lunes, 18 de noviembre de 2013

Article d'opinió : QUANT EL MAL NO VE D'ALMANSA

Els valencians hem estat mólt acostumats, i de ahí la celebre frasse, a tirar-li la culpa a altres de moltes coses de les que ens passen, sense parar a pensar si no som nosaltres mateix els que les provoquem .

Hi ho dic per tot el que està suceïnt des de fà mólts anys , per no dir sempre, amb l'elecció de qui ens governa, siguen a dretes o a esquerres : Sempre partits que obedixen als de més amunt per damunt dels interessos dels valencians , i quant elegirem a uns d'açí ens vengueren , anava a dir que per un plat de dentilles però milor dic per un bon bistec ( Ahir la premsa parlaba com a sucessors de Alfonso Grau com a vicealcalde de València després de les properes eleccions, de dos venuts i traïdors a la pàtria valenciana com son Alfonso Novo i María Angeles Ramon-Llin ) . 

I així estem, amb una situació económica crítica que es podría en part solventar restant-nos del que deguem a Papà Estado el deute històric ( Ni de conya, Montoro dixit ) , i financiant-nos en endavant comforme toca ( Ara diu Montoro que ho estudiarà a partir del 2014 : Força Valenciana, si senyor !!! ) , i ara i com a "guinda" del pastís,  amb una RTVV a punt de tancar i que tot apunta a que vol ser sustituida per Televisions privades d'amiguets del PP ( control ja del tot absolut de l'informació ) , i més , i més, i més ... 

Com he dit altres vegades : ARA ANEU I ELS TORNEU A VOTAR . Alguns mai ho hem fet , ara teniu altra alternativa d'estricta obediència valenciana , i a més coalligada amb mólts d'aquells que saben el que necessita el seu poble i per a això treballen sense mirar tampoc cap amunt, , com son les llistes ciutadanes independents  . Vosaltres mateix .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local i Comarcal de Demòcrates Valencians .

No hay comentarios:

Publicar un comentario