lunes, 17 de febrero de 2014

Editorial : UN POC DE TOT I DE TOT UN POC

ENQUESTES 


Estos son els ressultats que donaríen les urnes , segons la darrera enquesta qué ha fet la Generalitat amb fons públics , qué el govern autonòmic del PP s'ha negat a donar a Compromís i sobre lo qué la justicia ha donat la raó a estos, vegent els ressultats s'entén perquè , i qué s'ha filtart segons llegim en facebook  .

No vaig a comentar sobre els ressultats que dona a PP o a PSPV, crec qué son prou discutibles i vos ho deixe a vosaltres, estimats comentaristes . Sòls vullc ressaltar una vegada més qué hi ha un alt percentage de votants, un 8,5% , que seguixen entre l'abstenció, el vot en blanc o el votar a altres opcions, ó el qué sería el mateix, entre 8 i 10 escons qué no es poc, pel qué molt seguix en l'aire doncs varis decenes de mils de valencians seguixen sense decidir-se i poden decantar la balança cap un costat u altre, a més de qué cap l'entrada d'altres opcions en les Corts Valencianes. 

ACTES SOCIALS EN TAVERNES ESTA SETMANA .

Com vos havem informat i vos recordarem els dies previs , esta setmana hi han , entre altres, previstos dos actes des del meu punt de vista interessants, i de caire molt diferent .

Per un costat, la quinta sessió del I Cicle d'Economía i Territori a Tavernes, qué esta vegada versarà sobre les claus de l'èxit empresarial  dins del epígraf genèric titolat " Industria, universitat i innovació " . Este cicle està comprés dins de les activitats de la Regidoría de Promoció Económica dirigida per Josep Llàcer, que tant ha donat qué parlar darrerament pel tema que tots conegueu . Dir qué he assistit i si tot va bé ho pense també fer a esta, a tres de les quatre sessions d'abans esta , les quals he trobat interessants almenys en el plà teòric , el qué no tinc gens clar és si en la pràctica este cicle i estes sessions tindràn repercussió alguna o serà com tant altres algo bonic de cara a la galería i poc més, també vos ho deixe a la vostra consideració .

Per altre costat, " què pots fer tú ? " , és el titolar i el qué ens pregunten en la Xarrada sobre seguretat viària accesible qué es celebrarà el proper dijous : Jo pense que un muntò, i per això participe en la Taula de Mobilitat, Espai Pùblic i Tràfic, i per això pense que deguem d'acudir a esta xarrada , si rés es torç també tinc previst fer-ho , i entre tots aportar idées i transmetre-les als demés, perquè la seguretat ciutadana, en este cas la viària, es cosa de tots , també vos convide a qué opineu al respecte .

Torne a dir el que he dit varies vegades, i qué és que deixem de ser mers espectadors de la nostra vida i del que els demés decidixen sobre ella, i passem a ser actors d'ella , pel nostre bé i pel dels nostres descendents, i una forma de començar és acudir a este tipus d'actes, teòrics però dels qué es pot enssenyar ú moltes coses que ficar en pràctica .   

1 comentario:

  1. Parlant un poc de tot. Com está l'adjudicació del local per al nou retén de policia?
    Quin local ha sigut l'afortunat?

    ResponderEliminar