jueves, 20 de febrero de 2014

Article d'opinió : SOBRE LA IDEOLOGÍA DE DEMÒCRATES VALENCIANS

Em pregunten de seguit quina es la ideología del partit . Doncs bé, açí teniu un extracte d'una nota interna ben aclaridora de quins son els nostres principis : 

" quina és la ideologia de Demòcrates Valencians: ser el centre valencià. Per això creguem que hem de caminar en esta direcció per a unir a tota aquella gent que troba en nosaltres un nexe per a construir un projecte viable i amb futur, en què es done cabuda a tots aquells valencians que preferim deixar de banda tot allò que ens separa com a poble per fixar-nos en el que ens convertix en una unitat.

Per tant, la Gestora assumix la responsabilitat de continuar avant amb el projecte i convida a aprofundir en els punts d'unió més que en les discrepàncies. Qui vullga trobar-nos en este camí, sempre tindrà les portes obertes."

Signat, Enric Estruch i Ferrando, Coordinador Comarcal de La Safor-Valldigna .

2 comentarios:

  1. Enric, més que la ideologia ens interesen les persones, i més en un poble on tots més o menys ens coneguem. Ja sabeu algú dels que anirà en llistes? Algún fitxatge "estrela"? Apart de tú, algú més ha estat en política?
    Quan menys experiència tinguen millor, conforme ha anat la política en les darreres legislatures, quanta més gent "verge", millor.

    ResponderEliminar
  2. Estem tancant coses, en una messada espere poder parlar ja de coses concretes en Tavernes i en Gandia, i pot ser que en oliva , però de moment avançar que independents.

    ResponderEliminar