viernes, 15 de noviembre de 2013

Un breu article d'opinió : HECHOS SON AMORES

Divendres, 12:00 hs . Uns pocs veíns de Tavernes ens hem concentrat a les dotze de migdia en apoio de la RTVV . I es que alguns creguem el que prediquem i no sòls ho diguem " per quedar bé " : Les paraules si no s'apoien en fets son sòls això, bones paraules de cara a la galería , i nosaltres almenys ho acompanyem amb fets sempre que podem , i no com altres que mólt de boqueta però fets sòls els que els interessa pel motiu que siga .


Dijous 14 , son sobre les 10 de la nit , enxufe la tele , fent zapping sintonice Canal Nou i em trove amb un interessantísim programa titolat " Tremolant " dins de la serie de programes denominats " Societat Anònima ", on m'informen d'una forma clara i somera dels temes del fracquing, plataforma Castor i demés , amb un muntò d'entrevistes , entre altres, a gent de les poblacions afectades . 

I pense quanta raò té el lema que s'està utilitzant contra el tancament de la nostra radio-televisió pública :
                                            
                         AÇÒ SENSE RTVV NO HO VORIEM 


Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local i Comarcal de Demòcrates Valencians . 

1 comentario:

  1. Si lo hubiera convocado el Bloc , lo hubieran publicado los cotorros y la plaza llena , pero si no son ellos los protagonistas no les interesa . Lo que dices , hechos y no palabras .

    ResponderEliminar