miércoles, 26 de febrero de 2014

MÉS D'ESPIRIT DEMÒCRATA VALENCIANISTA


Fabricar un lider que cau en un lloc com un paraca en la jungla vietnamita, sol portar sorpreses molt desagradables, per al paraca i per al que l´envia, sense tindre en conte a la gent que viu en el lloc d´aterratge, per que esta, sol rebre amb metralletes als que cauen del cel sense avisar. Oblidar que la gent pensa, i que de vegades te raó, porta a que il.il·luminats com el Toni Canto, el Pablo Iglesias i fins i tot Albert Ribera a València es troben fora de joc. Oblidar que els valencians estem fartets d´esta colla de polítics que venen de fora a explicar-nos la solució als nostres problemes i que ja no creiem en promeses incomplides, els fa trobar-se fora de joc. 


Demòcrates Valencians tenim molt clar que no hi han liders, hi ha gent que surt de la base , que lluita i treballa cada dia, per alçar el nostre poble i recuperar l´autoestima de ser valencians, i que dignifica amb el seu esforç el dir-se valencià. Gent que obri un negoci tots els dies amb l´incertesa de saber com anirà el dia , que treballa en el seu torn a la fabrica, per que es el que toca i per que llevat d´histories, ara es el que toca fer. 


Oblidar que els valencians estimem i coneguem la nostra gent es un pecat que des de fa trenta anys tots han comes, fins i tot nosaltres, i per aixo, alguns, estem en esta lluita, fent comunitat, fent poble i estimant la terra, parlant poble a poble amb la gent que sent el mateix, i junts dia a dia estem fent gran el projecte Demòcrata València.

Pep Gonzàlez, Secretari d'implantació de DV

No hay comentarios:

Publicar un comentario