viernes, 1 de noviembre de 2013

Editorial : COM QUEDEM ? .

          Mirant per ahí ens em trobat amb el següent :

EL PSPV DE TAVERNES DEMANA QUE ES DEIXE DE POSAR PEDAÇOS A LA NOSTRA PLATJA

El PSPV de Tavernes vol manifestar públicament el seu malestar amb la Demarcació de Costes de València i la Direcció General de Costes, davant l’actuació que ha realitzat en la platja de la Goleta.
Desprès d’estar demandant la necessitat de donar una solució definitiva a la constant i reiterada pèrdua d’arena en la zona de la Goleta, la proposta i la execució que des de la Demarcació de Costes s’ha dut a terme, dista molt de la que creguem necessària.
Aquesta mai ha estat ni serà la solució. Regenerar una platja agafant arena de la del costat, no fa més que traslladar el problema a altre lloc,a més, els corrents marines s’encarregaran de redistribuir altra vegada l’arena, tornant a la situació anterior.
Aquest no es el moment. Si no tenen capacitat per a donar una solució definitiva per a la platja de Tavernes, i sols poden anar posant pedaços, deurien com a mínim fer-ho abans de l’estiu, que es quan més va a utilitzar-se la platja. Les pròximes tempestes s’encarregaran de deixar en res, la feina que s’ha realitzat ara i el problema de la falta d’arena el tornarem a tindre el proper estiu.
Per això volem expressar el nostre descontent i mal estar amb aquesta actuació inútil i irresponsable de la Demarcació de Costes de València.
La nostra proposta va mes enllà de moure arena d’un lloc a un altre. Creguem necessari plantejar l’eliminació de les esculleres situades al nord de la nostra platja, començant des de la desembocadura del Xúquer. Buscar una solució vertadera, passa per que siga continuada i conjunta des del Far de Cullera fins el Cap de Sant Antoni, ja que en aquest tram de la costa es reprodueix sistemàticament aquest mateix problema a les zones sud de les poblacions on s’ha introduït un braç o una escullera.
Des de el PSPV de Tavernes continuarem exigint la solució definitiva per a la Platja de Tavernes, treballant per dur propostes coherents i exigint als òrgans competents que realitzen les actuacions necessàries i deixen d’apedaçar-nos any rere any la nostra platja.
Per altre costat tots hem pogut llegir no fà molt la lloança que es fea des d' altres llocs al alcalde per lo bé que ho ha fet en este assumpte donat que les maravelloses gestions fetes per aquell en este tema son les que han portat a esta solució en La Goleta . 
Aleshores com quedem: Es bò, no ho és, es un pedaç, un troç, mig , ni pa tú ni pa mí, tenim malestar, donem per contra les gràcies a Costes, estàn símplement els socialistes tractant de desmarcar-se del govern del que formen part , es una mera tàctica política, hi han "morros" entre els nuvis com assenyalen alguns, qué té que dir el líder socialiste local senyor Borràs, dirà algo o callarà com va fer en altre cas ???????? .
Expectants quedem .

17 comentarios:

  1. Em pareix totalment encertat el que demaneu. Però el vostre soci i líder, Jordi Juan pareixia molt content penjant-se les medalles de tot el que s'ha fet, una prova més de que el xicot este sols viu per a la propaganda i per a penjar-se les medalles dels altres.
    Ja haguera pogut sol.licitar la execució d'un espigó al segon canal i un estudi medioambiental del mateix, ja que com bé s'ha dit en aquest article, la sol.lució actual és una xapusa i damunt es fa quan no toca.

    ResponderEliminar
  2. Home, Borràs calla perquè va a cambiar-se la jaqueta.
    Per cert Enrique, recordes un comentari de fa temps en el que et vaig anunciar que Victor Borràs anava a cambiar de barco? Busca, busca,... El tio eixe no anava mal encaminat.

    ResponderEliminar
  3. Demanaria al govern progre, que solucionara el tema dels fums i olors que afecten a la població. Els recordé que les competències legislatives en quan a qualitat de l'aire les te l'Ajuntament de Tavernes, per tant, en les seues mans està.
    A vore si tantes coses que fa el sr. Juan, és capaç de solucionar el problema i penjar-se la medalla.
    PD: Concejal amb atribucions de medi ambient = Vanessa Martí Romance (Bloc). Reina espabila i fes algo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La xica ja fa molt. O és que et penses que mudar-se cada dia, i no sols quan és diumenge, no costa res?

      Eliminar
    2. Xe, eixe comentari sobra, em pareix fora de lloc. Quan he dit espabila i fes algo, em referisc a que no deixe que el protagonisme siga tot per a Jordi. Segur que Vanesa fa coses, però es deixa eclipsar pel sr. Juan que vol tot el protagonisme.
      En el tema dels fums te una bona oportunitat per buscar-li una solució i penjar-se la medalla.

      Eliminar
    3. Eixe comentari de moda és del tot pertinent en un blog de societat com aquest.

      Eliminar
  4. Ara si que tinc clar que el icono es Borràs i que com es cambiarà al Bloc els del Psoe començen a fer critiques. Que ho diguen ben clar i ben alt i que li ho diguen al senyor Juan que segons el cotorro i el gabinet de premsa te tot el mèrit de aquestes actuacions a la platja.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si això ja se savia de fa temps. Sols fa falta pensar un poc. El Bloc no ha fet res de bò esta legislatura i al final de la correguda els mèrits d'este govern serán el sanejament del consistori. Per tant, fitxen a Borràs i s'apunten el tanto ells i al PSOE que els donen.
      I ara t'en dic altra. El Bloc posa a un dels seus a Iniciativa i així maten dos pardals d'un tir. No donen la nota anant per separat a les eleccions i damunt agafen pes de cara a fer-li la vida imposible a Mònica Oltra.
      Xè, no fa falta ser un iluminati per pensar tot això. Fins al meu fill de 8 anys ho pot pensar per si sols.

      Eliminar
    2. Que no, que Enrique ja ha dit que no es Borràs. Es un altre que es maneja a mes altes esferes, al nivell dels que manen realment al Bloc.
      I es icona,icona i d'esquerres esquerres, dels temps aquells de quan ens dien el poble comuniste.

      Eliminar
    3. Per això no em dedique a la política.

      Eliminar
  5. Això ho diuen els socialistes de Tavernes que no és el mateix que els regidors del partit socialistes. Està clar que els regidors van per lliure.

    ResponderEliminar
  6. ICONO (wiquipedia): Por extensión, el término icono también es utilizado en la cultura popular, con el sentido general de símbolo; por ejemplo, un nombre, cara, cuadro e inclusive una persona que es reconocida por tener una significación, representar o encarnar ciertas cualidades.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El nostre icono, el que tots parlem, es reconocida por tener una significación, representar o encarnar ciertas cualidades? Quines? ningunear a Carmen? estar a la sombra de Jordi? tindre una dedicació del 95 %? voler estar al poder siga com siga? cambiar de xaqueta si fa falta?

      Eliminar
    2. Sou torpes.
      Voleu deixar a Víctor tranquil?
      Es de lo mes potable del bipartit, dins de la mediocritat. Crec que d'haver sigut ell l'alcalde havera anat tot un poc millor, perfecte no (cavalcades, contestació a l'afrenta de les paelles, intromissió de Joventut en actes de cultura...),pero així i tot te un altre talant que J.J.
      A la pròxima que demane l'alcaldia com en Xeraco, encara que crec que si amb el Bloc això ja no era possible, amb el nou icono ho sera menys.

      Eliminar
  7. Torne a dir que el icono està jubiltat i avorrit, pel tant no pot ser Borràs ni tampoc es Bononad .

    ResponderEliminar
  8. Pues ha de ser mes del perfil de Bononad, per icono, per esquerres, per jubilat i per avorrit.
    No en trobe molts pareguts, per no dir-ne cap.

    ResponderEliminar