miércoles, 13 de noviembre de 2013

Nota de Premsa del PP : DEFICIÈNCIES I AMIGUISME EN LA NETEJA DE TAVERNES

El Partit Popular vol denunciar les deficiències i l'amiguisme en el servici de neteja de Tavernes.

La mala gestió de la coalició BLOC/PSOE es nota, i molt, en la neteja de Tavernes. Segons el Partit Popular “Ja no es reposen les papereres trencades, ja no es tira herbicida per a matar les herbes que creixen en les voreres, ja no es netegen els contenidors, ja no es neteja l'arena de la platja durant els d'hivern, ja no es buiden diariament els contenidors d'arreplega selectiva amb el que és habitual veure desbordats de cartons o botelles, ja no es neteja el mobiliari urbà,…. Però cada vegada paguem mes impostos i taxes. Ara tenim menys servicis però paguem mes impostos

El que abans era un equip humà professional i eficaç s'ha convertit en una sucursal del bipartit en què es contracta a gent per la seua afinitat política i no per la seua experiència o vàlua en el treball i on no hi ha una direcció clara i eficaç. “Preferixen contractar amics del bipartit abans que contractar, o renovar el contracte, a persones de Tavernes que ja coneixen qual és el seu treball i sempre l'han fet bé i això els ciutadans ho perceben quan els carrers estan bruts, les papereres plenes de papers un dia després d'un altre o les bosses de fem s'han de deixar junt amb els contenidors perquè estan plens per no haver-hi els suficients i ningú fa res per a evitar-ho. Especialment sagnant és el total abandó que patix la platja quan s'acaba la temporada estival ”aferma el portaveu del PP.

L'equip de govern del BLOC/PSPV està contractant els seus amics començant per l'exregidor del BLOC Josep Clar a qui, sense cap experiència, han col·locat de cap de la contracta i acabant pel germà Jose Manuel Orengo, l'exalcalde socialista de Gandia, que també han “col·locat” en la contrata de la neteja de Tavernes.

Exigim una gestió eficaç i professional de la neteja de Tavernes en la que es busque l'eficiència abans que el pagament de favors polítics.

COMUNICACIÓ PP TAVERNES DE LA VALLDIGNA

12 comentarios:

  1. El poble està fet una gorrinà i la platja està feta dos gorrinades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Caldrà que la gent es concièncie i embrute menys.

      Eliminar
    2. La gent d'esta poble es molt guarra i embruta per embrutar. No es questio de mes neteja sino de mes civisme.

      Eliminar
  2. Partint de que el PP es el menys indicat per a donar lliçons en estes qüestions, dir que tenen tota la raó. La cosa continua funcionant igual.
    Control polític de la empresa amb el Nyau. Baixen un 30% el preu, mantenen les clàusules del contracte, però a canvi de dir quan i on s'ha de netejar i a qui s'ha de contractar no els fan massa pressió en fer complir les condicions de neteja. El paper es molt sofrit. I els polítics continuen anant a la seua. Això no es economizar ni gestionar, això s'en diuen retalls.
    Ni PP ni Bloc han acabat amb el clientelisme i amiguisme, i molts justament votaven eixos perquè pensaven treure'n algo d'ahi. Ara ja no hi ha prou feina per a tants vots.
    Cal votar amb l'esperança que qui aplegue llogue a qui s'ho meresca i qui sàpiga repartir millor entre tots. Per a això ja ens han demostrat que PP ni Bloc ens serveixen. Que vajen passant els altres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Però amb una diferencia important: abans el poble estava més net que ara.

      Eliminar
    2. Ja ha eixit el del PP dient només la part bona dels seus. I ara eixiran els del Bloc dient que sí, estava més net però pagàven un 30%mes.
      No se n'heu adonat que estem parlant de l'amiguisme i en això haveu de callar tots dos?
      I volem acabar amb la corrupció?
      Faena n'hi ha.

      Eliminar
    3. Estava mes net per una gestió de la empresa i no com ara que gestiona el Bloc en Llum Sansaloni i el exregidor Nyau com a comisaris politics
      Per cert,i para que veges que tots no son igual baix el govern del PP treballen en Fcc gent de tots els partits sense ningun tipus de discriminació,entre ells el fill del actual encarregat que el van fer fixe a proposta del anterior encarregat i el Sr Nyau li va donar les gracies furtanli el puesto de treball
      Gent amb principis estos del bloc

      Eliminar
  3. Ens comuniquen des de la platja el següent : " No se si será coincidencia, pero ayer salió esta noticia y hoy han limpiado la Avenida a Fondo.....por lo menos han regado las calles con la cuba, eso nos ha llamado la atención " .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és coincidencia. Els del bipartit sols funcionen a colp de critica. Algú els critica i ells reaccionen. Ara segur que trauen una nota de premsa amb fotos de la neteja.
      "Ellos son así"

      Eliminar
  4. En el paro que tenim en el poble i li donen faena al germanet de Orengo !!!
    Estos son els transparents,democrates i salvadors del poble?
    La gent que vullga faena en Fcc que es faça del Bloc o del Psoe i ja li arrivara la faena,per supost tambe botanse a gent que que ja a demostrat la seua profesionalitat i simplement no tenen el vist i plau del Bloc

    ResponderEliminar
  5. Açi està el germà d'Orengo i al fill d'un treballador de FCC que va faltar mentres netejava l'han tirat al carrer.
    Això no te nom.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No hi ha cap polític que mane i honrat.14 de noviembre de 2013, 1:39

      Però a l'Orenguet no li han donat feina de granera, no?
      L'Orengot quan "estudiava" Agrícoles ja no li agradava massa la feina i sí manejar el cotarro (i els diners) de Delegació d'alumnes. De casta le viene al galgo, dedicar-se a la política.

      Eliminar