sábado, 30 de noviembre de 2013

RESUM SETMANAL


Seguim amb la " calma xixa " de les darreres setmanes , a l'espera del pleno ordinari mensual , no convocat per a este dilluns pel que supossem serà el dilluns 9 . Mentres tant, l'article sobre el berenar solidari , seguit curióssament de l'editorial sobre la Esteban que  ens varen empenyar en polemitzar atacant a l'editor del blog, han segut els dos més vistos .

Així que, el dilluns més .

EntradaPáginas vistas
23/11/2013, 15 comentarios
136
27/11/2013, 10 comentarios
94
88
75
70
26/11/2013, 2 comentarios
67
27/11/2013, 4 comentarios
62
27/11/2013, 5 comentarios
44
42
28/11/2013, 4 comentarios
40

12 comentarios:

  1. Tindries que parlar més de temes locals com el nou cuartel, el no pressupost, les inundacions de la avenida, lo brut que està el poble, el Festivern, la pudor que fa el poble, la fallera major, .....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Demà mateix. Parlem de temes locals quant hi han temes per a debatre i no sòls per repetir el que ens diu la web oficial , per a això ja està esta .
      Gràcies no obstant per la observació, ens ajuda a millorar .

      Eliminar
  2. Compromís, un partit nacionaliste disfressat d'esquerra. Per ara han demostrat ser més nacionalistes que d'esquerra. Fets:
    + Botifarres i Xavis Castillos - Beques per a menjador
    + Festiverns nacionalistes - Rebaixa de la contribució

    Conclusió: El nacionalisme d'uns pocs, ens costen diners a tots els vallers. I mentres pujen els impostos i la gent comença a pasar fam. Però no passa res, perquè l'humor de Xavi Castillo i la música de Botifarra, Xambó i el Festivern ens ho faràn oblidar tot.

    ResponderEliminar
  3. El partit popular, el partit dels corruptes i els imputats. El partit de barcenas i dels sobres en B. El partit dels gurtels, cospedals darrere canal 9, brugal, la trama de les ONG de blasco, el partir que indulta al alcalde de torrevieja del pp per a que no vaja a presó, el partit de la estafa de Emarsa, fabra 4 anys de presó despues de 10 anys, la corrupció de Sonia castedo, del cas taronger de Castellano, del alperi i el seu amic constructor Ortiz, del cas Noos de Urdangarin que va vindre a furtarnos els diners als valencians en el beneplacit de Rita i Camps. Esta es la mafia pepera, el partit que fa aeroports del abuelo sense avions amb estatues a politics incloses. Estos que han arruinat la CV. Que han posat en bancarrota tants ajuntaments, el de Tavernes per exemple. I que no tenen cap responsabilitat davant la justicia. Ens fan tontos, ens compren i mos donen lliçons de pagar impostos i ser correctes. Quan ells no prediquen mai en el exemple. Fan amnisties fiscals ridicules per als seus amics. Pugen impostos, lleven beques, pugen el IVA. Ens retallen, ens empobrixen. No paguen la dependencia als malalts, no paguen les residencies, no paguen els llibres, no paguen a les farmacies, no cubrixen les beques de menjador de la diputació, retallen en educacio i sanitat i mentre regalen formules 1, visites del papa, terres mitiques i mega ciutats del casino, per als seus amics xoriços tots. Una vergonya! Un partit corrupte i podrit que ha utilitzat el lloc per a fer negocis particulars i enriquirse ells a costa de la classe mitja i baixa. 20 anys pa olvidar. Ara ni tan sols poden mantindre la televisio de tots. La tanquen perque s' han gastat els diners publics en saraos, es hora de un canvi. I van a ixir amb ungles, mossos i crits per a seguir enel poder i mantindre les butjaques plenes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si em pareix molt bè el que dius del PP, i tens tota la raó. Però que has de dir de tot el que et dic en el comentari de dalst de les Botifarres, els Xavis Castillos, els festiverns i la pujada d'impostos?
      Respón i no t'amagues darrere la clara i nefasta gestió del PP. Defensa la gestió del Bloc.

      Eliminar
    2. Que em pareix perfecte que vinguen. Mencanta la musica i disfrutar en el meu poble de estos actes que sempre han estat prohibits. Els impostos preguntali als peperos.

      Eliminar
    3. Que vinguen, que vinguen tots, pero els que fan negoci que paguen les despeses que generen.

      Eliminar
    4. Els impostos municipals que paguem des de fa dos anys tenen algo a vore amb els peperos?
      Balons fora?

      Eliminar
  4. Per què no hi ha pleno demà?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Algún/alguns regidors, no sé si també l'Alcalde, estàn en Estrasburg en repressentació pública municipal, però no se perquè ni per a qué .

      Eliminar
  5. Que vols dir? Que li hem pagat el viatje a Estrasburg?
    Si ha pagat el poble vullc saber:
    A que han anat? Que ha costat? Qui ha anat?

    ResponderEliminar
  6. Cada eurodiputat pot convidar (sense pagar ell, clar) un nombre (prou gran es veu) de persones que vullga a visitar el parlament europeu. Amb l'excusa que va gent de l'institut Jaume també va la plana sencera del PSOE local. Sabem que hi havia un eurodiputat valler prou conegut de dit partit i es veu que es pot fer així. L'Ajuntament no deu pagar res, pero crec que siga administració vallera o europea els diners sempre eixen de les mateixes butxaques i que no em depres encara res de la crisi econòmica i sobretot moral que patim, no es moment de fer turisme polític amb la que esta caiguent. Pues damunt posen fotos de la festa al Facebook, per fernos enveja. Així funciona açò dels partits.

    ResponderEliminar