martes, 5 de noviembre de 2013

Editorial : NO ESTAN TANT LLUNY

I es que si altres vegades ja he advertit que el fenòmem de la pujada de la ultra-dreta no ens pilla tant lluny com pareix, Divendres em va dir al respecte un amic Gandià que mirara els ressultats de Gandia en les darreres locals.

I em vaig quedar bocabadat vegent que España 2000 no sòls va pressentar llista en dita ciutat , si no que a més va obtindre 409 vots i altres quasi 400 més en les autonómiques si sumem el total dels grups d'eixe caire que es pressentaren a les autonómiques valencianes .

Val que repressenta sòls un escàs 1% dels votants Gandiencs, però a mi almenys em preocuparía que en Tavernes s'arrivara a pressentar un grup d'eixes ideologíes i obtinguera un centenar de vots , que ve a ser el 1% dels que voten a Tavernes , a vosaltres no ? .

Així que , o començem de veritat a dialogar i consensuar o la crispació portarà a que algun dia ens trobem amb una sorpresa, mòlt desagradable sorpresa , perquè " A río revuelto ganancia de pesacadores " , diuen : Esperem almenys que els que isquen guanyat en el nostre cas siguen forçes democràtiques i moderades . 

No hay comentarios:

Publicar un comentario