jueves, 28 de noviembre de 2013

Editorial: NO PINTAR "FABRA"

I no, no m'enganyat escribint el titolar . I es que estic totalment d'acord en l'analisis que vaig llegir ahir en altres mitjans de comunicació sobre l'intervenció del senyor Fabra en Madrit .

Vegent les imatges de televissió semblava qualsevol telediari amb tres pressentadors, el del mig llegint el que li diu el propter o com es diga, sense emocions , semblant que a ell  " ni fú ni fa " , i els dos del costat, el co-presentador i el dels esports, també impérterits , com si  amb ells tampoc anara la cossa .

I el greu es que sí , que sí que va amb ells la cossa, almenys amb el de l'esquerra del honorable, míster Rajoy, també conegut pel "senyor de los plasmas" , i amb el d'enmig, l'honorable Pressident de la Generalitat Valenciana .   

Però bé, esperem que no sòls nosaltres estigam prenent nota i ho recordem en poc menys de dos anys . Mentrestant els valencians seguint sense " pintar fabra " . 

4 comentarios:

  1. I en el poble estem tot el dia sense tele i l'ajuntament no ha fet res per a que torne a funcionar

    ResponderEliminar
  2. On estan els comentaris dels peperets?

    ResponderEliminar
  3. La ignorancia com sempre.
    El pregunte: Que te que vore l'Ajuntament amb el manteniment de repetidors? Res. No son d'ells. Els de TVE i TV privades son de Retevisión i els manté Retevision.
    Els de Canal 9 els manté una empresa llogada per la Generalitat

    Els que té l'Ajuntament (policia, radio local, TV de Gandia) com tot el món va vore, estava solucionat a les poques hores. Per què no calles o parles de lo que sapies?

    ResponderEliminar
  4. Oblidava. Em consta que l'Ajuntament va avisar als responsables dels manteniments dels altres repetidors del que havia passat i que no tenien senyal.
    Encara va fer massa l'Ajuntament, perquè obligacio no en te cap i hui en dia, qualsevol Televisió té els mitjans tècnics per saber on se li talla l'emissio. Com sabem perfectament quina cadena te enxufada cada televisió. O com creus que fan les medicions d'audiencia?
    La ignorancia, repetisc, es molt atrevida i és molt fàcil tirar la culpa al Ajuntament.

    ResponderEliminar