miércoles, 27 de noviembre de 2013

EL PP TANCA RTVV

Amb el vot de 49 dels seus 55 diputats ( 9 d'ells imputats ) en les Corts Valencianes, el Partido Popular acaba d' aprovar el tancament de RTVV  .  

No ho oblidem quant anem a votar , i tingam ben clar quí defén realment els interessos del nostre poble i qui ho fa "de boqueta" : Per 12 euros al any que ens costaría segons la darrera proposta dels sindicats el mantindre una televissió pública i en valencià, anem a quedar-nos sense ésta però sí amb aeroports sense avions i demés . 

Cultura i educació no, boato i propaganda política sí : Ara bé, es va a eixir car , ben car , perquè estic segur que açò almenys servirà com un pas més cap el segur fí polític del senyor Fabra i els del seu grupet .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local i Comarcal de Demòcrates Valencians . 

5 comentarios:

  1. El partit popular, el partit dels corruptes i els imputats. El partit de barcenas i dels sobres en B. El partit dels gurtels, cospedals darrere canal 9, brugal, la trama de les ONG de blasco, el partir que indulta al alcalde de torrevieja del pp per a que no vaja a presó, el partit de la estafa de Emarsa, de la sonia castedo, del cas taronger de Castellano, del alperi i el seu amic constructor Ortiz, del cas Noos de Urdangarin que va vindre a furtarnos els diners als valencians en el beneplacit de Rita i Camps. Esta es la mafia pepera, el partit que fa aeroports del abuelo sense avions. Estos que han arruinat la CV. Que han posat en bancarrota tants ajuntaments. I que no tenen cap responsabilitat davant la justicia. Ens fan tontos, ens compren i mos donen lliçons de pagar impostos i ser correctes. Quan ells no prediquen mai en el exemple. Ens retallen, ens empobrixen. No paguen la dependencia als malalts, no paguen farmacies, no paguen residencies, no paguen factures, retallen en educacio i sanitat i mentre regalen formules 1, visites del papa, terres mitiques i mega ciutats del casino, per als seus amics xoriços tots. Una vergonya! Un partit corrupte i podrit que ha utilitzat el lloc per a fer negocis particulars i enriquirse ells a costa de la classe mitja i baixa. 20 anys pa olvidar. Ara ni tan sols poden mantindre la televisio de tots. Es hora de un canvi. I van a ixir amb ungles, mossos i crits per a seguir enel poder i mantindre les butjaques plenes.

    ResponderEliminar
  2. Lo que jo no entenc es com el PP porta tants anys arrasant en les eleccions,segur que algunes coses les han fet be
    Si no fora aixina no portarien tantes victories electorals i altres partits desfeta cada cuatre anys en les urnes

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Home soles en la depuradora de emarsa tenien colocats a 15.000 enxufats simpatizants i familiars del partit, i en canal 9, formules 1, etc. tambe. Per ahi va una major part del electorat. I no te enganyes, mos venien la burra com a que feen les coses be, de cara a la galeria pero cada dia i cada mes que pasa es demostra q no, por sus hechos los conocereis...

      Eliminar
    2. Si parlem de enxufar este govern son uns mestres,les majories absolutes no es trauen en enxufes algo mes tindran
      Esta clar que no es el moment mes facil para defendre al PP ,pero torne a dir que tambe hi han motius para justificar tants anys de victories electoral
      Dir lo contrari es tractar als ciutadans de tontos

      Eliminar
  3. El pp es per a plorar. I l'alternativa no es per a tirar coets. Aixi que la tenim clara!

    ResponderEliminar