miércoles, 27 de noviembre de 2013

Editorial : ¡¡¡ PAÍS !!!

Es el que em va vindre al cap fa uns dies vegent en els mitjans de comunicació a un muntó de gent fent cúa fins a varies hores i amb un fret que pelaba, esperant davant uns grans matgazetms comercials per a que es signaren un llibre .

Perquè no veig mal, inclús estaría bé, mólt bé , que es fera cúa per a adquirir i que es signara un llibre un autor de relevància com tants hi han en Espanya , seria un bon síntoma de que algo hauría canviat en el mon cultural nacional . 

Però no, per desgràcia nostra no era així, el llibre era el de "la gran" Belén Esteban , i a la que esperaben la que nomenen " princesa del pueblo " . I m'ho crec que així ho creguen i la nomenen , vegent quines revistes i quins programes son els més llegits i vistos en esta volguda Espanya .

Saben el que es dic ? Que si esta es de veres l'Espanya real , que paren el mon que jo me'n baixe . Menys mal que encara ens queda la radio i esta huí per huí va ressistint un poc . 

10 comentarios:

  1. Estruch el cultureta...

    ResponderEliminar
  2. Igual de belenista és el ciutadà o la ciutadana que fa cua per un llibre de Belén Esteban, com l'aspirant a polític que es passeja del bracet de Toni Cantó pel mercat del poble.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. en tota la boca, sí.

      Eliminar
    2. Quant manquen els arguments apareixen els que pretenen siga un desqualificatiu : jo almenys done la cara i per aixo podei intentar-ho , pero a vosaltres , com sempre covards anonims , no perque no sabem quina es la vostra xaqueta, quina ha segut ni quina sera , probablement en tingau mes de una .
      ARRIIIIIBA LA ESTEBAN !!! Com pareix ser vos agrada .

      Eliminar
  3. No vol l'anònim que li lleves l'exclusivitat que tenen els de la cultureta,Enrique.

    ResponderEliminar
  4. Enrique , cuando hasta en un tema tan nimio se meten contigo , que miedo te tienen . O es que ahora la cultureta son las belenes y demas .

    ResponderEliminar
  5. Pues si xe,la veritat es que si tinguera els diners i els collons pa emigrar de este pais menanava...perq cada vegada q senc les noticies mentra una rabia insana q acavara amb mi...entre fabres,doctrines parrot i demes merda...jo no se en quin moment la evolucio la va cagar i va crear de un animal tan noble com el "mono"una escoria com ela humans,tindria q caure un meteorito,fer-ho tot pols i començar de nou.....per sert: A la merda la Esteban!!!!

    ResponderEliminar