martes, 26 de noviembre de 2013

Una breu editorial : AVÍS PER A NAVEGANTS

Vegent la foto que ens envía el PP d'un pas de vianants , i vegent el que estic vegent tots els dies sobre la senyalització viaria en la nostra ciutat, em ve al cap una sentència en la que un vehicle va atropellar a una persona en un pas d'este tipus , i es va condemnar a més del conductor per la seua impudència, al ajuntament per  la manca de manteniment del dit pas de vianants que quasi, i com el de la foto i tants altres més , no es veía per no repintar-lo a temps .

I no es varen dilucidar responsabilitats més que civils perquè l'assumpte no va anar a més que lessions que es curaren en el temps , qué és el que es va indemnitzar, perquè en podríen caldre inclús penals per a les autoritats responsables ( Recordeu que per matar al caure una portería mal anclada en un lloc públic a un xiquet així va ocorrer ) .   

Així que jo , de ser part del govern, reestudiaría les prioritats en l'inversió pública, perquè a més de les conseqüències legals a mi almenys les morals no em deixaríen viure en un cas de greu conseqüències . 

2 comentarios:

  1. On està eixe pas de zebra tan abandonat?
    És increible que estiga tan borrat i que ningú del bipartit l'haja vist.

    ResponderEliminar
  2. Amb la d'emprees externes que lloga l'Ajuntament i la gent que hi ha a l'atur, que no es facen eixes feines no es qüestió de diners. Tant ha pujat la pintura?
    Pintar senyals, borrar grafittis ilegals, avisar de desperfectes, no se si la brigada multiusos ahi no aplega, pero deurien haver-hi una o dos persones tot l'any treballant d'aixo. I no sembla que siga per diners.

    ResponderEliminar