martes, 12 de noviembre de 2013

Artcile d'opinió : QUIÉN NO LLORA NO MAMA

Amb tot el cacau este de RTVV no ens hem parat a comentar un assumpte que torna a mostrar, una vegada més, el que ens volen des de Madrid . 

I es que mentres Catalunya va a rebre el 39,5% dels fons de la tercera fase del plà de pagamenta als proveïdors per part de les comunitats autònomes, i amb això quasi 600 milions d'euros més que la nostra comunitat, así seguim oferint noves glòries al que ens maltracten sense replicar , o en veu baixeta en tot cas , molt baixeta, no siga que qui proteste no "isca en la foto" ...

Mentres tant, als que sí que alçen la veu i de debò ,  a més de que diuen que no estàn a gust amb tota la resta d'Espanyols i amenaçen en anar-sen, reben més que ningú, tal volta per a que rebiaxen un poc el tò : Serà hora de fer nosaltres, els valencians, el mateix , deixant de votar als de sempre i votant als que no tenen cap de lligaça que els impedisca cridar ben alt i  clar com estàn fent des de sempre els catalans ? . Alguns ja ho estem fent , i des de fa també temps , a vore si la resta s'animeu . 


Signat, Enrique Estruch i Ferrando, Coordinador Local i Comarcal de Demòcrates Valencians .





5 comentarios:

  1. La xicoteta diferència és que al Nord s'ho creuen, saben demanar el que es seu.
    Ací al sud encara ens creguem això de que Espanya es preocupa per nosaltres davant la invassió catalana, quan de l'únic que es preocupen és de que paguem impostos i que l'AVE i l'autovia apleguen bé a Alacant i Benidorm, les platges de Madrid i fer-los un Aeroport apostes a Castelló per a que vinguen a Marina d'Or. I com dius tú, Enrique, no marejar massa, per a eixir a la foto...en Madrid, com Saplana va fer.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no ho haguera explicat millor.
      Però tranquils. Quan vinguen les eleccions vindran com a bojos a les mascletades, ens diran lo molt que ens volen, algú inclús que parla valencià en la intimitat, ompliran la plaça de bous....i cap a Madrid.

      Mai tants vots han servit per a tan poquet.

      Eliminar
    2. Gekko un pardalet mha dit que tens una proposta dels de la gaviota i ultimament te sa veu molt amb una consejala.

      Eliminar
    3. De veres vaja pel.lícules que s'inventen alguns. Pura ciència ficció.

      Eliminar
  2. Gekko al PP no crec que tinga amics encara que per mentalitat no desentonaria. De totes maneres estar hui en dia en un partit o ser-ne simpatitzant no te ja molt a vore amb les ideologies, això ja es cosa de romàntics.
    Lo de la regidora serà cosa de negocis, vullc pensar.

    ResponderEliminar