martes, 19 de noviembre de 2013

DEMÀ REUNIÓ DE LA TAULA DE MOBILITAT

Demà Dimecreses es celetbrarà la 12ª sessió de la Taula de Mobilitat , en la que, ja entrant en temes pràctics, es tractarà sobre Passos de peatons (formats, pintura, ubicassions ... ) , diverses obres en marxa com la replaceta del carrer Calvari , problemes i propostes de solució en altres llocs , alternatives per a un autobús urbà i la millor accesibilitat a este, i propostes varies .    

Es a dir, superada la fase tècnica es començarà ja a vore els fruits pràctics amb propostes concretes al Ajuntament per a millorar la nostra ciutat .

Pel tant i com això es cossa de tots, seguim convidant a tots aquells que particularment o com a colectiu vullgen participar en esta tasca, a fer-ho , pel qual podeu posar-vos en contacte amb la Regiduría de Participació Ciutadana . 


16 comentarios:

  1. Es poden cometre més faltes d'ortografia en un text tan curt? Sí, de ben segur. Tot és posar-s'hi.

    ResponderEliminar
  2. En una de les reunions veïnals, el Sr. Alcalde va prendre nota de les inquietuds dels ciutadans que allí li proposaren millores en l'ambit vial, com els problemes de soroll nocturns i zones de carrega i descarrega al Passeig Colón. El poble ja fa molt que ha canviat i només hi han als comerços de Passeig/Ajuntament.
    Si aneu a passar a la via executiva, que ja va següent hora després de mes de mitja legislatura, demaneu-li els apunts a J.J. si no els ha perdut.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I perquè no t'acostes esta vesprada a les 7 al Braç Treballador i aportes les teues idées ? Seràs però que mólt ben rebut, tu i qualsevol que vullga participar , diuen que que quatre ulls veuen més que dos i les aportacions ciutadanes, dels que sofrixen el dia a dia les mancançes, son fonamentals .

      Eliminar

      Eliminar
    2. Enrique, no tots podem estar en tot. Jo per ara les aporte ací i qui vullga que reflexione i si el que té el poder executiu pot i vol, que faça. N'hi han que ni opinen o pitjor, juguen a la política i dediquen tot el seu temps i esforç a fer mal al contrincant.
      Conforme et dic al comentari anterior, el sr. Juan ens va convocar a les reunions veinals i en va pendre nota. Lo normal és que si bé no forma part de la taula, passe els apunts als regidors que si en formen i es tinguen en compte les propostes ciutadanes. També hi havia a eixes reunions algun membre de la taula de mobilitat.

      Eliminar
  3. La meua proposta per als pasos de vianants és molt sencilla: PINTURA.
    Es lamentable que els de la taula debatiu del format quan a Tavernes ja no es veuen els pasos i son un perill per la deixadesa del bipartit.
    Recorda Enrique: PINTURA

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En vers de recordar Enrique, perquè no t'acostes esta vesprada a les 7 al Braç Treballador i aportes les teues idées ? Seràs però que mólt ben rebut, tu i qualsevol que vullga participar , diuen que que quatre ulls veuen més que dos i les aportacions ciutadanes, dels que sofrixen el dia a dia les mancançes, son fonamentals .

      Eliminar
  4. Bona contestació Enrique. Eres tu el que vol ser regidor de Tavernes? Apanyats anem amb tu

    ResponderEliminar
  5. Les de les 12:13 i 12:14
    En lloc de traslladar tu les propostes a la taula vols que vajen els comentaristes.

    ResponderEliminar
  6. Jo en la taula estic al mateix titol particular com qualsevol altre que aixi vullga fer-ho , no estic en nom de ningu que de mi mateix , i pel tant no tinc ninguna obligacio mes que les que jo vullga assumir , i per tant convide a tothom a participar perque quatre ulls veuen mes que dos i som els que sofrim directament les mancançes qui millor les podem fer vore als politics en actiu i responsabilitats de poder . Ara be , es mes comode com estás fent tu quedar-se en casa i criticar , veritat ? .
    Aixi que els que tingau inquietut per treballar activament pel vostre poble i pugau fer-ho , benvinguts sigau a les taules de participacio ciutadana .

    ResponderEliminar
  7. Estiguen qui estiguen a eixa taula, hi serà la part política, quina feina es la de posar damunt la taula els problemes que ens van demanar que exposarem els ciutadans a aquelles reunions de participació veïnal. D'altra banda estan els membres particulars, amb molt de mèrit i amb la obligació de controlar l'eficacia dels polítics en els temes a tractar. I després esta la part mixta, particular-política que encarna Enrique.
    De les propostes que li fem a este blog poden semblar-li be o no a Enrique, les pot fer seues o no allí, el que ell vol dir es que quants mes participem a eixa i altres taules de propostes a polítics, mes directa serà la democràcia. També hi ha qui fa democràcia des de l'associacio de veïns,clubs,altres entitats que fan al nostre poble i tenen relació directa o indirectament a l'Ajuntament. El que no es pot fer en cap cas es demanar blanc i després fer negre (política interesada) que en fem molta també fora de la política. Jo afegiria que tampoc es pot quedar un a casa i voler ser el mes indignat, no es precís estar a un partit per fer política, o democràcia que sona millor. Hi ha molts llocs i maneres i no parle del bar precisament.

    ResponderEliminar