viernes, 15 de noviembre de 2013

Editorial : ENTRE LA MALA EDUCACIÓ I L'INTOLERÀNCIA

Em referisc a l'actuació del diputat del  CUP fà uns dies en una comissió del Parlament de Catalunya en que declaraba el senyor Rodrigo Rato .

Que conste que a mi la pressunta actuació d'este senyor en el tema Bankia em mereix el major dels desprecis , però es això, de moment pressunta, i a més pense que es deuen de mantindre les formes , l'educació i , sobre tot la tolerància inclús davant dels que menyspreciem perquè si no ens fiquem al seu nivell . I això es el que va fer el senyor de la CUP en eixe acte, amb la seua actitut amenaçant tant de paraula , amb a més insults personals, com d'actes amb l'espardenya de marres .

I el que em pareix si cap més greu es que parlamentaris " progres " d'EU i ERC no sòls no ho condenaren sino que si no ho aplaudiren poc va faltar , hi ho justificaren sense dubtes , i que la presidenta de la comissió no ho parara :  Ara ensenyà l'espardenya, si no els parem els peus igual arriben a llançar-la com va fer aquell amb Busch , o a tirar les cadires al cap dels enemcis polítics , com hem vist en altres parlaments . 

I no, no exagere : Si anem permitint que es falte el respecte i permitim actes intolerants , vorem on acabem, l'història ens ha deixat lamentables exemples . Ja he advertit varies vegades , quant parlava dels ressultats electorals de Grècia on el segon i quart partits més votats son extremistes i està reflexant-se, com conegeu, en el dia a dia el grecs , que no els tenim tant lluny : Açí, en Catalunya o en Euskadi tenim ja forçes d'este tipus . 

Així que cal condemnar sense dubtes estos actes intolerants i mai consentir-los, ni comprendrel's , ni justificar-los, almenys nosaltres no pararem de fer-ho . 

2 comentarios:

  1. Des de quant "fa (verb fer)" porta accent?

    ResponderEliminar
  2. Del que ha fet Rato (permet dubtar de lo de senyor) encara queda algú que ho dubte?
    Es com els tratges de Camps, menys qui el van jutjar, tot els demés ho teníem clar.
    Ara també poden jutjar este, sempre trobaran un cap de turc i sinó els seu es deixebles polítics (este també ha estat cuiner abans que flare) ja s'encarregaran d'indultar-lo.
    Dit açò, cal afegir que mai la violència es el camí, encara que Preferisc les veritats de la CUP amb mals mòduls que la POCA VERGONYA dels que des del poder fan i desfan com volen, això si amb bones maneres (i bon sastre). Clar que eixos no usen mai la violència, ja envien als seus esbirros guardaespatlles,policies o mossos amb i sense motiu, mai s'embruten les mans de sang pero sempre son qui la provoquen.
    Així, que encara que no ho aplaudisc, tampoc em preocupa tant el tema, alçar una sabata només es la presumpció de la falta, com tu dius, Enrique es queda en presumpte. I a mes d'un no el s'havera sabut mal que se li haver-la escapat. No ho compartisc, pero els entendria.

    ResponderEliminar