jueves, 7 de noviembre de 2013

Editorial : A VORE SI SURANT SURANT AL FINAL ENS OFEGUEM

Dilluns l'Alcalde va confirmar en el pleno el que ja alguns sopitavem, i qué és que a la concesionaria de la piscina li han denegat el crèdit necessari per a ficar en marxa el complexe . 

Com , a mi almenys , pareix que ja no saben per on pegar , li propossen al ajuntament hipotecar l'edifici ( així i tot dubte que els prestaren rés doncs els bancs el que no volen son inmobles i menys ú d'este tipus, si no solvència per a tornar els cacaus mes a mes i es clar que esta concesionaria no la té ) a lo que el nostre consistori s'ha negat ( faltaba més, que damunt els  deixem que ens hipotequen i si no paguen ens quedem sense rés o ens fem càrrec del préstec per nassos )  . 

Ara ens proposen que els deixem hipotecar la concessió , el que estàn estudiant els técnics municipals segons vaig entendre : Anem a vore, sigam seriosos , algún banc li va a prestar diners a una empresa que com a unic aval té un contracte de concessió d'una piscina que quasi segur i vist el vist en els darrers temps amb piscines d'altres poblacions , va a ser deficitària ? Ni borratxos de ví , ójala m'equivoque pel bé nostre .

Mentres tant diu l'Alcalde que sòls podem esperar a vore l'evolució del tema i a vore si arranquen , o rescatar la concessió per a lo qual tindríem damunt que indemnitzar a la concessionaria .

Home, jo no voldría ser pessimista però per si de cas jo de Borràs i Juan, societat política , aniría buscant els diners per al rescat ... ójala en torne a equivocar pel bé també de tots . 

2 comentarios:

  1. Enrique, per què no te la quedes tu i te la poses en l'apartament de la platja? És també una proposta.

    ResponderEliminar
  2. Si tú vas a fer-li el manteniment, ell se la queda. És altra proposta.

    ResponderEliminar