viernes, 1 de noviembre de 2013

Article d'opinió : ¿ HAY ALGUIEN MÁS ?

Ho dic perquè estic llegint la premsa i veig en l'article sobre on es farà la selectivitat en endavant, que ha sigut gràcies a la gestió del Alcalde . Llisc l'altre dia el de la regeneració de arena en la platja de La Goleta i ha segut gràcies també a les gestions del Alcalde... I així moltes més , desde lo bé que va la economía local fins a les millores diverses en replacetes, calvaris i demés .

I jo pregunte ? La resta de regidors a que es dediquen ? Perquè si tot ho fa l'alcalde , inclús en els camps d'aquells que cobren un sou , millor els despatxem i ens estalviem el jornal , no ? .  A vore si ressulta que el sou de Jordi ens ix barat, quasi quasi regalat pe tanta feina com fà ell sòl . O es que els demés sí que treballen però no tenen el resò blogeril i gabinetil que sí que té JJ : Serà això ? .

Ara bé, per a anar a actes insitucionals pareix ser que no li arriba, sòls per als que organitcen els regidors del seu partit, vorem de pujar-li el sou a vore si així sí que arriva a tot ...

Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local i Comarcal de Demòcrates Valencians

( Nota : Interpreteu este article amb  " l'animus cachondeis " en que jo l'escrit ...... o no ) .

5 comentarios:

  1. Anònim rebotat de la Cotorra1 de noviembre de 2013, 0:27

    Comentari enviat a La Cotorra sobre la importantíssima polèmica dels polítics que assisteixen o no a actes.
    Aplegat un nombre de comentaris, l'administrador d'aquell blog ha dit que d'eixe tema ja no publicaria res més, s'havia cansat de donar raons.Com que no m'ho publicaran ho envie ací:

    "Ara resulta que com a rebequeria (tant del gabinet com de vostés), com no els han avisat directament, ara no en volen publicar res.
    No sé qui té majoria en cap consorci ni importa qui és el representant, per això mateixa ens doneu la raó a la majoria que pensem que en realitat no us interesa cap acte, sino sols el penjar-se les medalles de qui l'organitza o dona la cara. Això ens dona igual, el que ens interesa o no és el contingut, i es veu que esta vegada el reciclatge no agradava als progressistes. Ara resulta que el PP us hauria d'haver convidat amb un saluda i a estar presidint la taula. Només ho van fer amb un e-mail al secretari de l'alcalde, cosa que els va ofendre molt. Segur que és el mateix que haveu fet vosaltres amb la opossició en les demés xarrades, si. Normalment no s'ajunten ni els dels doferents partits socis de govern, i en el PSOE ni els del mateix partit. Posem com a exemple la xarrada de Carme Canet.
    Bona manera de demostrar-li al poble que és possible altra manera de fer política. Vosaltres (tots els polítics) sabreu que feu.
    I sí seguisc, perque quan no tinga raó ja m'ho diran els lectors, no vosté ni cap altre administrador que es creguen iluminats. (Resposta a l'administrador que ens mana que fins ací li ha aplegat la paciència (o la censura) i diu que no publicarà res més).

    ResponderEliminar
  2. El que tu dius té el recolzament blogueril i gabinetil. Treballen per a ell i això es nota. El blog descaradament i el gabinet de premsa mes encara.
    Tant el blog com el gabinet si que es caxondea de tots nosaltres.

    ResponderEliminar
  3. És lo propi dels regims totalitaris: tot ho fa el lider i tot es fa gracies al lider.
    Ho vaig veure en un reportatge de Jon Sistiaga que parlava de Corea de Nord i que portava per titol: "amarás al líder sobre todas las cosas"
    Molt recomanable: https://www.youtube.com/watch?v=teKl_X4QsmM

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I les sectes també. Els principis de tota secta son els següents:

      1. Lleialtad absoluta al líder.
      2. El líder és meravellós i tot el que fa és meravellós.
      3. Aceptació a cegues del que es diu. Ningú pot qüestionar al líder.
      4 Eliminació dels estímuls exteriors. Tot el que diuen els altres és fals.

      Podem aplicar estos principis a algún partit polític de Tavernes?

      Eliminar
  4. Podem aplicar estos principis a algun partit polític de Tavernes?
    Dels que tenen representació a l'Ajuntament, tots.

    ResponderEliminar