lunes, 11 de noviembre de 2013

Editorial : PERÒ... QUÍ HA TORNAT ?

"Hemos vuelto" : No , nosaltres no, nosaltres no hem anat a ningún  lloc , ho ha dit Rubalcaba . I he escoltat a molts comentaristes polítics este cap de setmana que on havíen anat, no enteníen la frase perquè dit senyor porta entre nosaltres , i com ell la majoría de cares socialistes visibles, des de fa quasi una trentena d'anys, i en alguns casos ni el quasi .

Se abre la veda para las primarias del PSOE
Massa nous, massa nous ... no pareixen.
I jo he pensat : Això es que estos comentaristes no coneixen Tavernes, perquè si no estaríen d'acord amb Alfredo en això de que van a tornar , perquè portem un temps que els vallers no sabem on estàn . 

"Y con más fuerza" , afegía el bon home : Doncs así, senyor Alfredo , de moment ni han tornat ni menys amb força , seguixen de fidels escuders del xef Jordi , salvo una eixida de tò de les joventuts, no refrendat públicament pel seu líder ( en tot cas per " silenci administratiu " si es que això ens val en política ). Ara pareix que amb lo del retén i l'altre dia en lo de la crítica a la regenaració de la platja de La Goleta, volen asomar un poc el cap, però en veu baixeta, com aquell que no fà, no siga que molesten a algú, ja vorem en que acaba . 

I per altre costat plantejen els comentaristes , però quí ha tornat ? Perquè de moment i com he dit , els que diuen que han tornat es que no es que vajen tornat, tornar sería si ho havera dit ZP o Borrell per dir-ne alguns  : No se'n han anat mai, porten ahí décades i décades, incluits els possibles recanvis, siga la Chacòn, el López, Madina o el mateix Alfredo , també conegut per senyor Pèrez en les corts nacionals .

Almenys en Tavernes hi ha que reconeixer que els que "volen tornar" i encapselar la paraeta, siga Borràs siga Altur, son prou nous , està per vore si milloraràn als avantpassats : Seguirem atents, com sempre , a la jugada .

I vostés, vostés que pensen estimats lectors ? Hi ha algo nou en l'horitzò polític socialista ? . 

1 comentario:

  1. Qui si pot tornar és l'ICONO d'Enrique. Ja no ha tornat a dir res sense acabar d'aclarir-ho. No hi han tants pretendents, a vore si acaba éssent un bulo.

    ResponderEliminar