lunes, 11 de noviembre de 2013

Article d'opinió : ATADO Y BIÉN ATADO

Fà 38 anys va morir un senyor baixet, pelat , amb bigotet i veu de pito que durant 40 anys va tindre als espanyols somesos, nugats i ben nugats . Abans morir va dir allò de que ho deixaba tot "atado y bién atado" en quant a la continuació del seu règim , però com tots sabem no va ser així i els espanyols es varem "desnugar" , perquè la força del poble es pot parar per un temps, però a la llarga es imparable que la seua voluntat s'impose a aquells que volen restringir-la .

I ho vinc a dir per la pressa que s'ha donat el senyor Fabra en traure una norma legislativa per a amordaçar de nou eixa veu que durant unes hores s'ha pogut sentir de forma lliure i espontànea en RTVV, i per a liquidar l'ens quant abans millor , a vore si el personal s'oblida del tema .

Acàs hi ha hasgut un terratrèmol per a tanta pressa ? Evídénement, per a ells sí : El que els valencians poguerem sentir tots els mètodes stalinistes o franquistes , com millor vullgau dir-li, per a censurar des d' una tele pública pagada amb diners de tots , les veus d'aquells que no eren dels seu pareixer , ha segut per al ells, els censuradors, tot un terratrèmol . Perquè tots ho sabíem però ningú ens ho havía contat fins fà uns dies en la forma en que ho han fet aquells implicats com a transmesors de les idées totalitaries d'esta gent .

Però no s'equivoque, senyor Fabra, li queden a vosté " dos telediarios " com diguem popularment i mai més ben dit , i en poc més d' any i mig, si no es abans , els valencians el farem fora , a vosté i a tots els totalitaris disfressats de demòcrates que pululen per esta nació, la valenciana , i l'espanyola . 



Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local i Comarcal de Demòcrates Valencians .




No hay comentarios:

Publicar un comentario