viernes, 8 de noviembre de 2013

Editorial : 3.398

Que dividit entre tres es igual a 1.132 i un piquet de metres cuadrats .

I es preguntareu , de que estem  parlant ? Doncs la part dels metres cuadrats de la subestació elèctrica que hi ha a l'entrada del poble per Alzira, sobre els que construirà i cedirà al ajuntament Iberdrola un nau , d'acord al pacte que es signà en el seu moment entre els Ajuntaments de La Valldigna i la companyía elèctrica , dins de l'acord d'electrificació de alta tensió per la subcomarca .

Este solar i nau tindràn entrada pel carrer La Costera . Per als que no sàpiguen ón està dit carrer, es el paralel a la carretera en el polígon Industrial El Plà , amb entrada pel costat de la gasolinera de Landete  i al que dona pel sur el solar de dita subestació elèctrica , que com sabeu ara jà està en desús . Es a dir, quedarà molt propet de dita carretera , exàctament a uns 80 metres lineals , i amb eixida directísima a ésta per dos carrers , el que linda per ponent amb la gasolinera, i pel que linda per llevant amb Tallers Galera , a més de per altres dos , i amb el passeig de Lepanto i de ahí a tot el sur del cas urbà . 

Dit acord no s'ha cumplit per part de Iberdrola pel que l'ajuntament dilluns en el pleno va acordar prendre messures . Això vol dir que més prompte o més tard els vallers tindrem en propietat una nau molt prop de la carretera i amb metres suficients per a moltes coses .

A algú li s'ocurrix per a qué es pot usar ? Ahir Demòcrates Valencians de Tavernes en va propossar un : Per a un retén policial , tema mólt de moda estos dies . Ara bé, si tenim pressa o si puntúem el estar damunt mateix de la carretera en sobremanera , el traje li cap a pocs inmobles en oferta .

Esperem i invertim en patrimoni propi , o correguem i tirem els diners a un pou sense fons , llogant i invertint en inmoble aliè ? . 

24 comentarios:

  1. El conte de la lletera. Menut desficaci de proposta. Demà mateix ja tens el solar i la nau feta.
    Com el refrany: vale más pájaro en mano, que águila volando.
    Si ja se que he dit águila, perquè te'n puges tant alt volant que al final no veus ni la terra que xafes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En tens alguns millor ? Contala, perque si es llogar e invertir en algo d, altre ...

      Eliminar
  2. Típica mentalitat d'agent immobiliari. De corresponsable de la situació que viu el país.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si invertir amb coneiximent es mentalitat d, agent inmobilari, Ojalá tots pensarem aixi . Jo estic bem orgullos de ser-ho .

      Eliminar
  3. Enrique , ya van apareciendo los sastres que tienen el traje ya hecho a medida a menospreciarte , señal de que vas por buen camino .

    ResponderEliminar
  4. ¿ Y que tiene de descabellada la propuesta de Estruch ? ¿Que tardara un tiempo ? ¿ Y que prisa hay ? ¿ Que pasa , que es lo unico que a los socialistas os permite hacer el Bloc para que no le hagais sombra y estais empeñados en ello aunque no sea la mejor solucion ?

    ResponderEliminar
  5. A mi me gusta tu idea Enrique y además han tenido tiempo suficiente para haber exigido a Iberdrola que hiciera la la nave.

    ResponderEliminar
  6. Pressa no deuria haver-hi en lo de la policia.
    Si el principal problema és estalviarse els diners de dipòsit d'MGM es busca al Plà o qualsevol altre lloc del poble un solar per a fer de magatzem dels vehicles i quan es resolga el cas Iberdrola ja clavem el retén i canviem el dipòsit. No crec que cap solaret al poble valga més de llogar que el de MGM.
    De totes formes no crec que facen el més lògic, els polítics només per no baixar del burro no crec facen marxa enrere en el concurs del retén. Jo com a pàrking de coxtes inclòs provaria a gastar el pàrking municipal que tenim, cost zero i prop de l'Ajuntament.
    Però seria donar-li crèdit al pàrking "del PP" i així no en podrien traure rèdit polític. Crec que si la cosa va a Modus Vivendi és perque interesa a Bloc i PSOE, sino no haveren posat la claúsula de 25 punts només fins a 25 mtes. lluny de la carretera.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Robinjut eres patetic.
      Per a que vull un reten de la policia a un km de la general i tardar 5 minuts en arribar? Explica-m'ho.
      Normal que es prime i es valore mes la proximitat a la carretera, quan per questio de 30 segons es salva una vida. Això es tan simple com beure quan tens sed.
      Repetisc, eres patetic!
      Ara resulta que Modus Vivendi ja sabia en l'an 2000 (mes o menys) que el Bloc i edl PSOE serien el govern en el 2011 i llogarien eixe local i per tant li van dir a Modus Vivendi que s'instal·larà allí. Menuda burra!
      Matxo!!!!!! Posat banys de draps gelats al cap i que t'abaixe la calentura.
      Ara resulta que al final Modus Vivendi es va instal·lar alli per aprofitar-se en el 2013. Prou mal li sabra no poder tirar endavant el seu negoci i haver de llogar la nau i damunt sentir les animales que dius.

      Eliminar
    2. Cotorrí voleu defendre lo indefendible. No te cap sentit ara que estem en una situació molt mala econòmicament fer un gasto en un reten i tot el acondicionament i alquiler, precisament en un local alquilat que quan s´acabe eixe alquiler no tens res. Els cotorríns buscaran mil i una excusa per a argumentar-ho. Si tanta importancia li dones a la proximitat, perque no es busca un puesto per a posar el reten a l´altra part del poble, per la zona de la bienpagà, la platja està al est no al oest, per a anar a la platja a una emergència tenen que creuar tot el poble. Que es tarda en creuar tot el poble? Les vostres excuses no valen. Voleu el que voleu perque voleu.

      Eliminar
  7. Entre els 25 metres a la carretera de màxim que diu el pleg de condicions i 1 km van alguns metres, no? Quin altre solar esta a 1km de la carretera?
    Una cosa es que es prime la proximitat i altra cosa es que es vete als que sobrepasen els 25 metres. Que tarda un vehicle en fer eixos 25 metres? 5,10,15 segons? Pot ser que la emergència es produísca a l'altra punta del poble, apart de llunyania a la carretera no es lògic també puntuar la llunyania al centre del poble?
    Qui ha dit res de l'any 2000 ni res semblant, clar que ja estava allí i ARA es quan li han fet el concurs a mida, pel que siga.
    A ell li sabrà molt mal rebre els diners del lloguer, també li ha sabut molt mal tancar FG (pots preguntar-li-ho als treballadors despedits el que han patit per la empresa), i nosaltres no patirem gens, pero li pagarem entre tots la paradeta que va muntar i que ara ja no li serveix per a res.
    A vore qui diu les burrades i a qui li ha de baixar la calentura. Molt preocupat estàs tu per qui ha tractat així als treballadors i ara vol fer el mateix amb la resta del poble.

    ResponderEliminar
  8. No fa falta ningun reten i menys ara
    La cantitat de diners que fan falta en un local para la policia es un gasto totalment tonto
    Mes policies al carrer i menys retens

    ResponderEliminar
  9. No fa falta cap diners per al local, ja ens els estem gastant i tontament en una sola cosa.
    Son els mateixos que ve dedicant el PP desde fa mes de 10 anys nomes per "aparcament" de cotxes al Massalari.
    Ara amb els mateixos diners tindrem aparcament i el reten, i això vol dir millor servici dels municipals a tots.

    I Robinjut correr 25 metros es pot tardar 5 segons o 5 minuts, depen si per eixir a la carretera no hi ha un problema en el carrer, per exemple que estiga travessat un camio en Marjaletes fent maniobra, que no seria la primera volta. Ara en este mon tots sabem més que els tecnics de l'Ajuntament.

    I no faces demagogia amb el problema dels treballadors, que això es una altra cosa. Ja fas com Fabra " o televisió o escoles i hospitals". No es eixe el debat. I si, dius burrades i tens massa calentura, o si vols no en tens, el puja quan has de parlar d'este govern. No t'he vist mai dir ni una cosa bona d'ells i alguna supose que en faran, o pregunta-ho als proveidors.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ara resulta que per fer 25 metres es poden tardar 5 minuts perque hi ha un camió a Marjaletes, quan jo no he anomenat res de Marjaletes ni altra zona. El pleg de condicions l'han fet pensant en si es presenta algú que estiga per Marjaletes? Si que són bons, tú, ni SandroRey ho hagués endevinat. Clar que quan això passa, no es pot rodejar pels altres carrers ni atravessar el solar de pàrking o fira de Marjaletes. I si s'atravessen quatre trailers rodejant Modus Vivendi?. Els tècnics de l'Ajuntament us semblen molt bons i altres vegades us semblen molt roins (secretari) segons per on ploga.
      Sobre els treballadors de FG ja sé que parle de dos casos diferents, però diners,política i polítics callats davant d'abusos a treballador sempre solen tindre conexions. Només és per donar a coneixer eixos cultes,bons i demòcrates empresaris amb que haveu fet amistat.
      Sobre coses bones dels governants, si que n'he dit de bones, però passa que sempre que se m'ocurreixen, ja m'han xafat l'exclussiva, de gent com tú o de gabinets que també pague jo. Per això fer dos vegades la mateixa feina em sembla de bovos.
      De tortes maneres, per eixir de dubtes li ho preguntaré a un dels habituals (proveidors de l'Ajuntament) que conec d'algo, que fa tres mesos que no cobra. Tinc prou amistat amb ell, crec que em dirà la veritat.

      Eliminar
  10. ¿Y si te encuentras un ovni ? Vaya tonteria , un camion te lo puedes encontrar en cualquier sitio . Y donde dice Enrique hay cuatro salidas a la carretera y otra al paseo Colon .
    Es que con tal de justificar lo injustificable sois capaces de decir de todo : Lo que se dice mas arriba , es lo unico que os deja hacer Jordi a los socialistas y de ahi el empeño . Pero no os empeñeis estais politicamente muertos en todas partes y sobre todo en Tavernes .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mes que un Ovni en este poble ens trobem els desficacis de la dreta. Si almenys ens trobarem un ovni igual l'aprofitariem per a potenciar el turisme.
      No te jode, els desficacis peperils.

      Eliminar
  11. Por qué se tiene que puntuar la próximidad a una carretera que siempre está colapsada y no puntuar que sea accesible o que tenga mas superficie que la exigida?

    ResponderEliminar
  12. PSOE y PP ya estan políticamente muertos. Es el momento de las nuevas formaciones como Ciudadanos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ciutadans/Ciudadanos es una buena opción, siempre que no se centren en el politiqueo como sí esta haciendo Compromís para buscar rédito político.

      Eliminar
    2. Aci només han polititzat el tema en este blog i els de sempre. A nivell d'Ajuntament ningú ha obert la boca.
      A vore, digues unes declaracions oficials de Compromís o del Bloc sobre el tema del reten. No hi ha cap.

      Eliminar
    3. A nivel d'Ajuntament ningú obri la boca, perquè el retén és idea de Borràs i per tant, el gabinet de prensa al servei de Jordi Juan no diu ni mu. I després de saber que és un tratge a mida (i ja ho voreu com si) i dels rumors que parlen de plànols fets abans d'hora, el millor és no obrir la boca, per la que els puga caure. El tema retén, és tema tabú per al govern, pel bé dels dos que ens governen.

      Eliminar
  13. Están reconeguent que el local de MV és el guanyador?

    ResponderEliminar
  14. Esteu calfantse el cap avore q tarden d'asi alli i tal i cual...en cuant posen les sirenes tots sarrimen i els deixen passar..

    ResponderEliminar
  15. Quan sabrem oficialment que el tratge s'ha fet a mida?

    ResponderEliminar