viernes, 22 de noviembre de 2013

RECORDA, esta vesprada berenar , música i cançons solidaries en el mercat


BERENAR SOLIDARI

22 de Novembre / 13

( Mercat Municipal)

En moments com els que actualment estem vivint,  on la desigualtat social cada vegada és mes greu i els camins per accedir a un treball dignes i estable són cada vegada més difícils , en moments com aquestos on l’aïllament individualista i la mancança de valors posa en perill la persona. Càritas somnia, lluita  i vol treballar per fer realitat un nou model d’economia i de societat, un nou model obert a l’esperança, un model que done testimoniatge de que entre tots podem aconseguir millorar el món.

Per això proposem a la participació ciutadana en el BERENAR SOLIDARI  del proper divendres 22, on fent festa i aportant alegria a més de passar-ho bé podem ajudar a les 400 famílies ateses per CÀRITAS INTERPARROQUIAL, i més que res a les que venen a buscar ajuda a l’ ECONOMAT en el més bàsic: l’aliment.
Es pot participar de dues maners, o bé venint a berenar i aportant el suport econòmic o bé fent coques o dolços i contribuir en aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre.
Des de Càritas Interparroquial de Tavernes vos convidem a participar en aquest berenar solidari que tindrà lloc el proper divendres 22 de novembre al Mercat Municipal de Tavernes, des de les 5  fins a les vuit de la vesprada.  Vos animem a vindre per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal, a beure sucs de taronja acabada d’esprémer i a paladejar de la millor fruita. A més a més tot açò anirà amenitzat per la banda infantil del nostre poble i les nadaletes dels xiquets tel Patronat.
Des de Càritas Interparroquial agraïm a tots aquells particulars que participen aportant coques, dolços, fruita .... així com als comerços, magatzems  i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions; a tots vosaltres, el mitjans de comunicació, que divulgueu les nostres accions i .........com no agraïm de bestreta l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la seua assistència .

No hay comentarios:

Publicar un comentario