QUE EN LES ELECCIONS DEL 2015 ENCETAREM UNA ETAPA NOVA, MES DEMOCRATICA, PER A LA VALL.

VICENTA-GERTRUDIS CORTES FELIX     COORDINADORA-PRESIDENTA GENERAL
DANIEL CORSO MARTINEZ                    SECRETARI GENERAL
CARMEN SALA BURGUET                       VOCAL
ROSA IBAÑEZ MORENO                         VOCAL
JUAN J. NAVARRO SALA                         VOCAL

TAVERNES DE LA VALLDIGNA, 3 DE FEBRER DE 2014.

Des de estes planes de Quadern dessitjem a Vicen i als demés tot el millor en esta nova etapa que començen . 

20 comentarios:

  1. Enrique Estruch i Ferrando, DV Tavernes5 de febrero de 2014, 16:06

    El mateix es dessitjem des de Demòcrates Valencians, perquè com ells creguem es necessaria en la nostra ciutat una altrenativa moderada i dialogant diferent i diferenciada del que tenim en estos moments , i per a això , com be sabeu, estem també lluitant : Tal volta ens trobem en eixe camí .

    ResponderEliminar
  2. Doncs sense Vicen i Dani , Gent es queda en no res. Avant Vicen que tu vals i jovens emprenedors i no politics professionals es el que necessitem.
    Enric , fitja-la doncs com dius aneu pel mateix caminet .

    ResponderEliminar
  3. Diuen que si un no es capaç d'arreglar sa casa, difícilment podrà arreglar la dels altres. En això crec que tots estem d'acord.

    Sense entrar en els problemes que puga haver tingut Gent de Tavernes, si que he de dir que personalment considere molt desafortunada la frase que diu "QUE PAREIX QUE NOMES ESTIGUEN PREOCUPATS EN COBRAR EL JORNAL TOTS ELS MESOS I PER NO MOURE UN DIT EN SOLUCIONAR ELS PROBLEMES QUE PATIX LA SOCIETAT"..

    I m'explique: està clar que quan un grup polític d'ambit NOMES local, o siga que nomes el seu objectiu era Tavernes, i no té cap representació ni vinculació fora, diu això, s'està referint als polítics del seu àmbit d'actuació. I per tant, considere que ho diu pels polítics locals.

    Tornant a la frase que encapçala este comentari, el que ha fet el govern municipal és arreglar sa casa, l'Ajuntament, que és la casa de tots i que es el mandat que van rebre de tots els ciutadans en les urnes: defensar els interessos municipals. I això crec que ho han fet des del primer dia i nomes cal recordar els resultats ecònomics que es van dir en el ple del dilluns o l'abaixada de la contribució sobre un 14% per enguany i els anys que venen. I ara, si aconsegueix sanejar i arreglar la casa de tots, podrà fer alguna cosa per la casa individual dels veïns.

    Per tant, això d'omplir-se les butxaques, jo no ho veig, em sembla deplorable que es diga i menys quan Jordi Juan, l'alcalde, o Víctor Borràs, principals "culpables" de la millora de l'Ajuntament són titulats superiors universitaris, els màxims responsables de l'Ajuntament i damunt tenen un sou net sobre els 2100 euros, molt molt menys que tots els tècnics superiors de l'Ajuntament.
    Concloent: Ens estan resultant molt baratos i més quan en dos anys han estalviat milions i milions d'euros a tots, a tots i a totes, inclosos la Gent de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El mandat el va rebre el Partit Popular que va ser qui guanyá les eleccións
      Ja esta be de penjarse medalles ajenes,este govern lo unic que fa es aprofitarse del pla de pagos a proveidors del govern popular de Rajoy
      En cuant als tecnics munincipals oblida una coseta molt inportant.tenen una oposició aprobada i els srs Juan i Borras no en tenen cap

      Eliminar
    2. El mandat el va rebre el govern municipal actual. Si no esteu conformes canvieu les lleis i impediu les coalicions.

      Aleshores amb la vostra lògica que va Rita Barbera guanyant més que tots els de l'Ajuntament? O que fan els ministres i el mateix Rajoy? O que fa Fabra que no pinta fava amb el seu sou?
      "Ningú pot en l'Administracio autonomica més que el president". Això vos sona?

      Ningú pot guanyar en l'Administracio local més que l'alcalde, per simple lògica.

      O que fa el Rei, la reina i tots els que els segueixen? Han estat votats? han guanyat alguna oposició?

      Menudes tonteries. Resultats senyores!

      I quan a l' oposició de Juan i Borras tenen la del poble i els que els donen les lleis vigent i les sentencies judicials contra la mocio de censura.

      Eliminar
    3. Anònim de les 22:06: Aprofitar-se del pla de pagos a proveïdors del govern popular de Rajoy?

      Que risa que feu! RAjoy no ha donat res. Cap euro de Rajoy per aixó. No han donat res. Simplement autoritzar als bancs perque pogueren fer els prestecs de diners als ajuntaments. I amb un interés crec recordar de vora el 5%. O siga res de avantantges.
      En el cas de Tavernes, l'Ajuntament va fer els prestecs amb Bankia i el Banc de Santander, prestecs que els pagarem tots els vallers poc a poc, millor dit ja els estem pagant.

      Rajoy no ha donat res a ningú. Ni menys als Ajuntaments. O es que no t'has enterat les retallades que volen fer?
      Deixeu de dir mentires, o millor encara: informeu-vos de les coses.

      Eliminar
  4. Es que els tècnics superiors han aprovat una oposició i ells no. Es que no es prou un títol universitari per dur be un càrrec politic, encara que ajude. Es que els funcionaris no tenen altres sous, com d'una Mancomunitat, ni tenen altra feina que puguen conservar demanant una jornada del 95% ni poden agafar-se mitja jornada i quan vullguen sencera com va fer l'alcalde. Altres politics han cobrat mentres no han tingut ocupació i nomes en quant en tenen abandonen el vaixell. Per altra part, no se si els politics locals poden marcar els jornals dels seus treballadors, encara que els seus si, estaria be que tambe els dels politics vingueren establerts com els dels funcionaris. Damunt juguen amb les hores extres o les productivitats, tot legal pero que mal usades poden provocar agravis comparatius.
    Així, que de barats, res.
    Barats eren abans on cadascú tenia la seua feina i despres, la de l'Ajuntament, debades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Continuem amb les bovades Karl Mark. Tot menys reconeixer que ells han passat una oposició també, encara que no siga del mateix caire: unes eleccions, uns resultat i unes lleis que han permes coalicions. O això que és? Una oposicio davant el poble sobirà, cosa que no podem dir de Fabra o dels reis i guanyen més.

      Tot menys reconeixer que no es questio de sous sinó de resultats i mentre l'anterior alcalde amb unes lleis justes haurien de fer que tornara tot el que va cobrar per arruinar Tavernes a estos els havien de pujar el jornal.



      Eliminar
    2. Aci la mes la kara ha sigut la transfuga karina. Que no fent res ha cobrat i cobra, i a 500.000km del poble!

      Eliminar
    3. Anonim de les 8:27, t'ha faltat dir PROGRAMA, la oposició que passen els politics es sobre el programa que presenten. Que ara vingues defenent els politics que patim, així, en general i sense cap responsabilitat d'ells com be dius del PP, dels que manen ara tampoc hauran de rendir comptes de res el dia de demà. Ho tenen montat així de be i damunt palmeros com tu defenent-los. O deuries parlar d'ells en primera persona en comptes de en tercera? Això estaria lleig, ser jutge i part.
      I el sou si que importa, independentment dels resultats, no tota finalitat justifica els mitjans.
      En lo de Fabra i els Reis tens raó i tot el meu suport, a vore quan presenteu una moció sobre el tema al plenari, no siga que se us avance Karina.

      Eliminar
  5. Estaveu contents mentre el pp endeutava el poble i ara que el govern local esta sanejant els comptes no?Aixina anem... :(

    ResponderEliminar
  6. Quants en governa la farina6 de febrero de 2014, 3:35

    Per a dimitir, cal cridar amb l'ús de les majúscules? (Altra pregunteta sense maldat, en aquest cas, retòrica.)

    ResponderEliminar
  7. Cotorret, Cotorret... no pots disimular. Xe ves i dona sermons al teu blog

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Peperet peperet, que cara mes dura i rogeta tens de que et traguen les vergonyetes :(

      A falta d'arguments....

      Eliminar
  8. L'alacalde cobra 14 pagues de uns 2.100 €/mes netets de l'ajuntament i 12 pagues de 600 €/mes de la Mancomunitat. Els Cotorrets sempre amaguen el "piquet" dels 600 eurets al mes de la Mancomunitat qu cobra l'alcalde.
    Total 36.600 €/any netets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira! Tant que vos agrada parlar de sueldos... Quan no sabeu com ocultar la bona tasca del govern actual, sueldos! Mira! com si cobrara els 50.000 i pico que cobrava Manolo, els 3000 euros de amparo espi o altres 3000 de ribis i un llarg etc. Uns ho fan per arruinar el poble, fer empastres com el parking i la piscina i deixar un deute de dos parells de c... I altres ho fan per posar sentit, trellat i sanejar les arques a mes de baixar impostos! Ja em diras tu si val la pena o no!

      Lo dit, ja no sabeu que fer per despistar la bona gestio de este govern! Alguns no aguanten que els desmonten la paraeta! I aço que era un article de gent de Tavernes... De risa!

      Eliminar
  9. Quina barra que tenim els vallers!
    ¿Que Jordi Juan guanya 29.900 euros a l'any NETS de l'Ajuntament? i desprÉs del que ha fet per l'economia municipal i tot el demés no li hem pujat el jornal? Si la immensa majoria en l'Ajuntament guanyen més.
    Això no és correspondre amb el treball que cada u fa.

    I menys encara quan mirem que l'anterior, Manolo Vidal, per exemple NETS en va guanyar 23.902 en el 2007 (per mig any), 50.259 en el 2008, 50.832 en el 2009, 48.842 en el 2010 i 22.288 en el 2011 (per 5 mesos).
    REPETIXC: Això es SOU NET. Si voleu li podeu sumar els 12.000 euros de SS a l'any i sabreu el cost total.
    Una cosa està clara: molt més que Jordi Juan, total per arruinar Tavernes.

    ResponderEliminar
  10. Preferisc que cobren els polítics un sou digne que els destarifos que cobren alguns funcionaris de l'ajuntament. No el lògic que cobren més que els polítics amb responsabilitats.
    Si el polític no ho fa be a les pròximes eleccions al carrer.

    ResponderEliminar
  11. I quins son ara els plans de Gent de Tavernes i els dels seus exdirigents com Vicenta o Daniel?
    S'atomitzarà encara més el vot de la dreta a Tavernes?

    ResponderEliminar