martes, 19 de noviembre de 2013

Editorial : EL TÍO PACO

Pensant com titolar esta editorial en veníen al cap dos títols més : En plan de caxondeo, "Buscando a Willy" i més seriòsament el qualificatiu d'indecent, que és el que es mereix l'actitut d'este senyor , "l'honorable" Francesc , després quant volía dirigir Espanya "Francisco" segons compten en RTVV ( i , afixc jo, més ben definit amb esta segona acepció per la seua falsa valencianía ) , Camps . Però m'he decidit per un terme mitjà , ussant el nom amb que el bategaren en un dels actes més populites que este senyor ha fet, un grup d'ètnia gitana .

I es que este senyor es mereix qualsevol desqualificatiu pel, entre altres, que ha fet este cap de setmana , burlant-se de la justicía espanyola . Ara bé, es burla perquè els espanyols som així i permetem que tinga el privilegi de declar per escrit : Si declarara com tothom açò no havera passat, i de pasasar tendría unes greus conseqüències per al "tío Paco",  que d'esta forma no les tindrà, doncs ja ha dit el jutje que és normal no trobar a algú un cap de setmana ( si a ell li pareix normal, a nosaltres sòls ens queda dir amén ) .

Perquè es de vergonya i d'indecència que un senyor que cobra de Diputat Autonòmic encara que no va a les Corts , de assesor ( déu ens pille confessats dels seus assessoraments vist com ha deixat com un solar la nostra pàtria valenciana ) en el Consell Jurídic Autonòmic , i a més compta amb xòfer , secretaria, cotxe i més prebendes a càrrec del erari públic com a ex-pressident , no sòls no col.labora amb la justicia per a aclarir uns fets sensíblement dolossos per als ciutadans espanyols i especialment els valencians que som els estafats , si no que a més es burle davant els mitjans de comunicació diguent el que ha dit : Que havía estat i tot en missa ( Déu , i més ben dit, ens guarde d'estos falsos catòlics ) , i la resta en casa quant la policía no l'ha trobat en esta , i a més cassuàlment tenía tots els mòbils apagats, sabent fehaciéntment que el jutje volía que declarara este cap de setmana .

Ara bé, torne a dir, la culpa la tenim els que consentim totes estes prebendes a estos caradures per no definir-lo amb quelcom més fort, a vore si anem aprenent d'una vegada i fem fora a tota esta fauna de professionals de la mamandurria , que estàn dessacreditant día a día algo necessari per a una democràcia com son els polítics .   

5 comentarios:

  1. Es del partit popular, un cara dura, un entre altres pressumpte corrupte, un de tants imputats, un de estos que arruinat la comunidad valenciana de obras fastuosas para 4 amigos. Eixa es la politica pepera alla on governa. Mira Gandia o Tavernes.

    ResponderEliminar
  2. Si mire a Tavernes sols puc vore desde que governa el senyor Juan, obres acabades que van ser començades o aprovades en la legislatura anterior. Obres aprovades en esta legislatura sols les de la plaça del Metge Grau.
    Encara estem tots esperant la megaciutat del esport o l´estació de tren a Borderia. Ací, segons es diu, també es fan obres per a amics o millor per a familiars.
    Inversions cap. No son capaços ni de llevar les palmeres mortes, Els tallen la part alta i deixen el tronc, de record? No son capaços de plantar ni un arbre, ni un tan sols. Ací tenim els troncs de les palmeres i res mes.

    ResponderEliminar
  3. Paco Camps està en caiguda llire. L'espiral de despropòsits arriba a tal extrem que ara es dedica a jugar al gat i al gos amb el jutge utilitzant artimanyes formals que lo únic que busquen és guanyar temps per vore el que ha dit la Rita i tindre de temps, junt als seus advocats, d'analitzar el que diuen i no entrar en contradiccions. Mentre estos ens demanen que hem de ser bons ciutadans, col.laborar amb la justícia i pagar els impostos que ens toca quan aplega el moment de la veritat es dediquen a amagarse de les seves responsabilitats, donar mal exemple i, per supost, cobrar en sobres.

    La doble moral d'alguns. La doble moral dels de sempre. I Montoro, mentre, fent amnisties.

    Pa plorar

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És el joc del capital i la política. Es diu ultraliberalisme per als qui manen i ultracontrol per als qui treballem.

      Eliminar
  4. El partit popular, el partit dels corruptes i els imputats. El partit de barcenas i dels sobres en B. El partit dels gurtels, cospedals darrere canal 9, brugal, la trama de les ONG de blasco, el partir que indulta al alcalde de torrevieja del pp per a que no vaja a presó, el partit de la estafa de Emarsa, de la sonia castedo, del cas taronger de Castellano, del alperi i el seu amic constructor Ortiz, del cas Noos de Urdangarin que va vindre a furtarnos els diners als valencians en el beneplacit de Rita i Camps. Esta es la mafia pepera, el partit que fa aeroports del abuelo sense avions. Estos que han arruinat la CV. Que han posat en bancarrota tants ajuntaments. I que no tenen cap responsabilitat davant la justicia. Ens fan tontos, ens compren i mos donen lliçons de pagar impostos i ser correctes. Quan ells no prediquen mai en el exemple. Ens retallen, ens empobrixen. No paguen la dependencia als malalts, retallen en educacio i sanitat i mentre regalen formules 1, visites del papa, terres mitiques i mega ciutats del casino, per als seus amics xoriços tots. Una vergonya! Un partit corrupte i podrit que ha utilitzat el lloc per a fer negocis particulars i enriquirse ells a costa de la classe mitja i baixa. 20 anys pa olvidar. Ara ni tan sols poden mantindre la televisio de tots. Es hora de un canvi. I van a ixir amb ungles, mossos i crits per a seguir enel poder i mantindre les butjaques plenes.

    ResponderEliminar