lunes, 11 de noviembre de 2013

Editorial : DE COMENTARISTES I BOCAXANCLES

Com haveu pogut observar a lo llarc dels ja tres anys que portem fent Quadern , hi ha almenys dos tipus de comentaristes pululant per ell : 

Per un costat els comentaristes seriosos , que discrepen o compartixen sobre el que diguem nosaltres o altres comenatriste, però sempre des de la tolerància , l'educació i el respecte : Entre ells Gekko, Robinjut o Karl Marx , així com molts anònims .  

I per altre costat estàn els bocaxancles, aquells que escriuen sòls per a menyspreciar, insultar, amb formes moltes vegades que demostren odi o un grau d'intolerància sumàment greu , però aixo sí, sempre sense arguments . 

El fàcil sería donar veu als primers i callar als segons, però no es el nostre estil dins d'uns llímits , i crec que això que ens diferència d'altres es el que fà que el que començà com una necessitat d'una persona d'expressar lliurement el que pensa, es vaja convertit en la veu de molts altres .

Així que gràcies als primers, seguiu per eixé camí perquè la veritat diuen en té sòls un i el nostre es el corrècte , i als segons i com diuen els argentins , " que les vaya bonito " perquè tenen el camí curt . 

5 comentarios:

  1. Per la part que em toca Enrique, gràcies.

    ResponderEliminar
  2. Per norna general no estic d'acord amb Gekko, però m'agrada que done la seua opinió, de forma respectuosa com ho fa. A partir d'ací cadascú que se'n faça la seua.
    No fa falta faltar al respecte a ningú per donar una opinió o dir un comentari.

    ResponderEliminar
  3. Es perboca el que no està paït (o reflexionat)12 de noviembre de 2013, 13:23

    I d'administradors bocamolls, també n'hi ha?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xè, que nerviosos que esteu, tant de faltar al respecte!

      Eliminar
  4. Açí tenim un exemple, gràcies per la teua col.laboració ilustrant el dit .

    ResponderEliminar