martes, 4 de febrero de 2014

Nota de Premsa del PP : PLAGI EN PROJECTE EMPRENEDURISME


El Partit Popular de Tavernes descobreix un plagi en el projecte d'emprenedurisme presentat pel nacionalistaLlàcer

En el ple d'ahir dilluns la regidora popular Inma Tudela va destapar el plagi que des de la Regidoria de Foment Local ha realitzat i consentit el sr. Llàcer. 

El projecte d'Emprenedurism 2013, premiat amb 8000€ per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, va ser presentat anteriorment en 2009 en el Principat d'Astúries i així es pot comprovar en el següent enllaç.

Tal com es va demanar en el ple "exigim al responsable una disculpa pública pel plagi”. A més es va demanar una comissió que investigara les irregularitats del mateix, formada amb participació de tots els represesntantes polítics i un tècnic per a aprofundir en el tema i depurar responsabilitats; al que es va negar el govern de Jordi Juan.

El Partit Popular vol deixar clar que “els veïns de Tavernes mereixen un projecte pensat per a ells i no una còpia de qualsevol altre projecte, per premiat que estiga”.

Pròximament el Partit Popular de Tavernes oferirà tota la informació d'interès respecte a aquest tema per a fer-la arribar a tots els veïns de Tavernes perquè "nosaltres, els polítics, estem per a treballar pels nostres veïns amb total transparència"




Nota : Podeu vore els documents amb més tamany i 
qualitat  fent doble clik sobre els dits documents .

38 comentarios:

  1. Pa que plagia? Pa no fer res?
    I això que és mestre.

    ResponderEliminar
  2. Por lo menos hubieran podido cambiar algunas palabras. Vergonzoso señor Llàcer, vergonzoso. Y que se quiera colgar méritos por algo copiado de otra Comunidad Autónoma es más vergonzoso todavía.
    Habrá que buscar al responsable, que visto lo visto, terminó su trabajo en un momento.
    Habrá que depurar responsabilidades, ¿no?
    ¿Que opina el Gobierno Municipal al respecto?

    ResponderEliminar
  3. Jo no entenc com a plagio que es prenga el més important d'un programa i s'adapte al nostre poble, i mes quan està donant bon resultat. Això ho hem fet en l'Ajuntament milers de vegades.

    S'esta fent tot el que es va projectar en el pla, com ahir va dir el senyor regidor Llácer i va llegir totes les activitats, segons m'han dit esta mati en l'Ajuntament. Per tant no comprenc si es així com este blog deixa passar comentaris mentiders com l'anterior i més en sentit despectiu: i això que es mestre.

    Que llance la primera pedra si la senyoreta Tudela en tots els seus anys d'estudi i de carrera no ha agafat idees d'altres treballs i després les ha aplicades a la realitat d'un treball seu o projecte. Segur que ho ha fet. En l'Ajuntament ho fem: preguntem, consultem, ens envien dades, projectes de pobles i si ens serveixen agafem el millor.

    Com va dir ahir el regidor Llacer, que sembla ser va assumir tota la responsabilitat - molt ben fet això- el projecte està redactat pels tècnics de la casa. Caldria saber quin grau de participació han tingut també alguns tecnics en la informació facilitada al PP, perquè igual ho van fer de bona fe: "mira es un projecte que es fer en Asturies, molt bon, l'hem adaptat aci al poble perquè veiem es pot desenrotllar" i ara el PP ho ha gastat per tirar critiques al govern.

    I fins i tot, ja pensant malament, no vull pensar que això siga conseqüencia dels canvis que hi ha hagut dins de la casa en algunes tasquess dels tecnics de l'area. Dona molt mal que pensar que es diga ara, quan ja fa mesos i mesos que va el programa s'ha aprovat i quan tots els regidors de l'oposició tenen accés a tot.
    Ara al cap dels mesos se li acut a la senyora regidora Tudela, quan no ha va fer quan devia, quan es va aprovar fa mesos. Algo huele a podrido en Dinamarca, va dir Hamlet. ¿ Només en Dinarmarca? No voldria vore el govern actual buscant també el topo al nostre Ajuntament, com Fabra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No tinc per costum respondre a blogs, però crec que la ocasió ho mereix.

      Li explicaré al senyor Abdon com ha estat la fiscalització i control que hem fet sobre el projecte d'emprenedurisme per tal que que deixe de pensar malament, tal i com diu.

      Des d'octubre aproximadament s'han fet unes quantes visites al departament de foment per tal de revisar el funcionament del pla d'emprenedurisme, tal i com fem cada setmana amb altres departaments com intervenció, urbanisme, contractació... Fent la nostra tasca de control com a oposició, vam parlar amb la tècnic i li vam sol·licitar si s'estava fent un seguiment del projecte. Ens vam sentar amb la persona que portava elprojecte per tal que ens l'explicara punt per punt, pas per pas i ens va facilitar el document (tal i com tenim potestat per ser regidors de l'Ajuntament de Tavernes). Vam demanar també la justificació del projecte. Tot d'una manera transparent.

      Li diré que cap persona ens ha informat ni manifestat la relació del projecte valler amb cap altre projecte, i va ser la còpia burda (repetir frases dues vegades seguides, obviar paraules...) el que ens va dur a pensar que hi havia una cosa estranya darrere. I després d'això, la meravella dels buscadors d'internet han fet la resta: de seguida van trobar un projecte més que coincident amb el de Tavernes. Quina sorpresa. Però més gran sorpresa vam tenir ahir quan el propi regidor va reconéixer que ell era sabedor de l'estreta relació amb el projecte asturià.

      Sobre l'execució del projecte li repetiré el que ahir vaig comentar: un 10% de les activitats de formació (cursos, jornades...) s'han realitzat, i cap ni una tal i com estava prevista inicialment.

      Senyor Abdon, simplement hem fet el nostre treball. El que ens hem trobat no és plat de bon gust i no ens sembla ètic ni correcte. No busque vosté un problema del PP on només hi ha treball, interés i preguntes per fer la nostra feina: li recorde que qui ha plagiat un projecte és el govern.


      PD: Sobre els comentaris que fa sobre la meus persona, li'ls disculparé de bestreta.

      Eliminar
    2. Desconec el nivell d'estudis que puga tindre, però si fóren universitaris sabria vosté que si ho havera fet amb el Projecte Final de Carrera no l'hi haveren deixat llegir-l'ho i ni parlem si fóra una tesis doctoral. Un plagio és un plagio ací i en dinamarca. No intente defendre lo indifensable perquè siga del seu color polític.

      Eliminar
    3. A mi hi ha coses que em semblen de mes mal gust que copiar-adaptar-reorganitzar un poc de text per fer un projecte per a Tavernes. Al cap i a la fi es buscava fer un projecte bo per a Tavernes. I es bon projecte i el resulta ahi està.

      A mi em sembla de més mal gust coses fetes per esta oposició, com per exemple ocupar despatxos en plena campanya electoral quan no eren ni regidors o fer una moció de censura, o passar-se el ple amb rialles i passades de nota, o deixar arruinat a l'Ajuntament.

      Eliminar
    4. Gràcies per disculpar-me de bestreta. Tampoc li he dit res de l'altre món.
      Ara no m'ha contestat si alguna volta vosté ha copiat o ha plagiat alguna cosa de companys, internets, estudis d'altres, etc. I no em diga que no, que no m'ho creure. Jo li puc dir que eixes trampetes les feia en la facultat. I després les idees me les adaptava al meu treball. Vaja com tots.

      Mire, vosté pot dir el que considere. En l'Ajuntament s'ha dit hui que si la tècnica hauria sigut un tècnic, haurien callat. I vosté pot dir el que vulga sobre l'execució del projecte i el percentatge però al final seran els de la Federacio de Municipis i Provincies qui han de dir si es correcta o no l'execució. Espere també no siga motiu de presentació per la seua part d'un contenciós.

      Eliminar
    5. "... En l'Ajuntament ho fem.." Qui eres?

      Eliminar
    6. Anònim de les 15:04. Diu voste "I es bon projecte i el resulta ahi està. "
      On està el resultat?
      L'unic resultat es la còpia a preses i corrents per fer-se autobombo. Si les coses s'hagueren fet ben fetes, s'hagués fet un estudi i un projecte adaptat a la situación de Tavernes, que dubte molt que siga la mateixa que eixe poble d'Asturies.
      I no culpem als tècnics. Ells fan el que li manen el concejal de turno (siga del color que siga).

      Eliminar
    7. Abdon, pareix que sigues la tecnica en questio i vols tirar balons fora.

      Te han contestat molt be, i jo no la conec pero que de ben segur si ha copiat no l auran pillat, i tal volta noaura copiat, sols aura agafat a altres i els aura llegit irellegit i els aura escrit de cap a peus amb les seus paraules i coneiximents

      I el quediu que si adit algo es perque es una tecnica i i ni un tecnic, aixo sona molt sexista per la seua part.

      Voste tinga lavergonya de no dir bobades com les que ha dit.

      El que molesta al bloc es que els han collit com a bacores.

      I no dig jo que han copiat jo dic que han plagiat.

      Com e llegit al diari jo incloc el hastac. #llacerdimisio

      Eliminar
    8. Sr. Abdon, ja que te tanta ma i sap de tot el que es parla per l'Ajuntament, digans perquè ara descarrega tota culpa en un tècnic(a?) en un informe que ha signat i fet tanta propaganda un regidor determinat. Aci els que han denunciat el tema son la oposició i van com es normal contra el politic, els funcionaris els te sense cura. Sobretot perque els dos anomenats son declaradament d'idees "menys progressistes" que els que governen, així que tanto monta, monta tanto qui haja fet el copy&paste i des de quin despatx. Si ha estat problema de confiança i filtracions a la oposició, ja no es la primera vegada que li passa a Llacer i deuria de ser una mica mes cautelos de quines feines i a qui mana i que es el que signa. Cap treballador es de dretes ni esquerres si te un bon jefe, no han sabut fer la orquestra que diuen ni entre els politics ni amb els treballadors.

      Eliminar
  4. "Jo no entenc com a plagio...". El que diu la RAE sobre el plagio és que es còpie allò substancial i es dóne com a propi. No és qüestió del que entenc jo o tu o el de més enllà. Plagio és el que s'ha fet. I s'ha fet amb tota la intenció, ja que per dues vegades el regidor Llàcer va respondre que sí que tenia coneixement del projecte asturià.

    Agafar idees d'altres llocs, digerir-les, rumiar-les... això em sembla correcte i supose que Tudela i molts ho han fet i ho fem; però el que no s'entén és una còpia literal.

    ResponderEliminar
  5. Si tot el que s'ha copiat d'un programa de moltes i moltes fulles són eixes quatre frases no mire el perque d'este muntatge.
    No estic valorant si esta o no malfet, vaig mes allà: és una maniobra d'entreteniment del PP. Una maniobra descarada, segur, aixi no es parla ni de la sentencia que els ha pegat en tot el cos ni, i això es mes important, del resultat economic de l'any passat.
    Senyores i senyors: 2'3 milions d'estalvi d'un pressupost de 15 milions d'ingressos quan el PP acabava tots els anys en negatiu amb pressupostos de 20 milions d'ingressos.
    L'últim any 4'5 milions de remanent de tresoreria en negatiu i liquidacio del pressupost en negatiu. Això es el que el PP vol evitar, que se'n parle.

    I per tant dóna importancia a una copia d'unes frases però OJO! tampoc entra a valorar si els programes que es fan son bons o no, o si es fan.
    Demagogia barata del PP per tapar les pròpies vergonyes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. "Si tot el que s'ha copiat d'un programa de moltes i moltes fulles són eixes quatre frases no mire el perque d'este muntatge"

      Parles sence saber, de quatre frases res, llig-te els 2 programes, que es un copia pega des de el principi al final i despres parla.

      Eliminar
  6. Per què es nega l'alcalde a fer una comissió que estudie el que ha pasat i depure responsabilitats?
    Aixó seria transparencia de veritati i no el que estàn fent en l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  7. En altres paisos els membres del govern dimitixen pel plagiar i açi no passa res?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací es permet fer informes d'impacte econòmic del nivel d'institut o plagiar documents d'altres pobles.

      PD: Què haguera passat si el projecte d'Asturies tinguera copyright?

      Eliminar
  8. Al meu entendre el que ha fet mal, políticament parlant, ha sigut amagar "el corta y pega" i atribuirse tots el merits del projecte i del premi de 8.000 € i, damunt, no ha fet res del que diu el porjecte copiat i premiat.
    Llacer ha d'explicar que ha passat amb este "affaire" i asumit la seua responsabilitat política.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixe projecte no era per executar-se, era per a fer-se autobombo. Per tant, missió complida!

      Eliminar
  9. No ha de donar explicacions la persona que trau a la llum este "trampeta" del senyor Llacer. Qui ha de donar explicacions dels motius d'amagar l'autoria del projecte son el senyor Llacer i el senyor alcalde que han amagat al poble, las mitjans de comunicació i a la Federació de Municipis i Provincies que han copiat i que han fet trampes.
    Despres del ridicul del brutal informe del Festivern ara apareixen les trampes del projecte de emprenedurisme.
    Algo que dir senyors del bipartit??

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El copiar i plagiar, es la pedagogía que ensenyen alguns?

      Eliminar
  10. Jo el que dic es que es nota la falta total de idees, propostes i projectes del PP i que si tota la seua preocupació i tasca de l’oposició es vore si s'han copiat 10 o 11 renglons malament anem. I més quan eixe projecte es va aprovar per unanimitat, ells el van aprovar. Per tant, el que haurien de fer ara es callar. Haver-se queixat i haver-ho dit aquell dia en el pla. Ara açò es el pateleo i voler fer mal al projecter, quan tot està en marca.
    Estic convençut que si fora un altre el tècnic que porta i haura redactat eixe projecte haurien callat.
    A mi que un Ajuntament agarre idees d’on siga i les adapta al poble, si son bones millor que millor. Segur que també hi ha algunes idees de Tavernes que es poden agarrar en altres pobles. Per exemple, exemple Gandia, que falta li fa les idees del govern d’aci per ordenar el deute que té.
    Es una bovada del PP, com tantes bovades fa, que es clave en estes coses, ara igual es per tapar la vergonya de vore com li estan demostrant que en els ultims 12 anys han sigut uns acabacases i han destrossat tot un poble amb la seua politica.
    Jo voldria 1000 projectes copiats i duts a cap a Tavernes i que en quatre o cinc anys arribaren a estar en el nivell que teniem en el 1999, quan el PP va entrar en el “cortijo particular” de Tavernes per majoria absoluta desfent l’agricultura amb els PAIs, no fent cap de poligon industrial i gestionant un Ajuntament fins la ruina.
    Senyors del govern: el meu vot el tenen encara que copien 1000 programes si eixos programes son per a bé de Tavernes. En este mon, tots copien de tots

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El meu vot el tendrien si feren realitat algo del que han promés. Però com tot es fum (estació de bordería, projecte d'emprenedurisme, denominació d'orige de la taronja, .... etc) no es mereixen el meu vot!

      Eliminar
    2. No, amic anonim de les 17:14, tots no copien, com no tots els politics son corruptes ni tots els funcionaris malfeiners. No vullgues fer d'una irregularitat la normalitat. I si tu fores propietari de l'original no et faria massa gracia. I ja no contem els consistoris que van fer la feina de presentar un treball original i no guanyar el concurs. Si açò va avant, ens faran tornar els diners? Els pagaria el responsable de la clavada de pota?

      Eliminar
  11. Es nota que Llacer ha copiat el projecte. Solament amb veure que aquesta escrit en castellà se sap que no està fet ací i que alguna cosa estranya passa.

    ResponderEliminar
  12. Però com quedem? L'ha fet LLacer o un tècnic?
    Precisament per això, perquè esta escrit en castella se sap que no l'ha fet Llácer.
    Però és igual, es el responsable i ahir ho va dir en el ple: no soc qui l'ha redactat pero ho assumisc tot. Cosa que diu molt al seu favor.

    Això d'assumir responsabilitats encara estem esperant ho faça algun del PP amb Gurtel, noos, obres de Calatraves, Tarres Mitiques, aeroport sense avions..... Xé, no cal anar tant llunyt: amb el desastre que van deixar l'Ajuntament de TAvernes. I encara Manolo Vidal buscava escuses i tirava balons fora quan el Pla d'Ajust: que si 23 milions d'IBI, que si això i allò.

    ResponderEliminar
  13. A Alemanya va dimitir un ministre per haber copiat part de la seua tesi doctoral.

    ResponderEliminar
  14. Com es nota que el Bloc no sap com solventar la papeleta en la que els ha clavat Llàcer. Despotricant sobre qui és el tècnic o sobre si són 4 o 5 les línies copiades.
    Es cosa de l'oposició controlar el que fa el govern i crec (si m'equivoque em digueu en quin ple va ser) qeu això no s'ha portat mai a votació al plenari.
    Entre altres coses ho dic perque aixo implicaria que tots els plans i programes s'haurien de dur a aprovació, cosa que crec que no es fa simplement per competències.

    ResponderEliminar
  15. Per a mi este tema són bufes de pato, l'únic que li queda ja al PP per desviar el tema de l'èxit de recuperació econòmica. Si eixa és la preocupació del PP, a mi me la s... Molt bon treball per part del govern, enhorabona!!

    ResponderEliminar
  16. No he llegit eixe gran informe d'emprendedurisme que ens va donar 8.000 € de premi. Amb això donava per pagar l'altre informe de la moció i ens sobrava. El que no crec equivocar-me es que deu ser molt millor que l'altre del Festivern. Este últim no havera guanyat massa premis de presentar-se'n a algun.
    Lo lleig del cas, si és tot veritat com diuen, no és si el copiat haja servit o no sino el no dir-ho obertament. Qualsevol autor de qualsevol informe,novel·la o escrit tira mà de bibliografia i a peu de pàgina sol donar les referències usades citant l'original. Voler ser original sense ser-ho i amagar-ho només té un nom: coentor. Seguent un cas privat diriem que molt lleig i ahí s'acabaria tot, seguent un polític amb càrrec públic i a més a més mestre, poc exemple ens pot donar als que preten gestionar/educar.
    Llevar-li importància o parlar dels demés (i tú més) com fan alguns palmeros per ací per desviar l'atenció no fa més que agreujar-ho. Ara diuen que el PP ho trau per distreure d'altres casos més importants. Quins, si qui governa ara no és el PP? A vore si la moció de censura fallida ara ha de durar fins les properes eleccions perdonant tot el que puga equivocar-se el govern local!
    Llàcer, et recomane canvies d'assessor d'emprenedors, esta vegada t'han fet la guitza ben feta i has caigut a la ratera. Ara ves i els premies amb la productivitat! El partit dels sabuts resulta que no ho era tant!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que va home! Aci la mes sabuda es karina! Enhorabona pel superavit, l'estalvi i el treball ben fet del govern. A pesar de que transfugues i peperos soles posen impediments!

      Eliminar
    2. De 3 anys, durant 2 Karina estava dins del grup de treball. I ningú es va queixar públicament de la seua tasca, encara que no pagarà ni brot. Així, que de la part del govern ara ningú te dret a dir ni mu del tema, sols que 2/3 part del mèrit del 'èxit general del govern ha de ser compartit amb ella, vullgau o no.
      Sabuda, no massa perque seguint les directrius d'esquerres seues ho fa amb uns socis de govern als quals no s'havia d'haver arrimar mai, nomes per coherència politica. Damunt no ha tret d'eixes noves amistats res de colocacions ni diners que li atribuien.

      Eliminar
  17. Hi ha un article a "LAS PROVINCIAS" sobre el affair.......

    ResponderEliminar
  18. Als dos darrers comentaris no publicats i comentaristes en general : No fileu tan prim respecte al tecnic, empleat o funcionari sense proves , parlem dels politics doncs es va en el carrec i deixem als manats qué si son o no els responsables es cosa del seu superior pendre messures .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els que han obert temes sobre els funcionaris han estat els del Bloc, amb insinuacions de si es home o dona, per tal d'assenyalar la persona i descarregar-se en ella les culpes. Pero dona el mateix, treballador a l'ordre de Llacer es.

      Eliminar
  19. Tal com diu el Diari de Tavernes.

    Ací vos deixe els dos projectes per a que els consulteu i jutjeu per vosaltres mateixa si existeix o no el plagi.


    https://drive.google.com/file/d/0B4Fq3F6Em0UsRVpGcDZIVjR5c0E/edit?usp=sharing

    https://drive.google.com/file/d/0B4Fq3F6Em0Usb3BTN3lpM0x6MGc/edit?usp=sharing

    ResponderEliminar
  20. És Dr.EBHOSE vostè pot email ell si necessita la seva ajuda en la seva relació ,
    prometen you.Your problemes es resolen immediatament. Després d'estar en
    relació amb ell durant set anys , ell em va deixar , jo vaig fer tot
    possible portar-ho de tornada enrere , però tot va ser en va . Jo volia que ell l'esquena
    per l'amor que sento per ell , li va suplicar , però ell es va negar fins que
    explicat el meu problema amb algú en línia i ella em va suggerir que hauria
    més bé per correu un llançador d'encanteris que podrien ajudar-me a un encanteri que li portés
    esquena , però jo sóc el tipus que mai creuen en encanteris , no vaig tenir més remei que
    Prova-ho , vaig enviar el llançador d'encanteris , em va dir que no hi havia problema que
    tot estarà bé abans de tres dies , que el meu ex es torna a mi
    abans dels tres dies , ell va llançar l'encanteri i , sorprenentment , en el segon dia ,
    això va ser al voltant de les 4:00 de la tarda . El meu ex em va trucar , jo estava tan sorpresa , em va contestar el
    diuen i l'únic que va dir va ser que estava tan malament per tot el que va passar ,
    que volia tornar a mi , que m'encanta tant . Jo estava tan feliç i
    sorprès . Des de llavors , he fet una promesa que tots els que conec es
    mai tenir un problema de relació , que em referiré a l'encanteri
    llançador de ajudar-los. Qualsevol podria necessitar l'ajuda del bruixot , el seu
    ebhodaghespell@gmail.com email
    Ell també va llançar tants sortílega ,

    (1 ) vol que el seu ex enrere .
    ( 2) Vostè sempre té malsons .
    (3 ) Per ser promogut a la seva oficina
    ( 4) Vols un nen .
    ( 5) Vols ser ric .
    (6 ) que vulgui mantenir el seu marit / dona sigui només seva per sempre .
    ( 7 ) la necessitat d'assistència financera .
    8) Vols estar en control que el matrimoni
    9) Vols que atrauran la gent
    10) La falta de fills
    11) NECESSITA UN MARIT / DONA
    13 ) COM GUANYAR LA LOTERIA
    14 ) PROMOCIÓ ENCANTERI
    15 ) ENCANTERI DE PROTECCIÓ
    16 ) ENCANTERI DE NEGOCI
    17 ) ENCANTERI DE TREBALL BO
    18 ) cura per a qualsevol malaltia / h.i.v.
    Poseu-vos en contacte amb ell avui : ebhodaghespell@gmail.com

    ResponderEliminar