viernes, 29 de noviembre de 2013

CANAL NOU ACABA DE FUNDIR A NEGRE A LES 12:19 HS.

El mateix negre que vos espera al Partit Popular, perquè haveu vençut però no convençut .

A més ha sigut un espectacle vergonyós com han acabat amb l'imatge , amb un fundit a negre de sobte , mentres la policia avançava per dins del edifci . Però no està tot acabat, menys mal que altres cadenes ens estàn mostrant el que seguix passant a les afores del recinte de rtvv .

Esperem que ben prompte tornem a tinde una rtvv pública, lliure i en valencià, perquè això voldrà dir que s'han acabat els temps de la dictadura dels vots absoluts i dels absolutistes que els manejen .

Canal 9 deja de emitir a las 12.19 horas

Els treballadors després de fundir a negre

La última imagen de Canal 9
ÚLTIMA IMATGE DE CANAL 9 ABANS EL FUNDIT A NEGRE



1 comentario:

  1. La meva pregunta és molt senzilla.
    Si el Govern Valencià haguera acceptat la resolució judicial, admés els treballadors i continuat l'activitat, les protestes estes s'hagueren produit?, la corrupció, enxufisme i parcialitat informativa hagueren continuat sent acceptades, consentides o ignorades pels seus professionals com ha passat fins ara?

    Les protestes apleguen tard. Portem 20 anys d'una televisió cara, una televisió parcial, cada vegada menys disimulada i al servei d'un PP que ha negat el pa i la sal a tot aquell que s'ha manifesfat en contra dels seus postulats. Canal Nou era un mitjà de comunicació polític i sectari i això és en gran part responsabilitat dels governants actuals però que també ha comtat amb la connivència, dejadessa i acomodament de gran part dels seus professionals que es pensaven que el xiringuito anava a durar tota la vida. Preferixc una RTVV tancada que lo que he vist en els últims vint anys. Per lo menos que el caldo gordo al PP li el fagen els mitjans de sempre. Ja estem acostumats.

    ResponderEliminar