jueves, 14 de noviembre de 2013

Editorial : " NO MATEU AL NYAU "

I es que em pareix " de chiste " que el PP local alegue que el poble està brut en part per l'incapacitat de la persona que està al front del control sense tindre l'experiència necessaria, el qual aleguen a més ocupa el càrrec enxufat per ser amic dels que manen : Home, sigam seriosos, podeu opinar sobre si està capaçitat o no per al càrrrec , però sobre si està ahí o no per amiguisme ... ja sabeu a qué em referisc .

Estic d'acord i així ho he denunciat reiteràdament, no més lluny este estiu passat, el mateix que ara denuncien els populars . Però també tenim que reconeixer que l'amic Pep no compta amb els mitjans pressupostaris en que es contaba abans del Plà d'Ajust , i tots sabem perquè s'ha tingut que fer éste . I el que ens queda perquè recorde que l'Alcalde va anunciar en el darrer plenari que amb la rebaixa del IBI i amb això la baixa en un milió d'euros dels ingresos municipals, anem a tindre que apretar-nos un foradet més el cinturò .

Així que , com també he dit altres vegades, al Cèsar lo que es del Cèsar i hi ha que vore si el motiu del problema es la capacitat del responsable ,dels mitjans amb que compta ó de abdòs coses : Jo sincèrament no ho puc dir , pense que Pep en el seu moment va demostar la seua valúa com a regidor almenys d'esport , el que tampoc vol dir que valga per a tot . 

Ara bé, també dic que mentres els únics mèrits per a nomenar personal de confiança en este país siga el que el seu currículum siga millor quant més amic sigues del que mana de turno, així anirem : Però , no ho oblidem, així ha segut abans, ara i em tem que després .

Així que, i en conclussió, " No mateu al Nyau " almenys per eixe motiu mentres haveu fet i feu el mateix allà on podeu , vosaltres i tots els demés , no es seriós ni argument pel dit . 

15 comentarios:

  1. Sr Estruch:
    Segurament este comentari no el publicara,dona igual perque va dirigit a voste i cada dia demostra mes que es voste igual de cinic i prepotent que els seus amics del govern
    Josep Clar es un personatge que no va tindre ningun escrupul en fer fora al anterior encarregat que para la seua informació ja treballava en Fcc abans de vindre al nostre poble
    La catadura moral de este govern es comparable a la de voste i espere que per al be de este poble no tingam que soportarlo com a regidor pues defenent al sr Clar demostra poc sentit de la justicia

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Veus com si ho publique ? Tots no som iguals .
      El senyor Clar va fer fora al d.abans ... Aixo ho diu voste , en tot cas el faria fora el govern . I si per defendre el que crec soc poc moral , preferisc ser-ho que un intolerant com demostra voste amb les seues paraules plenes de odi . A mes el sentit de fons d.este article no es atacar a uns i defendre a altres si no fer constancia del doble raser que utilizen uns i altres quant parlen d.amiguismes i enxufismes , doncs tant uns com altres ho fan en quant i on poden .
      Aixi que no personalitze voste el tema en tal o qual i entenga en eixa ment tancada que demostra amb les seues despectives paraules el fons del escrit . Saluts .

      Eliminar
  2. No van a baixar un milió d'euros els ingresos municipals. El que pasa és que no van a pujar. Els ingresos seran pareguts als del pressupost que està vigent ara i que és el del 2012. I vullc recordar que amb eixe pressupost hi ha diners per a Festivern, Cabalgata, Botifarra, Gabinet de Premsa, Bous al carrer,..... mira si hi ha llocs per a estalviar sense fer falta apretar el cinturó per altres costats i aixó que tu dius de baixar l'IBI encara no està confirmat.

    ResponderEliminar
  3. Amb aixo estic d.acord , hi han diners per al que es vol .

    ResponderEliminar
  4. Patetic i demostra el poc coneixement que teniu o l'interes que tenia d'amagar la veritat:

    Festivern, Cabalgata, Botifarra, Gabinet de Premsa,

    Festivern: 6.000 euros (Quante en repercutixen en els comercços, locals, pernoctacions i propaganda local). Tavernes esta en tota la web i tota la premsa ja i encara estara mes. Això que val?
    Cabalgada: 30.000 l'any passat l'anterior 24.000. Engunay segur qui ni 16.000.
    Botifarra: 1.000 euros
    Gabinet de premsa: 24.000 a l'any. Un lloc de treball.

    Total: 55.000 euros ¿Que digueu poc? Val: exagerem això val 100.000 euros.( bé si aixi quedeu tranquils)

    Expliqueu, digueu, proposeu d'on es van a traure els 945.000 o en el segon cas els 900.000 euros que falten del milio que no cobra.
    Propostes: Totes les carpes de falles paguen ocupacio via publica i espai de carrer de ball, totes les falles paguen els costos de neteja i policia, l'esglesia paga ocupacio de carrer, neteja posterior i policia que cal per llevar cotxes en totes les processos i similars; eliminem totes les subvencions; tots els clubs entitats, etc. paguen per actes al carrer i les hores que calga de la policia... seguisc?. Ja no interessa, segur.

    I a vore si ens entenem: Nyau no tira fora a ningu. Nyau no es ningu en FCC. Es l'emrpesa qui decideix a qui posa i a qui lleva. I amb bon criteri posa una persona de confiança del govern. Com la Generalitat posa una persona de confiança en Canal 9 o Valencia CF, o com Rajoy posa una peresona de confiança al front de RTVE.
    Igual que fa fer el PP amb l'anterior responsable que hi havia per posar el seu amic del PP, que van llevar l'encarregat anterior que per cert continua treballant en el poble. Ja ho heu oblidat.
    Tot el que digueu son mentires i manipulacions dels fets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt encertat. El pp continua en su linia de fer demagogia barata de qualsevol cosa... No tenien prou en la moció de censura ilegal amb una transfuga de EU que ara mos omplin en notes de premsa ridicules sense arGuments ni trellat...

      PD. I cal recordar i la gent te que saber que el poble paga un milio mes per ser manolo vidal un mal gestor i posarnos a tots en el rebut de l'aigua unes obres que va considerar subvencions quan eren prestecs!!! I aixina ens va en tot, piscines parkings, deute i tots els destarifos seus. Si paguem mes es per culpa seua!! Igual q en el IBI!! Culpa exclusivament seua

      Eliminar
    2. Ahí van els arguments i el trellat:
      -El Festivern ens costa 6.000 €. Oficialment. Res diuen de les taxes no pagades per ocupació de via pública (carpa,zona acampada) ni d'instalacions municipals (poliesportiu,vergeret,pavelló). Voldria que m'ho explicares. O que t'interesares per que els polítics ens ho explicaren.
      "Cabalgada: 30.000 l'any passat l'anterior 24.000. Engunay segur qui ni 16.000." Vivaaa, només 16.000 €, que bò, que barat, heu demanat comparar preus amb altres events similars en altres pobles del nostre tamany? Et semblen normals i coherents els 30 i 24.000? No saps dir el que és MALBARATAMENT de diners públics quan cal? Per qué se t'arropeix la llengua? Dis-nos si tens algo a vore en algun partit...
      "Botifarra: 1.000 euros" Molt bon espectacle i molt bon preu. Ara, cal multiplicar-ho per 4 o per 5. Cal ser repetitiu? Inclòs en música valenciana, no hi ha res més?
      "Gabinet de premsa: 24.000 a l'any. Un lloc de treball." Tú mateix ho has dit. Tan sols és un lloc de treball. A l'Ajuntament ni al poble no li aporta res i el poc de feina que és precissa (de premsa, no de propaganda" la fan en dos ratos qualsevol dels funcionaris (amb o sense confiança)

      "Total: 55.000 euros ¿Que digueu poc? Val: exagerem això val 100.000 euros.( bé si aixi quedeu tranquils)
      Expliqueu, digueu, proposeu d'on es van a traure els 945.000 o en el segon cas els 900.000 euros que falten del milio que no cobra"
      El problema no és la quantitat total que s'estalvia ni el deute que tinga l'Ajuntament (que també) sino en qué es gasten els diners. Una cosa és gastar-se els diners en cultura i altra en events fastuosos. No hi havia pitjor època per gastar-se milionades en cavalcades, ni dur el Festivern sense omplir les arques municipals amb part del gran negoci que en fan quatre. De la part cultural no cal parlar, tot és correcte.
      D'on traure fins els 900.000 és molt fàcil. ja tenim 100.000 que dius tú. Productivitats i hores extra de treballadors totes fora. Jornals polítics desmesurats per a no ser treballadors de la política, fora. Autosubvencions als partits polítics, ipods i dietes, fora. Festes i cultura, es pot fer el mateix i amb més èxit amb la mitat de diners. I si este any no es guanyen 4 milions de deute i s'en guanyen 3 1/2, bò és. Segur que no retallen en res de tot això.
      Ara altre dia parlem del PP i de les faraòniques obres, als polítics els agrada més les inauguracions i les medalles que els caramels als xiquets, i com no hi ha diners per a obres, ara són els events i perdonar diners a determinades empreses, com altres feien en places de bous. Estarem d'acord amb el dimoni PP, en tot, segur, però vosaltres no heu millorat massa el panorama de fons.
      Per a rematar: "Nyau no es ningu en FCC. Es l'emrpesa qui decideix a qui posa i a qui lleva. I amb bon criteri posa una persona de confiança del govern. Com la Generalitat posa una persona de confiança en Canal 9 o Valencia CF, o com Rajoy posa una peresona de confiança al front de RTVE.
      Igual que fa fer el PP"
      Bueno, pues tú mateix ho dius, ja eres igual que la Generalitat,RTVV(bon exemple de corrupció),Valencia C.F. (niu d'empresaris aprofitats) o RTVV(ja posats compareu-se amb la d'Aznar), ja sabem quin és el teu espill,fercom fan no és pecat, qui furta a un ladrón 100 años de perdón i tot això. Us votarem amb les mateixes ganes que ens han quedat amb tots eixos amb que t'inspires.

      No, no cal matar al Nyau, però tindre-li en compte al que l'ha posat,si. El PSOE local s'en feia creus. Ara posen a l'Orenguet i tots dos parts contentes. Dels personatges que fins ara han governat al poble crec que no hi ha remei. Esperarem als fills dels que ara estan a vore si els dona vergonya la manera d'actuar i per casualitat canvia la cosa.

      Eliminar
    3. Amb un cap tan despejat i les coses tan clares quina manera mes tonta de pedre el temps fent comentari per ací.

      Eliminar
  5. Justicia pero no en mi casa, anonim primer.

    Tu segur que aplaudiries que posaren l'anterior responsable de FCC i que tiraren el que hi havia fins eixe moment, que continua en el poble i treballant com un mes.

    Això era justicia, la justicia del PP, la que ens demostreu tots els dies amb casos com Camp, el cas de l'avio dels militars o ahir amb el Prestige.
    Ja no calia justicia per posar una persona que no tenia cap experiencia, no ja en el sector, sino en treball laboral i va estar un temps en Xavea per aprendre un poc o per dissimular la cacicada de deixar fora l'encarregat que hi havia.


    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Para parlar teniu que dir veritats i no manipular
      En la contrata de Tavernes de Fcc no existia la plaça de encarregat i el sr que digeu es llimitava a manar la faena que el encarregat que estava en Gandia li ordenava
      Per altra part este senyor ja no treballa en Fcc,el van despedir per motius que no venen al cas
      La pitjor mentira es la mitja veritat i en aixo este govern son uns mestres

      Eliminar
  6. Amb aixo estic d.acord , hi han diners per al que es vol .

    Hi ha diners per allò que està en el pressupost, senyor Estruch. Si no hi ha anem a la modificacio de crèdits i vosté sap com estan les coses per recorrer a eixe fet.

    Això es un comentari gratuït!
    També hi ha diners per a altres coses bones i vosté se les calla. Vaja dient-les.

    ResponderEliminar
  7. Totalment d'acord.
    Dis-li als teus amics del bipartit que façen que totes les carpes de falles paguen ocupacio via publica i espai de carrer de ball i que totes les falles paguen els costos de neteja i policia i que l'esglesia pague ocupacio de carrer, neteja posterior i policia que cal per llevar cotxes en totes les processos i similars i que eliminen totes les subvencion i que tots els clubs entitats, etc. paguen per actes al carrer i les hores que calga de la policia...
    Jo estic d'acord però ho faran els teus amics del bipartit que son els governen?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els meus amics del bipartit encara no s'han queixat de la situació i els costums heredats en eixe aspecte de 16 anys d'amiguisme i enxufisme del PP.
      Per tant ajo, agua i resi.

      Eliminar
    2. la sort que teiu,que no mes feu demagogia barata i els treballadors de l'empresa no tenen ganes d'obrir la boca i comptar mes de quatre veritats...mes d'algu no escriuria tanta tonteria...

      Eliminar