lunes, 4 de noviembre de 2013

Editorial : QUELCOM INCONSCIENT

Hem rebut el següent comentari huí mateix, encara que este cap de setmana ja n'entrà altre sobre el tema :   



Fuentes consultadas por este periódico aseguraron que la Mancomunitat de la Valldigna «ha realizado una aportación de unos 1.500 euros» para colaborar con Xambó, que presentará su disco en el auditorio de Tavernes de la Valldigna el próximo 30 de noviembre. La Mancomunitat patrocinará el concierto.

«Sabemos que existe ese gasto de 1.500 euros pero no sabemos si es para la edición del disco o para el concierto. O hay dos facturas», señalaron desde la Mancomunitat de la Valldigna. Un ente que hasta hace pocas semanas estuvo presidido por el alcalde de Tavernes, Jordi Juan, que representa en el municipio a Compromís-Bloc. Ahora, la Mancomunitat vallera está presidida por el PP. El acuerdo con Xambó se cerró cuando el nacionalista Jordi Joan estaba al frente de la institución.

http://www.lasprovincias.es/v/20131104/politica/xambo-saca-disco-patrocinio-20131104.html 


Buscant la noticia hem trobat el següent:

POLITICA-LAS PROVINCIAS : 

Xambó saca disco con el patrocinio de ayuntamientos de Compromís


Com no coneguem a tant insigne cantant, hem indagat en la xarxa i hem trobat el següent en la wiquipèdia : 


TRAJECTORIA SOCIAL
Xambó és professor de Sociologia a la Universitat de València, col·labora en diferents mitjans de comunicació i ha participat en diverses causes per la llengua i cultura valencianes, com la constitució del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics en Valencià o l'elaboració de la pel·lícula "Ja en tenim prou" que tenia per objectiu fer fora el Partit Popular de les institucions valencianes, a les eleccions de 2007.[3]
Rafa Xambó està vinculat políticament amb el nacionalisme valencià, nogensmenys fou proposat per Iniciativa del Poble Valencià i el Bloc Nacionalista Valencià per a representar al grup parlamentari de Compromís pel País Valencià al consell administratiu de RTVV, fet que produiria el distanciament entre el BLOC i Esquerra i País amb EUPV al si de la formació.[4] També participà a la llista electoral de la coalició Bloc-Iniciativa-Verds a les eleccions generals de 2008 i es presentà com a suplent en la llista del Bloc l'any 2003.[5] Forma part del col·lectiu Valencians pel Canvi.
A l'estiu del 2011, després de les eleccions a les Corts Valencianes, Xambó va entrar al Consell d'Administració de RTVV, propostat pel grup Compromís.[

Després de llegir-ho de seguida he exclamat , ha segut quelcom inconscient, Aaaaahhhh !!! ,  no sé perquè, la veritat ...

24 comentarios:

  1. Aixo no es res,si estos sectaris entren en el govern de la generalitat podem anar pensant en tota la culturilla que porten darrere ferse els amos en diners publics a base de subvencions
    Que mal anem a passaro !!!

    ResponderEliminar
  2. Vols dir que Jordi li ha donat 1.500€ a Xambó solament perquè és del seu partit Compromis?

    ResponderEliminar
  3. Segur que en el sopar Morera li va dir a Jordi: "Jordi ajuda a Xambó en el seu nou disc" i Jordi li van contestar "Tranquil Morera que això ho pague jo (amb els diners dels altres)"

    ResponderEliminar
  4. A l'últim anònim, això que escrius no ho ha dit E.E., això ho dius tú.
    Ja han servit per a algo els 600€/mes que cobrava J.J. per no fer res.
    Queda demostrat que són diferents a la resta.

    Jo també vullc autosubvencionar-me.

    ResponderEliminar
  5. Inconscient i inconsistent?

    ResponderEliminar
  6. Este es el senyor Xambó, article de premsa del mes d´abril.

    El cantautor valenciano Rafa Xambó será el único consejero de Radio Televisión Valenciana (RTVV) que repita en el nuevo órgano de dirección del ente. El Document Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publica hoy la nueva composición del consejo, con Rosa Vidal como nueva directora general. En cuanto a los consejeros, todos son nuevas incorporaciones con la excepción de Xambó.

    Curiosamente, el representante de Compromís en el órgano de dirección del ente público se ha destacado por exigir reiteradamente durante su anterior mandato la renovación del ente. Sin embargo, tras la publicación del nuevo consejo de administración, es precisamente Xambó el único anclaje con el pasado reciente de RTVV.

    El cantautor que representa a la coalición nacionalista en el consejo ha destacado durante su trayectoria tanto por sus salidas de tono como por su particular manera de entender la pertenencia al consejo de administración. Así, hace solo unas semanas se ofreció a facilitar al juez la dirección del ex director general de RTVV José López Jaraba, después de que no pudieran citarle para declarar como testigo en la causa contra Vicente Sanz por acoso sexual. Sin embargo, la dirección que facilitó Xambó al juzgado de Paterna (y que difundió luego a través de las redes sociales) no era el domicilio correcto.

    Muy identificado con el movimiento 15-M, Xambó ya comenzó a llamar la atención nada más aterrizar en el consejo. Así, exigió un despacho para él solo tras negarse a compartirlo con uno de los consejeros del PSPV, pese a que la remodelación de la sede de RTVV (encaminada a ahorrar costes) había reducido el número de dependencias.

    El cantautor también hizo gala de sus contradicciones al no renunciar al móvil asignado en calidad de consejero, cuyo mantenimiento corre por cuenta de RTVV. Se trata de un teléfono móvil de última generación, marca BlackBerry.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un poc de rigor (difícil, ja ho sé, per no dir impossible, tractant-se del Quadern), per favor, perquè això del telèfon mòbil, per exemple, és mentida:

      http://noticias.lainformacion.com/economia-negocios-y-finanzas/gastos-prescindibles_iUdrtbvPq0rr59imzcy7l1/

      Ah, i busquen més per la xarxa, busquen, i trobaran els mèrits acadèmics del senyor Xambó per a ser membre del consell d'administració de RTVV, molt superiors a les seues capacitats musicals, dita sia la cosa de passada, unes capacitats molt per dessota de les del poeta Txema Martínez. (Ah, i busquen per la xarxa, busquen per què esmente el poeta.)

      Eliminar
    2. Gracies mestre per ilustrar-nos amb la teua sabiesa i portar un poc de rigor a este miserable quadernillo que tants pocs lectors té per la seua manifesta incapacitat de informar i menys de dir veritats com a cases dels iluminats que pululen per este imperfecte mon . Amén .

      Eliminar
    3. Molt il·lustratiu aquest article de premsa, molt il·lustratiu en tots els seus aspectes. És bo conèixer qui arreplega i s´emporta a sa casa els diners de la Valldigna. El mestre diu que mirem els seus mèrits acadèmics, home només faltava que tinguera com a mèrits sols els de l'article de premsa aquest, llavors seria per a parar el món i baixar.
      Veieu com si que hi ha diners per al que ells volen!

      Eliminar
    4. Este Quadernillo no sirve para aprender a leer5 de noviembre de 2013, 1:50

      Después de aprender a leer podríamos revisar lo escrito por "el mestre". Quizá así entenderíamos que los méritos académicos de Xambó dan para ser (buen) miembro del consejo de administración de RTVV, pero no para cantar (bien). Ho escric en castellà, a veure si així arribeu al nivell.

      Eliminar
    5. Ni es el seu objectiu, però almenys intenta defendre la llengua i la millor forma es parlar-la i difòndre-la .Així i tot fer-ho mal, a que ens entens ? Doncs d' això es tracta ,de que arrive el missatge .

      Y si quieres te lo repito en castellano, que ahí si lo hacemos casi perféctamente , son casi 50 años estudiándola y escribiéndola , por desgrácia no en la lengua materna .

      Eliminar
    6. 50 años en los que no has tenido tiempo de interiorizar las reglas de acentuación gráfica. Tu vés posant accents gràfics, vés, i algun encertaràs.

      Eliminar
  7. Per què has posat una foto de la cotorra?

    ResponderEliminar
  8. No se de qui es la foto, jo la he peixcat de google buscant imatges d'este senyor i m'he trobat amb esta .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si que saps de qui és la foto.
      Que no vulgues saber-ho es una altra cosa.
      Això ja diu prou.

      Eliminar
  9. SOBRE LA FOTO :

    Ens acussen en altre blog d' utilitzar la foto que acompanya al article i que diuen que és d'ells . Doncs bé, la foto la he publicat com podeu vore per les hores, abans que ells en el seu blog i l'he obtés tan fàcilment com buscant en google imatges del senyor Xambò .

    Tot el que hi ha en google passa a ser de domin i públic i si el autor no vol que s'utilitce, ho té que comunicar al buscador per a que la retire .

    Per tant rés d' ús sense permís, si no vlen que s'utilitce ja saben el que tenen que fer o, o ficar-li com fan ara una marca .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique, estos de la cotorra son capaços de denunciarte i reclamarte danys i perjudicis. Encara que tu has publicat la foto abans que ells. S´han donat conter que Jordi ha clavat la pota en aquest assumpte. Bon comiat de la Mancomunitat.

      Eliminar
    2. Em pareix un argument de molt poc pes per a utilitzar una foto que saps d'on prové i eres incapaç d'indicar la procedència. Molt poc de rigor.

      Eliminar
    3. Muy buena foto, aquí se ve claramente aquello de " quien a buen árbol se arrima, buena sombra le cobija".

      Eliminar
    4. Qualsevol persona que faça una busqueda amb "imatges" o "fotos" de Rafael Xambo per google arriba a una pagina on està eixa foto.
      I allí ho diu ben clar:

      La Cotorra de la Vall Desembre 2011
      Es possible que les imatges esten protegides per dret d'autor...

      No pots argumentar ignorancia quan ho diu ben clar de qui es la foto, la data de publicació i que pot tindre drets d'autor.

      Enllaç:

      https://www.google.es/search?q=fotos+de+rafael+xambo&client=firefox-a&hs=tBo&rls=org.mozilla:ca:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=iUt5UvLQGbGp7AaVqYGIBg&ved=0CDQQsAQ&biw=1562&bih=910#facrc=_&imgdii=_&imgrc=6GFXKshlz0K5bM%3A%3BXKoiU1rvQz5mKM%3Bhttp%253A%252F%252F4.bp.blogspot.com%252F-z9LGnCOjOQQ%252FTv7GlhfRAsI%252FAAAAAAAADtg%252FD8ZE-ub-RMU%252Fs400%252Fsopar4.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Flacotorradelavall.blogspot.com%252F2011_12_01_archive.html%3B400%3B267

      Eliminar
    5. Xe, Enrique, lleva la foto jaaaaaaaaaaa!!
      Ja li has fet prou publicitat a Xambó, i que callen ja.

      Eliminar
    6. No es llevar la foto o posar-la, que això no és l'important, ni fer o deixar de fer propaganda. Ja em diràs la propaganda que li farà a Xambo la lectura dels peperets d'ací. Es simplement un poc d'ètica periodistica i citar les fonts o autoria. Això que tu ni la gent del PP enten i com això no ho heu entés, hui assistim a l'enterro de Canal9 o Nou. Si hagués estat un mitjà amb etica, potser ara estaria existint com la resta de televsions autonòmiques.

      Eliminar
  10. I per què tenim que ser sempre els de Tavernes els que lloguem als amics del BLOC? Jordi sempre te diners per als Xambò, Botifarra, Xavi Castillo, Alabajos, Festivern,... Si hi ha algún artiste del BLOC que vol que el lloguen va Morera li telefona a Jordi i ja està llogat a Tavernes. Ja està be de ser els paganos dels amics del BLOC.
    I desprès venen festes i per als artistes aficionats del poble no tenen ni un euro però per als amiguets de fora Jordi sempre te diners.

    ResponderEliminar
  11. Una frase de Xambó que diu molt dels seus mèrits acadèmics: "Miguel de Unamuno: pesat com ell a soles... Beato con ell a soles...!

    ResponderEliminar