lunes, 4 de noviembre de 2013

Nota de Premsa de KARINA VERCHER : Dietes Mancomunitat

LA REGIDORA NO ADSCRITA DE TAVERNES DENUNCIA QUE L'ALCALDE JORDI JUAN HA ESTAT COBRANT DIETES DE 600€ PER REUNIONS DE 20 MINUTS.
La regidora progressista, Karina Vercher, ha revelat avui dilluns que l'alcalde nacionalista de la Vall, Jordi Juan, ha estat cobrant dietes de 600 € mensuals per l'assistència a reunions convocades per ell mateix com a president de la Mancomunitat de la Valldigna durant els últims dos anys, compaginant aquestes dietes amb el sou d'uns 40.000€ anuals que percep de l'Ajuntament de Tavernes.

Segons Vercher, el pitjor del cas és que algunes de les reunions amb prou faenes duraven 15 o 20 minuts, donada l'escassa transcendència dels temes a tractar, per la qual cosa de vegades mancava de sentit la convocatòria mateixa de la reunió, podent-se haver convocat en mesos alterns.

La regidora ha explicat que, "encara que en teoria els estatuts de la Mancomunitat estableixen que Jordi Juan com a president havia de cobrar 200€ per cadascuna de les tres reunions que és preceptiu realitzar quan hi ha un ple (comissió informativa, junta de govern i ple), la realitat és que sovint se solapaven les dues primeres i la tercera durava uns cinc minuts, i fins i tot de vegades, el president no esperava a finalitzar la reunió del ple".

Per a la regidora, el súmmum d'aquesta forma de procedir de l'ex-president de la Mancomunitat, Jordi Juan, es va constatar aquest estiu en una reunió en la qual, a proposta seua, es van realitzar les tres reunions de forma simultània, i van durar menys de 30 minuts.

Per tot açò, Vercher ha reiterat que no pensa assistir a les reunions de la Mancomunitat en les quals no es tracten temes realment transcendents i ha demanat al nou president, Sebastià Mahiques, una nova forma de fer per a evitar el descrèdit de la classe política entre els ciutadans de la Valldigna.

Finalment Vercher ha anunciat que demanarà per escrit un resum de les despeses de representació realitzats per la Mancomunitat de la Valldigna durant els últims dos anys, tals com menjars i sopars.

17 comentarios:

  1. 1800 euros hora? Per això va dir JJ q ell de jornaler res. Jo em conformaria en cobrar a 18 euros lhora...

    ResponderEliminar
  2. Va explicar Jordi per què tenia que donar la Mancomunitat 1.500€ al seu amic i company de partit Rafa Xambó?

    ResponderEliminar
  3. Fora de la moció de censura que Karina no tenia que haver presentat conjuntament amb el PP, tot el que diu esta xica és molt consequent amb les idees d'esquerres. Per això, només li contrarebateixen amb adjectius de trànsfuga i pepera, de raó no li'n lleven cap!

    ResponderEliminar
  4. Karina eres la transfuga de Tavernes. La de EU que es va juntar en el PP. Ara ja no et volen pa res. Perque ja no els aprofites. Pots cantar misa, no tens credit ningun per moltes notetes de xixa i nabo que vulgues fer...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sabeu q ens doneu angúnia a alguns dels vostres votants? Karina és una trànsfuga Si. Igual q Morera Monica Oltra o el Nyau.

      Pero el govern actual ni té vergonya li la coneix. M'explique: que hi ha del programa? Bous? Bolomor? Sous? Impresentable.

      Si continueu així acabaré votant a les dos transfugues Monica i Karina.

      Eliminar
    2. Què no te crèdit ningun??? Això ho diràs tu... La raó només te un camí... i el equip de govern està fent una gestió de pena.

      No hi ha mes cultura que el Botifarra i el Xambó?? Clar.. només volen cultureta de la d'ells...

      En quant al sou de JJ en la Mancomunitat... sense comentaris... de vergonya.. cobrar 600 € per mig hora de treball en la que està caiguent...

      Eliminar
    3. karina vete ya!! karina vete yaaaa.... Lolololoooo lololororoloooooo

      Eliminar
  5. Veus, lo que jo deia: ja ha eixit l'iluminat que només veu l'errada d'anar-s'en al PP i no voler saber res del que diu. De xixa i nap el Bloc forçant un govern que va naixer malparit. Que anaven a donar-li carinyo, li deien. Si que li'n van donar si.
    Apart de la errada de reunir-se i presentar la moció conjuntament amb el PP, cal aclarir que ja com oposició en algun dels darrers plenaris la regidora votà en direcció del govern, cosa en que este no es millor que ella.
    El Nyau també va ser trànsfuga del PSOE a la UPV...

    ResponderEliminar
  6. Pregunte jo Karina ha tornat els diners del grup municipal EU? Karina està legitimada per a cobrar sou politic de l'ajuntament quan esta molt clar que no representa a ningú i només a sí mateixa? Karina va refusar els diners d'eixes dietes donant exemple o les va acceptar? A cas ja no recorda la gent, i així ho vol la pròpia Karina Vercher, que fou l'Última en acceptar que no es cobrara el ple extraordinari de setembre? I que si per ella fora els haguera cobrat. A cas no es nota que esta xica esta ena de rancúnia i mala fel i només que vol fer-li el caldo gros al PP? És un cadàver politic i li queden 2 rosaris, no representa a ningú. Ni la seua família està d'acord amb ella.

    ResponderEliminar
  7. Açò contesta J.J. a Karina en LVDLV:
    “La retribució dels alcaldes, per a tots la mateixa de 600 euros bruts al mes, no prové de l’asistencia a reunions, com passa amb els consellers com ella que cobren per asistencia al ple. Els alcaldes cobren pel treball fet durant el mes portant la gestió i govern de la mancomunitat, que es du entre els tres alcaldes. I eixe treball de gestió i govern no té res a vore amb el temps que puga durar la reunió mensual”.
    O siga, el "i tú, més" ja famosment conegut. No seré jo qui defenga Karina, no tenia que haver format mai govern o si volia defendre el seu programa per damunt d'EU i del tripartit, haver demanat l'alcaldia, així voriem si els progressistes vallers lo únic que volien era fer fora el PP. Clar que sí, però afegint que també volien manar ells, sobretot el Bloc.
    Ara tampoc KV pot donar exemple, s'aprofita de que està a Catalunya de mestra per renunciar a anar a reunions de la Mancomunitat. No sé si ha renunciat també als 200 € que Jordi diu que cobra d'allí, tots per 1/2 h de feina. La poca vergonya és que ho cobren tots en comissions, en La Vall i en Benifairó.
    Tampoc quan Karina estava de regidora va fer massa al seu departament, i el Bloc content i pagat sense dir mú, tot per conservar com fora el tripartit i seguir manant.
    Si tinguerem vergonya, demanariem la dimissió de Karina+Jordi per caradures, per aprofitar-se dels diners del poble per la farsa al nostre ajuntament i per dos ratos de feina a la Mancomunitat.
    I no va el sr. alcalde i diu que els 600€ són per feina de la Mancomunitat fora de les reunions? Tindrà cara dura? Si fora pel que pintava a la Mancomunitat -tot i ser president- havera tingut que pagar.
    Dels que estan ara, no s'en salva cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. A cas saps tu el treball que ha fet Jordi Juan en la mancomunitat??? La gent del partit que treballa amb ell no ho acaba de saber tot i ho saps tu BOCAXANCLA??? A saber si tu el guanyes el sou...

      Eliminar
  8. Karina es la unica q va renunciar al seu sou quan no va haver pressupost. Tot el contrari q Jordi Juan, q molt Xulin va impedir que es votara la baixada de sous als politics....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No saps ni de lo que parles, per favor més rigor i menys manipulació, si tant ha renunciat per que no torna TOTS els diners que l'ajuntament li ha pagat?? La llengua no té òs i la de Karina és moooolt llarga. Et recorde que Jordi Juan ha baixat el sous dels polítics molt més del que demanava Karina i sinó t'ho creus pregunta en tresoreria.

      Eliminar
  9. "Finalment Vercher ha anunciat que demanarà per escrit un resum de les despeses de representació realitzats per la Mancomunitat de la Valldigna durant els últims dos anys, tals com menjars i sopars."
    Esperem ansiosos la publicació d'eixes despeses, per poques que siguen, en 1/2 h. de feina setmanals dona molt poc de temps per a consumir res, també a les hores que es reuneixen, el Bar dels jubilats a Benifairó sol estar tancat. Però tampoc ens extranya gens, donat que el sr. J.J. té com a costum carregar a les NOSTRES BUTXAQUES fins i tot els cafés que es fa quan viatja a València o qualsevol altre lloc. Hi ha que ser MISERABLE.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eres un mentiros! Manipulador!

      Eliminar
    2. Jordi Juan no es arturo torro!!! Bocaxancla!!!!

      http://youtu.be/NsMNRYEuzGk

      Eliminar
    3. Merendoles i cafenets5 de noviembre de 2013, 17:07

      Igual són els diners de Torró que dels cafés de Jordi. Pregunteu en facturació del nostre ajuntament a vore si estan eixes dietes o no, tant que us agrada anomenar als funcionaris quan us interesa.
      Ah, i Torró no és del meu poble, ni jo del PP, ja s'apanyaran els gandiencs amb el que voten.
      Així que de bocaxancla, res!

      Eliminar